Jump to content

katakefalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by katakefalos

  1. Tι εγινε ρε παιδια σας αναψα τα φιτιλια?

    Το store ειναι σε παιδικη μορφη.Δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο εκτος τα απαραιτητα για να πεςι οτι ειναι smartphone.Οσο για το Twitter και Viber που λενε οι φιλοι στο Twitter ερχονται ξαμα και ξανα τα ιδια ξοδευοντας τα data σου.Σε ενα fav ερχεται 5-6 φορες.Το Viber δεν ειναι με τις ωρες του.Ειναι τα ζωα μου αργα.Οταν μου καπνισει θα στειλω το notification.

    Υποστηρισξη ζηταμε και τιποτε αλλο.KAI ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ 512 RAM.

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Μεταξυ μας καλα τα WP αλλα λιγα ( μπροστα στον ανταγωνισμο).Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτην την ζωη

  2. Παιδια εω πανω απο μηνα το 625.

    Δεν μπορω να πω για τα χρηματα του καλο ειναι.Βεβαια με τα ιδια χρηματα παιρνεις ενα μεταχειρισμενο iPhone 4 και κανει περισσοτερα και καλυτερα πραγματα αλλα εχει αυτην την μικρη οθονη που θυμιζει Νοκια 3310.

    Το store ειναι τραγικο αν το συγκρινεις με τα αλλα του ανταγωνισμου και οχι γιατι δεν εχει πολλα πραγματα αλλα γιατι κι αυτα που εχει δεν δουλευουν σωστα.

    Π.χ ουτε το Viber ουτε το Twitter δεν δουλευουν σωστα.Εστειλα απειρα report σε Twitter,forum,blogs.

    Τιποτα.

    Κι απο την αλλη μου παρουσιαζουν την εφαρμογη Flipboard που δεν δουλευει σε 512 RAM συσκευες.

    Τραγικο.Και πως δουλευει σε iPhone 3Gs?

    Φαγανε το κραξιμο τους παλι και τωρα προσπαθουν (απότι διαβαζω) να το προσαρμοσουν για 512 συσκευες.

    Το παιχνιδι θα το χασουν αν δεν υποστιριξουν τις συσκευες τους.

    Και κατι αλλο σχετικο-ασχετο.Τα δυο νεα iPhone εχουν 1GB RAM.Αυτο σημαινει οτι στην επομενη 4 ετια (τουλαχιστον) θα δουλευουν αψογα με τις αναβαθμισεις κ εφαρμογες.

    Θα πεσει μεγαλο κλαμα στα στρατοπαιδα Google και WP αν απο τωρα ηδη εχουν βαλει 2 και 3 GB RAM.

    Δειτε τι εγινε με τα 2 ετων HTC 8X/8s.

    Aν απο την αλλη υποστιριξουν τα κινητα τους τοτε προσωπικη μου αποψη συγκρινοντας τα με τα Androi θα γινουν πολυ καλυτερα τηλεφωνα μια ς και ηδη ειναι.

  3. Παιδια απλα και μονο για ενημερωση σας αναφερω οτι στην διπλανη χωρα Τουρκια που ειμαι αυτην την στιγμη σημερα ειδα τα iphone 6 και Plus .Υπαρχουν απειρα ετοιμοπαραδοτα ξεκλειδωτα στα επισημα μαγαζια.Στο Pupa που ημουν το πρωι τοiPhone 6 64 Gb που σκεφτομαι να παρω εχει 3000 λιρες δηλαδη 1052 ευρω.Βαλε και 55 ευρω πηγαινε ελα με λεωφορειο απο Θεσσαλονικη ή 100 με αεροπλανο απο Αθηνα και το εεις και αυριο.Δεν μπηκα στο σαιτ τους να δω αν τα εχουν ουτε και θυμαμαι τις τιμες στα υπολοιπα μοντελα.Οι τιμες σιγουρα θα πεσουν λιγο εδω αλλα oχι πολυ..Ειναι προτιμοτερο καποιος να απρει απο εδω παρα απο αλλα σαιτ αγγελιων που πουανε σε αυτην την τιμη το 16 Gb.

