Jump to content

MnSXx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MnSXx

  1. Θα ηθελα λιγη βοηθεια... Δεν εχω ξαναγορασει απο εξωτερικο. Θελω να παρω το dg550, και εχω καποιες αποριες: 1) Η τιμη που λεει το minideal.net ειναι τελικη (εχει εξτρα φορους, τελωνειο κλπ)? 2) το προβλημα των σπασμενων οθονων, ποσο μεγαλο ειναι; σπανε ακομα και με το protector? Ευχαριστω :)
  2. οοοχι,δεν παιζω!......:lol: με τα διαβασματα δεν προλαβαινω ετσι κι αλλιως! ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΣΙΑΝΟΤΖΕΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΛΟΛ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! :w00t::lol: να ρωτησω και κατι..... αφου φιταχνεις καστομ κερνελ,δεν θα εχουμε και δυνατοτητα για οβερκλοκ? -δεν τρελενομαι να κλοκαρω και ποτε δεν εκανα,ουτε σε πισι..... αλλα,θα βοηθουσε λιγακι,πιστευω- πωωωωωωω,ολο αποριες ειμαι! θα εχει και ελληνικα το ρομ? ποτε θα ειναι ετοιμο? παντως απο παρεα,εχουμε υποψηφιους τεστερς!
  3. ΝΕΟΣ ΕΔΩ!ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ,τοσο νεος. (εγω ειμαι πραγματικα 15 ετων ομως....) επειδη ειμαι λιγο κεφτεδονουμπας στα ανδροιδη,λατρευω αυτο το φορουμ γιατι αναλυετε τα παντα.... αυτη τη στιγμη φοραω στο σμαρτ 2 μου το ρομ του ροεντι (οτα 2),αλλα ΘΕΛΩ ΣΙΑΝΟΤΖΕΝ! εχω κατεβασει ωστοσο το αρχειο του cm που ο αγιος ο τζορτζ εφ1 ανεβασε αλλα..... ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΕΕΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ! το ρομ μανατζερ δεν με αφηνει -κανει εγκατασταση το ζιπ και δεν υπαρχει καμια διαφορα- και δεν ξερω και πως να ξεκλειδωσω το μπουτλοουντερ! λιιιιιγη βοηθεια; :O ωστοσο η ομαδα του ιδιου του cm δεν δινει δεκαρα για το σμαρτ 2 και εδω εχουμε ελληνες που πραγματικα ασχοληθηκαν..... αυτο να μας βαλει σε σκεψεις....... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
×
×
  • Create New...