Jump to content

Anlibafojo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    483
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Anlibafojo

  1. S22U με whitestone dome 2+ ετων (το πέρασα μόνος μου) με μερικές αραχνούλες 4-5 σημαδάκια και αυτά που φαίνονται κάτω δεξιά είναι ένα ξεκόλλημα όταν το πήγα smartec για αλλαγή μπαταρίας και πιθανόν έγινε στην προσπάθεια του ανοίγματος. Τίποτα από αυτά δε φαίνεται με αναμμένη την οθόνη.

     20240330_114426.thumb.jpg.6a147f9356f4039d97a0d448351c47e0.jpg

    • Like 1
  2. On 23/2/2024 at 5:48 ΠΜ, manan69t said:

    Της είπα για τα 30€ και μου λέει δεν υπάρχει αυτό.

    Τι να πω.

    Ότι νά'ναι λένε μου φαίνεται γιατί πιο παλιά μου είχαν πει  γύρω στα 25€ κι εμένα.

    Πέρυσι μου την άλλαξαν δωρεάν μαζί με την οθόνη καθώς είχε καμένα pixel 

    Στο τηλεφωνικό κέντρο προφανώς δεν ξέρουν τις τιμές. Και σε εμένα όταν ρώτησα στην υποδοχή για την τιμή πήραν κάπου αλλού και ρώτησαν, ίσως το λογιστήριο; αλλά και μετά πάλι ρώτησα πριν κόψουν τις αποδείξεις. Μόνο αν πας από εκεί θα μάθεις την πραγματική τιμή.

  3. 4 ώρες πριν, manan69t said:

    Πήρα τη Smartech και ρώτησα από περιέργεια σήμερα πόσο κάνει αλλαγή μπαταρίας έντος εγγύησης στο κινητό μου που πλησιάζει τη λήξη του και μου είπαν 42€ ενώ 58 κάνει εκτός εγγύησης.

    Με ρώτησαν αν έχει πτώση η μπαταρία και τους είπα όχι γιατί την έχω μόνο ένα χρόνο και την προσέχω στις φορτίσεις πολύ απλά έτσι ενημερωτικά!!

    Επίσης για αλλαγή οθόνης σε μαύρο χρώμα κινητό μου είπαν 290€

    Ρώτησα και για την  oleophobic επίστρωση  και μου είπαν ότι δε θέλει σκληρά καθαριστικά και αρκεί αυτό που κάνω δλδ χλιαρό νερό με μαλακό πανάκι μικροϊνών ή το πολύ πολύ spray για οθόνες κινητών.

     

    https://myphone.gr/forum/topic/191673/?do=findComment&comment=7250163

    Αν κάποιος θέλει να το πάρει σε μια ώρα καλό είναι να πάρει τηλέφωνο την προηγουμένη λίγο πριν κλείσουν να ρωτήσει αν υπάρχει απόθεμα το κιτ της μπαταρίας.

     

  4. Ενημέρωση μετά από μακροχρόνια αποχή. 

    Επίσκεψη σήμερα στη SMARTEC για αλλαγή μπαταρίας σε δύο S22 U λίγες μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης (17 &19 Μαρτίου 24). Η αντικατάσταση έγινε με ενεργοποίηση της λειτουργίας συντήρησης και οι συσκευές επανήλθαν μετά την αλλαγή στην κανονική λειτουργία χωρίς να απαιτηθεί στήσιμο από την αρχή. Χρόνος επισκευής και για τις δύο συσκευές 1,30 λεπτά.

    Ο λόγος αντικατάστασης είναι το κόστος μετά τη λήξη της εγγύησης και μόνο αφού σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα καθώς η συσκευή έχει ωριμάσει από θέμα προβλημάτων software. 

    Κόστος αντικατάστασης 30,81€ έκαστη. 

    Το μόνο όχι ιδιαίτερα αρνητικό ήταν ότι κατά την αντικατάσταση της μιας συσκευής ξεκόλλησε ελαφρά στην κάτω γωνία το τζαμάκι προστασίας της Dome που το είχα τοποθετήσει αμέσως μετά την αγορά. Λέω όχι ιδιαίτερα αρνητικό γιατί μετά από δύο χρόνια αν και δεν είχε πάθε απολύτως τίποτα η κόλλα είχε χάσει πλέον την ολεοφοβική του προστασία αφηνε δαχτυλιές και είχε μερικά σημαδάκια χωρίς όμως να είναι ενοχλητικά. Οπότε κάποια στιγμή είχε μπει η σκέψη αντικατάστασης με ίδιο.