     

    Μαλλον εκανα λαθος στις τιμες. Δειτε εδω http://www.pupadankapiniza.com/asp/group/204/iPhone-6-Modelleri

  4. φίλε μου μια από τα ίδια και σε μένα.το πρόβλημα πιστεύω είναι της εφαρμογής και όχι της συσκευης.έκανα uninstall και install το twitter έφτιαξε για κάποιες ώρες αλλά μετά ξανά τα ίδια.

     

    Ευχαριστω φιλε.Εχω την εντυπωση οτι στην αρχη μου δουλευε κι εμενα σωστα.

  5. Kαλημερα παιδια,

    εχω ενα μικρο προβληματακι παλι.Τα notification στο notif center ερχονται 3 ή και 4 φορες.Δηλαδη για ενα Fav π.χ στο Twitter εμφανιζεται 3 και 4 φορες.Ο ηχος χτυπαει μια φορα παρ'ολα αυτα.Δεν εχω διπλους λογαριασμους ή κατι αλλο.Σας βαζω φωτο.

  6. Auto=Ρυθμίζεται η φωτεινότητα αναλόγως τις συνθήκες. Πχ. είσαι σε δωμάτιο με φως; Τότε αυτόματα πάει σε φωτεινότητα Medium. Πας σε πιο σκοτεινό δωμάτιο; Με τη μια πέφτει στο Low. Αν πας σε τελείως σκοτεινό, τότε πέφτει και κάτω του Low και ίσως φαίνεται υπερβολικά σκοτεινή, απλά φταίει ότι το μάτι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα πλήρως στο σκοτάδι. Είναι όμως για να ξεκουράζει. Γενικά στο σπίτι λόγω πολλών εναλλαγών φωτεινότητας, προτιμώ κάτι σταθερό όπως το Low ή Medium και έξω Medium ή αν έχει ηλιοφάνεια το Auto. (Γιατί σε συνδιασμό με μια άλλη ρύθμιση τα βλέπεις όλα άνετα, ακόμη και φουλ ήλιο!)

    Επομένως δεν είναι προβληματικό ή κάτι άλλο. Έτσι λειτουργεί.. ;)

     

    Ευχαριστω φιλε μου για το ποστ σου.

    Το προβλημα μου ειναι οτι οτι στο αυτοματο η οθονη γινεται τοσο σκοτεινη που ειναι κατω του LOW.Oταν το βαλω στο LOW ειναι μια χαρα.Μιλαμε για ενα σαλονι 50-60 μετρα με 2 λαμπες 100αρες.

    Τωρα οταν παω εξω την ημερα δεν βλεπω την τυφλα μου με το LOW.Αντε παλι να μπω ρυθμισεις να το βαλω στο auto.Αυτο με εκνευριζει να σου πω πιο πολυ και οτι καθε φορα πρεπει να μπαινω να ρυθμιζω την οθονη.

    :ninja:

  7. Το ότι κόλλησε κάποιος συγχρονισμός πριν λίγες μέρες και σου έφαγε την μπαταρία δεν έχει να κάνει με το Power Save Mode... Μην τα μπερδεύεις...

     

    Επίσης όταν είναι στο "ON" αυτή είναι η σημασία του... Όταν φτάνεις στο 20% να σταματάει τις εργασίες στο παρασκήνιο και για να κάνει όσο περισσότερη εξοικονόμηση γίνεται... Τι περίμενες να κάνει? :p

     

    Αν παρόλα αυτά θέλεις κάποιες εφαρμογές να λειτουργούν και τότε μπορείς να μπεις στην οικονομία μπαταρίας και πατάς πάνω στην εφαρμογή που θες και επιλέγεις "Να εκτελείται ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένη η Οικονομία Μπαταρίας"... Δηλαδή θα σταματά όλες τις εργασίες (για να κάνει Οικονομία) εκτός από αυτές που έχεις ορίσει... Αλλιώς δεν θα κάνει κάποια Οικονομία...

