Jump to content

igiak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

igiak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καμιά λύση ακόμα για το πρόβλημα. Το παλεύω όμως....Αν κανείς έχει κάποιο νέο ας μας πει.....Πάντως και η ALCATEL και η MA που φτιάχνει το ΜΑ620 είπαν ότι τα μηχανάκια αυτά μπορούν να συνεργαστούν.
  2. Στο control panel βλέπω φυσικά μόνο τα 2 modem που έχω το netmod της intracom και το supra .Δεν έχουν καμιά σχέση αυτά όμως. Το IR του κινητού δούλευε κανονικά στην αποστολή εγγραφών από τον κατάλογο σε άλλο κινητο. Το πρόγραμμα της ΑLCATEL δεν φτάνει ούτε στην αναζήτηση του κινητού( αφόύ αναψω το IR στο κινητό και το τοποθετήσω στη σωστή θέση και πατήσω next δεν γίνεται τίποτα ακόμα και 30' να περιμένω),άρα ποτέ δεν εγκατέστησε οδηγούς.Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή με XP HOME και εκεί τα ίδια.
  3. Τα ξερω όλα αυτά keysmith .Το δοκίμασα σε 3 λειτουργικά windows 98 se, WINDOWS 2000 ΚΑΙ WINDOWS XP PRO SP1 αλλά δεν δουλεύει.Οι υπέρυθρεW του κινητού δουλεύουν στην αποστολή καρτών σε άλλο και από άλλο κινητό.Ακόμα το ΜΑ 620 δούλευε με Sony Z600;'Ομως το πρόγραμμα της Alcatel δεν προσπαθεί καν να βρει το modem και δεν εωεργοποιείται το πλήκτρο next κατά την εγκατάσταση. Τα windows βλέπουν το κινητό in range αλλά δεν κάνουν εγκατάσταση κανενός οδηγού.Αν κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση οδηγών και πάλι δεν δουλεύει. Από Alcatel μου έστειλαν ειδικό registry cleaner για τους οδηγούς τους αλλά ούτε μετά από αυτό δούλεψε. Έβαλα και το ΙRCOMM ,φαίνεται και σύτό ότι βλέπει in range το κινητό αλλα μετά αν κάνω Log βλέπω device slow to answer ,waiting some more και μετά πάλι την αρχική αναγνώριση , Alcatel Ot735i in range. Καμιά άλλη ιδέα? Ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Παιδιά ,χρειάζομαι βοήθεια στο θέμα με τις υπέρυθρες και το 735ι. Έχω ΜΑ-620 πάνω σε Windows XP PRO SP1 και βλέπουν το κινητό για λίγο δίνοντας το μήνυμα ALCATEL ΟΤ 735ι is in range αλλά ποτέ δεν συνδέεται. Σε λίγο αυτό χάνεται βέβαια.Ακόμα ποτέ δεν βλέπω στα modem καποιο standard over ir και ούτε άλλη com εκτός από τις δύο σειριακές (αν πάω να κάνω manually εγκατασταση κάποιου modem υπάρχουν σαν επιλογή οι οδηγοί της Alcatel για το 735ι αλλά δεν είναι δυνατή η επιλογή κάποιου άλλου port ,οπότε δεν γίνεται να λειτουργήσει τίποτα.).Το Ζ600 το έβλεπε κανονικά,άρα από την πλευρά του ΜΑ620 και του USB γενικότερα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το software της Alcatel PC suite 2.20(και αναβαθμ. σε 2.24 απο δίκτυο) όταν φτάνω στο setup connection στο κρίσιμο σημείο , αφήνει το next ανενεργό και δεν μπορώ να συνεχίσω ακομα και αν κάποια στιγμή το ΜΑ 620 αναγνωρίσει το κινητό(το δει in range). Υπαρχει κανένας που να γνωρίζει το αντικείμενο?
×
×
  • Create New...