    • Like 3
    • Thanks 1
  5. Όσοι έχετε τζαμάκι για προστασία οθόνης πιθανόν είχατε δυσκολία στην ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπώματος. Δοκιμάστε να ξαναπεράσετε εκ νέου τα αποτυπώματα με την 13 και πείτε αποτέλεσμα. Έχει αλλάξει η διεπαφή καταχώρησης και τα διαβάζει πολύ καλύτερα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αστοχίες ανάγνωσης όπως με τη 12. Στο δικό μου έχει 100% επιτυχία.

  6. 10 ώρες πριν, chrispetses said:

    Καλησπέρα σας μια ερώτηση ενω είναι ολα καλα δεν κολλάει πουθενά μπαταρία με ολα ανοιχτά ρολοι ακουστικά wifi 5g τα παντα με βγάζει μέρα άνετα..

    Οταν θέλω να πάρω τηλέφωνο και πατάω γράμμα για να μου εμφάνιση τα ονόματα αργεί παρα πολύ και σαν να κολλάει αν πατήσω γράμμα λάθος πάλι αργεί να το σβήσει. Θέλει κάποια ρύθμιση?? Τι να κάνω.???

    Ευχαριστώ πολύ 

    Στο δικό μου ανταποκρίνεται ακαριαία. Δοκίμασε με μια εκκαθάριση στη cache memory της εφαρμογής ή εναλλακτικά σε  Wipe Cache Partition της συσκευής.

    Ήρθε και η ενημέρωση Μαρτίου (επιτέλους) με 13 μέρες καθυστέρηση από την κυκλοφορία της.

  7. 2 ώρες πριν, GMF80 said:

    Απο οτι θυμαμαι και απο παλιοτερες συσκευες παντα τα branded cosmote καθυστερουσαν...

    Αυτό γινόταν παλιά, τώρα είναι κοινές οι ενημερώσεις και τις παίρνουν όλοι σχεδόν ταυτόχρονα. Με την ενημέρωση Μαρτίου έχει καθυστερήσει αλλά δεν ξέρω γιατί. 

     

    2 ώρες πριν, GMF80 said:

    Τι CSC εχουν αυτες που δεν εχει ερθει?

    EUX/COS

  8. 46 minutes ago, Cadfael said:

    Τί θα γίνει με το update του Μαρτίου στις ελληνικές συσκευές; Νομίζω έχει καθυστερήσει αρκετά συγκριτικά με τις άλλες χώρες.

    Sent from my SM-S908B using Tapatalk
     

    Από που είναι αγορασμένο; Δύο συσκευές S22 U από Γερμανό έχω και εγώ και ακόμα δεν έχουν πάρει ενημέρωση Μαρτίου.

  9. Την ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου την έχει πάρει κανείς; Γιατί έχω δύο συσκευές S22 U αγορασμένες από Γερμανό και ακόμα δε βγάζουν την ενημέρωση. Ενώ εδώ δείχνει ότι κυκλοφόρησε 7/3/2023  https://doc.samsungmobile.com/SM-S908B/EUX/doc.html?fbclid=IwAR2GMvrlWiXWXKgotiq4o3uQFqtfMf_8IAUeYIWVCQ_bPGDn7QW9_Qx7KgQ

  10. 58 minutes ago, costsa41 said:

    Ήρθε. Εντυπώσεις πολύ μετά. Να χαρείτε την τηλεφωνάρα σας!! Εγώ ήμουν από τους πιο ευχαριστημενους αγοραστές του. 6c873a5930c265c2d24d9e409a79bd06.jpg

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


     

    Να το χαρείς περισσότερο από το 22.

    • Like 1
  11. 6 minutes ago, ddr2 said:

    Καταρχάς να πω ότι λογικά το 23 θα είναι βελτιωμένο, αυτό είναι προφανές, όχι όμως στο βαθμό που λένε. Και τα έως τώρα συμπεράσματα είναι λάθος, αφού σύγκριναν συσκευές με διαφορετικές εκδόσεις. (5.1 vs 5.0) . Οι συγκρίσεις πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.

    Σαφώς ναι. Αυτό που σαρκάζω είναι η αδιάκοπη γκρίνια κάποιων περί exinos / snap και πως για όλα φταίει το hardware.

  12. 3 ώρες πριν, bromonano2 said:

    Αρα δεν είναι θέμα exynos/ snap στο s23 τελικά ε? emoji1787.png

    Sent from my SM-A528B using Tapatalk
     

     

    7 minutes ago, ddr2 said:

    Δήλαδη, ούτε για την αυτονομία φταίει ο exynos? 😂

    Ε ρε γλέντια! 

    Κάποιοι θα κάνουν γαργάρες.

  13. 7 ώρες πριν, ChrisNikol said:

    Φίλε μου μάνα του είσαι και θίγεσαι?! 