    Ok θα το ρυθμισω ετσι.Το θεμα με το κολλημα ειναι οτι αν ηταν στο ON τοτε φτανοντας στο 20% θα σταματαγε να συγχρονιζει και θα ειχε τουλαχιστο λιγο μπαταρια το πρωι.Δεν ειναι λογικο να εφαγε πανω απο 60% μπαταρια με ενα κολλημα.Και απο την αλλη καθε ποτε να περιμενω κολλημα σε καποια εφαρμογη/λογαριασμο για να ξερω τι μου γινεται?

    Οσο για την οθονη υπαρχει καποια ιδεα για το προβλημα μου?

  8. Γεια σας παιδια.

    Αν και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το ΝΟΚΙΑ 625 που πηρα προσφατα υπαρχουν καποια πραγματα πολυ εκνευριστικα.

    Για παραδειγμα οταν η οθονη ειναι στο auto τοτε εντος σπιτιου ειναι πολυ αδυναμη (και κανει κατι τρεμοπαιγματα απο πιο φωτεινη στην αρχη σε πιο σκοτεινη) και αντιθετα οταν την βαζω στο manual και συνηθως στο Low εντος σπιτιου ειναι οκ αλλα εκτος στον δρομο δεν βλεπεις την τυφλα σου.Εκει στο αυτοματο δουλευει καλυτερα.

     

    Eνα αλλο θεμα παλι ειναι το power save.Οταν ειναι στο ON τοτε μολις παει η μπαταρια στο 20% δεν ερχεται κανενα notification.Οταν ειναι στο OFF(power save) τοτε μπορει να κολλησει καποιος συγχρονισμος και να φαει την μπαταρια μεσα σε λιγες ωρες (το επαθα πριν 2-3 μερες).

    Ειναι θεματα της δικης μου συσκευης ή τα ιδια συμβαινουν και σε ανωτερα μοντελα σαν το 930?

  9. Δεν μου εχει παρουσιασει παρομοια προβληματα.

    Αν δεν ειναι προβλημα hardware μπορει να ευθινεται καποιο app που εγκατεστησες προσφατα και δεν λειτουργει σωστα.

    Τις εχεις να εγκαθιστανται στην SD;

     

    Το power savings αστο στο οταν η μπαταρια ειναι χαμηλη.

    Ισως αν το ειχες εκει και οντως το προηγουμενο κολλημα οφειλοταν στο gmail, μολις εφτανε η μπαταρια στο 30% θα σταματαγε να ανανεωνει.

     

    Ναι app/music κλπ τα εχω ολα να πηγαινουν στην sd.Eχω 3.5 GB ελευθερα στο τηλεφωνο και 6-7 στην SD.

    To power saving το εκλεισα γιατι οταν φτασει στο 20% δεν ερχεται κανενα notification και δεν μου αρεσε.

  10. Ωραια φορτισε πληρως τωρα.Και πως μπορω να το αποτρεψω αυτο ρε παιδια? Αντε σημερα ειναι Κυριακη.Αλλα αν το απθω αυτο καθημερινη ειναι ιγο τραγικο.Ξυπνας το πρωι και παπαλα η μπαταρια και πρεπει να φυγεις.Εβαλα το Gmail να συγχρωιζει στο manually.Για να δουμε τι θα γινει.Εχω αλλαξει επισης τις τελευταιες μερες και το power save στο off.Ισως να φταιει και αυτο?

     

     

    Ρε παιδια μου κανει ακτι κουλα το τηλεφωνο.Του εκανα ενα soft resset εχασε την ημερομηνια και ωρα,ολα καλα το ανοιγω μου βγαζει προβλημα στην micro SD card (sandisc class 10 uhs 1) να κανω scan? Λεω ναι και τιποτα.Σκαν δεν κανει ζεστενεται τερμα το τηλεφωνο τα app δεν τρεχουν.....κανω resset ξανα παλι το ιδιο μνμ και λεω οχι στο scan.Ανοιγει κανονικα και τα app ολα οκ.

    Θα μας τρελανει ?

  11. Γεια σας παιδια.Προσφατα πριν δυο εβδομαδες αγορασα ενα ΝΟΚΙΑ 625.Πολυ καλη τιμη για αυτα που κανει.Το εχω για δευτερο.Το τσεκαρω εδω και 15 μερες πως δουλευει αν δουλευει σωστα κλπ.

