Jump to content

gkai27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    272
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gkai27

  • Ημ. Γέννησης 30/01/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gkai27's Achievements

  1. gkai27

    OnePlus 7T Pro

    Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω, αγόρασα πρόσφατα το τηλέφωνο oneplus 7t pro σε πολύ καλή κατάσταση, έχω στην κατοχή μου και το σκέτο 7pro. σε σχέση, με το παλιό μου τηλέφωνο δεν θα έπρεπε να είναι πιο γρήγορο το tpro? Βλέπω το εντελώς αντίθετο το νέο τηλέφωνο αργεί πολύ στο να μπουταρει σε σχέση με το προηγούμενο και γενικά μου φαίνεται πιο αργό σε εφαρμογές κλπ. Αντιμετωπίζει κανένας αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ
  2. Χαίρετε, έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, από την Παρασκευή, ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος, γιατί, εμένα μου φαίνεται ότι όταν ακούγεται ένας ήχος, κάπως δυνατά, το πίσω μέρος της πλάτης το κέντρο της τρέμει. Είναι φυσιολογικό? Έχω απενεργοποίηση την δόνηση. Επίσης ο αισθητηρας δεν λειτουργεί καποιες φορές.
  3. gkai27

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα σας, μια φωτογραφία με το εργαλείο! Πότε με καλό θα έρθει η 11? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. gkai27

    Huawei Mate 30 Pro

    Λάθος post Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. gkai27

    Huawei Mate 30 Pro

    Πριν από λίγο, πως σας φαίνεται? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. gkai27

    Huawei P30 Pro

    Έγινε ευχαριστώ πολύ για της απάντησεις.
  7. gkai27

    Huawei P30 Pro

    Έγινε ευχαριστώ. Στην προηγούμενη έκδοση γίνοταν? Η στην 11 που θα έρθει ξέρετε αν προστεθεί?
  8. gkai27

    Huawei P30 Pro

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το γνωρίζω αυτό που λες αλλά δεν μου αρέσει σε εμένα αυτό. Αν ξέρει κάποιος άλλος ένας τρόπο να το κάνω αυτό θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ
  9. gkai27

    Huawei P30 Pro

    Γειά σας ρε παιδιά, είχα κάνει μια ερώτηση πιο πάνω, αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει. Τόσο δύσκολο είναι τελικά? Η μόνο για την κάμερα πρέπει να μιλάμε? Αυτό το γ@@@ συρτάρι εφαρμογων υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε απο οριζόντια σε κάθετη προβολη?
  10. gkai27

    Huawei P30 Pro

    Γειά σας! Είμαι πρόσφατα κάτοχος του συγκεκριμένου τηλέφωνου! Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, στα περισσότερα. Ήθελα μόνο μια πληροφορία. αν υπάρχει τρόπος, όταν έχουμε το συρτάρι εφαρμογων, η κύληση να είναι προς τα δεξιά? Δεν μπορώ να βρω κάποια ρύθμιση υπάρχει?
  11. Ξαφνικά το τηλέφωνο δεν φορτίζει μέσο καλωδιου, αλλάξα και άλλoν φόρτιστη και άλλο καλώδιο αλλά τίποτα! Σε νερό δεν έχει μπει! Τώρα το φορτιζω ασύρματα. Χάλασε η θυρα? Να το παω Smart tech?
  12. Και σε εμένα ο ήχος σε viper, WhatsApp είναι χαμηλά αισθητά.
  13. Έβαλα την γερμανικό firmware του Μαρτίου, αλλά δεν έκανε ενημέρωση του Απριλίου γιατί αυτό? Μήπως πρέπει να αλλαχτει και csc code? Τώρα έβαλα την ελληνική του Απριλίου και δουλεύει κανονικά το Led φωτάκι.
  14. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σχετικά με το εικονίδιο. Ήθελα να ρωτήσω, ποια από της ευρωπαϊκες χωρες περνει πιο γρήγορα update η συσκευή μας? Ρωτάω μήπως αλλάξω firmware για πιο γρήγορες ενημέρωσεις.
  15. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Led ειδοποίησεων είναι ενεργοποιήμενο ήδη αλλά δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι. Διάβασα ότι τελικά είναι από την αναβάθμιση σε Android 10 ότι έγινε αυτό. Στο άλλο με την αναπάντητη δεν αναφέρονται στο εικονίδιο που είναι επάνω επάνω αλλά, σε αυτό που έχω βγάλει στη φωτογραφία που ανέβασα που είναι δίπλα από τον καιρό
×
×
  • Create New...