Jump to content

Apollon89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Apollon89

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Apollon89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όπως γράφω φίλε μου το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα.Ενώ κάνω όλες τις ρυθμίσεις που μου βγάζει δεν δίνει το μόντεμ ίντερνετ στο repeater
  2. Καλησπέρα στο forum,έχω αγοράσει ένα TP-LINK TL-WA850RE v6 και θέλω να επεκτείνω το ασύρματο μου δίκτυο ώστε να πιάνει και στον κάτω όροφο.Το ενεργοποιώ ,πατάω στο ρούτερ μου το WPS κουμπί,πατάω το κουμπί στο repeater μου αναβοσβήνει η ένδειξη RE και μετά τίποτα δεν άναψε καμία από τις λυχνίες σήματος...Παίρνει το ssid και εμφανίζεται κανονικά σαν wifi δίκτυο αλλά δεν μεταδίδει internet.Να πω πως έχω cyta και το μόντεμ μου είναι ένα ADB(το μαμά που μου έδωσαν) αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ.Δοκίμασα και με τον δεύτερο τρόπο που και καλά το ανοίγω μόνο και συνδέομαι σε μια ip και βάζω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα γιατί μου έδειχνε ότι το μόντεμ δεν του στέλνει ίντερνετ.Τέλος να πω πως το δοκίμασα και σε ένα άλλο σπίτι με ΟΤΕ ίντερνετ και δούλεψε αμέσως όλα ρυθμίστηκαν μέσω WPS,άναψαν όλες οι λυχνίες και φυσικά έκανε το δίκτυο repeat.Το repeater είναι αυτό http://www.tp-link.com/gr/download/TL-WA850RE.html Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  3. Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλος τρόπος να βγαίνει το μενού όταν πατάω το home button για λίγη ώρα που βγαίνουν οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.Ελπίζω να ήμουν κατανοητος.
×
×
  • Create New...