    Μεχρι χθες βραδυ ημουν απολυτα ευχαριστημενος απο ολα.Αυτονομια μπαταριας τα app μου δουλευουν σχεδον τελεια εχοντας τα βασικα 2 λογαριασμους email,Viber,Whatsup,Twitter,δυο φωτογραφικες εφαρμογες και δυο παιχνιδια που σπανια παιζω.

    Γενικα με την χρηση που κανω το φορτιζω καθε 2 μερες.

    Χθες βραδυ εκλεισα τα ringer και επεσα για υπνο(ολα ανοιχτα wifi,notifications) με υπολοιπο πανω απο 60%.

    To πρωι νεκρο.Τελειως ομως.Το εβαλα στον φορτιστη και φορτιζει τωρα.Τσεκαρα το battery app δεν μου δειχνει κατι αφυσικο.

    Δεν μπορει να εφαγε 60% μεσα σε 8 ωρες οταν κανονικα τρωει κατω απο 10%.

    Τι μπορει να φταιει?

     

    Δεν εχω κανει καποια επεμβαση στο firmware ή κατι αλλο.Εχει απο την πρωτη μερα 8.1.

    Ευχαριστω:)

  12. Μιλάς αόριστα... Δεν μας λες ούτε ποιες επιλογές ούτε ποιες είναι οι βασικές εφαρμογές που του λείπουν, εκτός από το Viber που έχεις φάει κόλλημα..που στην τελική μέχρι να βγει παίζει μια χαρά αν κάνεις sideload την Android έκδοση. Προφανώς έχεις ασχοληθεί πολύ επιφανειακά με το τηλεφωνάκι, app Kill δεν το χρειάζεσαι (δεν είναι iOS ή Android) αλλά υπάρχει και είναι μαζί με τα στατιστικά που τόσο θέλεις στο "φτωχό" μενού όπως λες του τηλεφώνου (Ρυθμίσεις --> Διαχείριση εφαρμογών --> Παρακολούθηση συσκευής). Επίσης η μπαταρία με την τελευταία leaked έκδοση μου βγάζει πάνω από μέρα με μέτρια χρήση, με 4 λογαριασμούς email και έναν εταιρικό. Απάντηση για το ποσοστό δεν έχω και δεν μου χρειάζεται, στην τελική με λιγότερο από 1€ μπορείς να το έχεις αφού σου είναι τόσο σημαντικό. Για φωτογραφικές εφαρμογές δεν έχω άποψη άλλα σίγουρα υπάρχουν, εμένα το Photo Studio με καλύπτει, κινητό έχω όχι φωτογραφικό studio και αν χρειάζομαι κάτι παραπάνω δουλειά σοβαρή θα κάνω στο pc. Επίσης να μου πεις ποια παραμετροποίηση δεν υπάρχει στη φωτογραφική...

     

    Επίσης ποιο μενού και UI είναι πλούσιο και φρέσκο, το iOS του 2007 ή του Android που χάνεσαι στα εικονίδια..? Ίδια πράγματα εδώ και χρόνια, καμία ριζική και ουσιαστική καινοτομία. Προφανώς trollάρεις, νομίζω είναι φανερό από τον τρόπο που γράφεις, συγκρίνεις ένα νέο τηλέφωνο με φρέσκο λειτουργικό 7 μηνών που για εμένα δεν συγκρίνεται με κανένα. Από την άλλη είναι λογικό να έχεις κάποιες ελλείψεις και προβληματάκια. Για τις third party ελλείψεις, δεν ευθύνεται η BB αλλά οι εταιρίες software, πχ. δεν είναι της ΒΒ το Viber, κατάλαβε το!!!

    Kοιταξε φιλε.Θελεις να σου γραψω μια μια τις επιλογες που εχεις σε ενα BB Z10 και σε ενα iPhone?

    Αν θελεις θα το κανω για να σου δειξω τις απειρες παραμετροποιησεις του ενος τηλεφωνου και του φτωχου Ζ10.

    Viber το ξαναλεω τραγικο για ενα τηλεφωνο που η πραγματικη του αξια ειναι 150 ευρω αλλα πουλιεται 700.