    Παρέλαβα πρώτος 13 pro max 30 Σεπτέμβρη του 21 ενώ 17 παρουσιάστηκε δεν το είχε πιάσει κανείς στην Ελλάδα ακόμα και επίσης από τους πρώτους 22 ultra 28 Φλεβάρη του 22... Και έχω αλλάξει τρία από δαύτα... και επίσης έχω βάλει τα screenshot από τις αγγελίες μου όλες και έχω αποδείξει τι λέω και τι ισχύει.. Μη μου τα κάνετε τσουρέκια... Ενδοκοινοτικες Amazon. Fr και όλα έρχονται πρώτα στα χέρια σας.. Γρηγορότερα και φθηνότερα από Ελλάδα.. 

    Στο του θέματος ο άνθρωπος κοιτάει να ειρωνευτεί και να πουλήσει πνεύμα χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας... Δεν τετραγωνιζουμε τον κύκλο μιλάμε για απλά πράγματα... Καλή του ώρα και να το χαρεί στο έπακρο το κινητό του.. Κάποια πράγματα όμως θα μάθει να τα σέβεται και τέλος. 

    Ένα από αυτά λέγονται "σέβομαι την άποψη του άλλου" και παρόλο που αυτή τη συσκευή κρατάω στα χέρια μου εγώ και πολλοί άλλοι εδώ και καιρό επειδή σε ένα σύνολο all around πραγμάτων την θεωρώ την καλύτερη.... Έχει πολλά στραβά και πολλά άκυρα.. Είτε το θέλω (που δεν) είτε όχι...

     

    Αν και ουδέποτε απευθύνθηκα σε εσένα μάλλον έχεις τη μύγα και προφανώς δεν τηρείς το "σέβομαι την άποψη του ΄'άλλου" Καλή συνέχεια.

  14. 4 ώρες πριν, guy_fawkes said:

    Άρα δεν ήμουν μόνος που το παρατηρούσα....

    Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Δεν ξέρω τι παρατήρησες και τι κατάλαβες από αυτό που έγραψα αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που κατάλαβες. Ο άνθρωπος είναι από τους πρώτους που πήρε στα χέρια του όπως και εγώ τη συσκευή και πάρα τα όποια σοβαρά προβλήματα υπήρχαν στην αρχή  σε αρκετούς είχε όπως και εγώ (και μάλιστα εγώ δύο συσκευές) απροβλημάτιστες. Δίκαια λοιπόν την εκθειάζει και δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί τόσο πολύ αυτό κάποιους και κυρίως άτομα που δεν έχουν καν τη συσκευή. 

    • Like 7
  15. 1 ώρα πριν, dan81 said:

    Καταρχάς ποιος εσύ εσύ και γιατί να μην γράφω τέτοια.?απογορευεται να παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία? Γι αυτό τον λόγο δεν είναι το θέμα εδώ? Τέλος πάντων.. Δεν είμαι funboy πριν 3 μήνες είχα iPhone και αλλάζω συσκευή 2 φορές τον χρόνο. Και ναι μου βγάζει την ημέρα άνετα μέχρι το βραδι και έχει πολύ καλή μπαταρία για τα δικά μου πάντα δεδομένα! Καλή σου συνέχεια emoji23.png

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις από την αρχή τις 295 σελίδες θα είχες διαπιστώσει ότι costsa41 ίσως είναι ο μοναδικός που εκθειάζει σε τέτοιο βαθμό την μπαταρία και την οθονάρα τη συσκευής που θα μπορούσες εύκολα να τον χαρακτηρίσεις ως διαφημιστή της.

    • Like 3
    • Haha 2
  16. 2 ώρες πριν, costsa41 said:

    Τι ήρθε; Αν εννοείς ενημέρωση λογισμικού έχει έρθει εδώ και κάτι μέρες. Τι άλλο έχει έρθει;

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Την ενημέρωση λογισμικού θα λέει και εμένα σήμερα ήρθε.

    • Like 1
  17. 3 ώρες πριν, Panospapa said:

    Ξεκάθαρα σε όλα είναι η καλύτερη συσκευή και γι αυτό έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι γιατί κολλάω από αυτά τα θέματα που θεωρητικά είναι απλα

    Απλά ξεκόλλα και προχώρα. Θα το χαρείς σίγουρα. 

    • Like 1
  18. 10 ώρες πριν, Panospapa said:

    Γειά σας. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός s22 ultra. Διαβάζω αποιρα σχόλια με προβλήματα σε κλήσεις, σήμα γενικά και άλλα θεματα

     Και ηθελα να ρωτήσω τι ισχύει τελικά? Πραγματικά μου έχει γίνει το κεφάλι καζάνι. Τα έχουν φτιάξει η θα τρέχουμε? Είμαι ανάμεσα σε s22 ultra και xiaomi 12pro απλά σαφώς είμαι ερωτευμένος με το s22ulta και κολλάω λόγο σχολίων 

    Μη δίνεις και πολύ σημασία στα αρνητικά σχόλια. Με τις αναβαθμίσεις όσοι είχαν κάποιο θεματάκι (λίγοι τον  αριθμό) έχουν φτιαχτεί. Η συσκευή πλέον είναι στα καλύτερά της. Όχι, ότι δεν ήταν μιας και το δικό μου από την αρχή (Μάρτιος day 1) μέχρι τώρα όπως και σε πολλούς ακόμα δουλεύει άψογα. Από κεί και πέρα είναι θέμα γούστου η επιλογή. 

    • Like 2
  19. 15 ώρες πριν, Strofigkas said:

    Δεν γίνεται αυτόματα απλά με μια επανεκκίνηση.κανω συχνά επανεκκινήσεις και μέχρι το πρωί ήταν σε Ιουλίου.μπηκα από τις ρυθμισεις /πληροφορίες για το λογισμικό,από εκεί έκανα αναζήτηση για ενημέρωση συστήματος google play και τότε βρήκε ενημέρωση Νοεμβρίου,έκανε επανεκκίνηση και περαστηκε

    Τι να σου πω, σε έμενα το κάνει γιατί έχω του Νοεμβρίου χωρίς να κάνω κάτι. Μια φορά τη βδομάδα κάνω συχνά επανεκκινήσεις.

    • Like 1
  20. Ενημερωτικά, όσοι βλέπετε περασμένων μηνών ενημερώσεις ασφαλείας google να ξέρετε ότι για την αναβάθμιση χρειάζεται  επανεκκίνηση της συσκευής για να εγκατασταθούν. Κάτι που γίνεται αυτόματα απλά αν γίνει  επανεκκίνηση.

    • Like 3
  21. 18 ώρες πριν, mpompa said:

    καλησπέρα και χρόνια πολλά.  Απο οταν πηρα το κινητο εχω απο την πρωτη μερα Εχω το ESR Liquid Skin Screen Protector.αλλα επειδή φοβάμαι και θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα μου σπάσει η οθόνη μετά από πέσιμο.θελω ένα tempered glass που να εμπνέει σιγουριά.εχω διαβάσει για το Whitestone Dome ότι δεν δουλεύει το αποτυπωμα.εχειτε υπόψιν σας ένα tempered glass που να δουλεύει το αποτυπωμα 100%? ευχαριστώ.

    Το έχω βάλει από το Μάρτιο. Στο δακτυλικό η μόνη δυσκολία είναι να έχεις τελείως ξηρό δάκτυλο διαφορετικά δουλεύει με μια απειροελάχιστη καθυστέρηση. Μετά από τόσους μήνες εξακολουθεί να είναι στιβαρά κολλημένο με απίστευτη ευκρίνεια και η αφή δεν έχει την παραμικρή δυσλειτουργία γιατί είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με το αποτύπωμα. Επίσης, παρά τη χρήση σε τσέπες τσαντάκι κλπ έχει 2-3 αραχνοειδείς γρατζουνιές. Το χρησιμοποιώ χρόνια και σε άλλες συσκευές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Λίγη προσοχή θέλει κατά την τοποθέτηση για να μην εγκλωβίσει φουσκάλες και υπάρχουν πολλά video που καλό είναι να δεις πως τοποθετείται στη συγκεκριμένη συσκευή κυρίως για το αποτύπωμα.

    • Like 1
    • Thanks 1
  22. 56 minutes ago, SpeedRacer said:

    Καλό είναι όλοι μας να διαβάζουμε από την αρχή το νήμα που μας ενδιαφέρει. 

    Έχουν δοθεί απαντήσεις σχεδόν για όλα τα ερωτήματα όπως και για το protector.

    Αυτός που θα καταφέρει να διαβάσει 278 σελίδες εκ των οποίων πάαααρα πολλές είναι τρολιές (και άλλες τόσες έχουν σβηστεί από admin) και σχόλια άσχετα με την ουσία της συσκευής και βγάλει άκρη σε αυτά που ψάχνει θα είναι ήρωας. Συνεπώς καλά κάνουν και ρωτάνε και καλά θα κάνουμε όσοι γνωρίζουμε να απαντάμε. Και υπομονή σε λίγο καιρό θα βγει το S23 και θα βρουν νέα πεδία δόξης λαμπρά και εμείς την ησυχία μας.

    • Like 14
    • Haha 1
  23. 44 minutes ago, lagoskon said:

    Δεν υπάρχει πιο εύστοχο όνομα συσκευής για αυτό που περνάς... Κορυφαίο

    Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Τι ακριβώς περνάω; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ. 

×
×
  • Create New...