    Μπαταρια τραγικη.Με iphone τα ιδια πραγματα καθε 2 μερες(2χ24 ωρες) φορτιση και με Ζ10 δεν την βγαζεις πανω απο τις 23:00.

    Και στη τελικη τι πας να αποδειξεις με το φρεσκο λειτουργικο? Μαρουλι θα φαω και το θελω φρεσκο?

    Δεν με απασχολει αν το τηλεφωνο/λειτουργικο ειναι παλιο.Με απασχολει να κανω την δουλεια μου και με το Ζ10 δεν την κανω οσο φρεσκο κι αν ειναι.Λυπαμαι τα παιδια που δωσανε χρηματα για να το αγορασουν.Δεν τα αξιζει.

    Τελος απο εμενα.

  13. Σου απάντησαν παραπάνω πως έχει εγκατασταθεί.. Εγώ προσωπικά έχω αφήσει τα μούρα εδώ και μερικούς μήνες και τότε δεν μου χρειαζόταν το Viber. Εν πάση περιπτώση, έχει ειπωθεί και παραπάνω πως δεν μπορεί να συγκριθεί ο αριθμός των εφαρμογών του AppWorld με appstore/android market οπότε δεν οδηγεί πουθενά η συζήτηση.

    Που απαντησες ρε φιλε πως θα το εγκαταστησω?

    Ενα λινκ εστειλες με την εφαρμογη.Και σου λεω μπραβο το ειδα.Μολις πας να το κατεβεσεις και βλεπει οτι εχεις Ζ10 τρως πορτα.

    Στειλε μου ενα screenshot απο ενα Ζ10 να το εχει και να λειτουργει.

    :ninja:

  14. Στην ίδια κατηγορία είναι όλα τα τηλέφωνα που αναφέρεις...!!! Αλλού κερδίζει κάποιο, αλλού χάνει...

     

    Φτωχό σε τι πράγμα είναι το Ζ10..?

    Από θέμα λειτουργικού για πες μου την απόψή σου..?

    Ποιες (πολλές) βασικές εφαρμογές του λείπουν..? Αν αναφέρεσαι σε προγράμματα, θα έπρεπει να γνωρίζεις ότι δεν φταίει η ΒΒ που οι εταιρίες δεν τα αναπτύσουν...! Οπότε μην κατηγορείς τη ΒΒ, ούτε το Ζ10, γιατί μάλλον δεν το έχεις δουλέψει καθόλου. Ότι ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι που γράφουν reviews, ασχολούνται δύο ώρες και επειδή διαφέρει από iOS ή Android (που τόσα χρόνια είναι απαραλάχτα) που έχουν συνηθίσει, το θάβουν...

     

    Αν είχες δουλέψει το Ζ10 τον ίδιο χρόνο με τα υπόλοιπα που αναφέρεις, θα ερχόσουν στα λόγια μου.

     

     

    Φτωχο ειναι το μενου του.Δηλαδη ΔΕΝ υπαρχει μενου.Εχει οσες επιλογες εχει ενα ΝΟΚΙΑ 3310.Αραγε που ειναι το app kill,στατιστικα για το τι τρεχει ,ποση ενεργεια καταναλωνει.....

    Aπο εφαρμογες που απορεις τι δεν εχει σε ρωταω αν εχει Viber.Ειναι μια εφαρμογη που την εχει ολος ο πλανητης στο κινητο του (εκτος την ΒΒ)

    Η μπαταρια ειναι η χειροτερη που εχω δει σε smartphone(iphone,3,4,5,HTC One X).Με συγχονισμο μονο τα μειλ(2 λογαριασμους) και εξτρα whats up messenger και δεν βγαζεις μερα.

    Α θελω και απαντηση για το γεγονος οτι δεν υπαρχει ενδειξη ποσοστου μπαταριας στην οθονη γαι ενα τηλεφωνο τοσο καλο και ακριβο.

    Φωτογραφικη μηχανη να σου πω? Μετριοτατη χωρις πολλες παραμετροποιησεις.Εδω δεν χρειαζεται να πω για το τι φωτογραφικες εφαρμογες υπαρχουν στα Apple+Google store.

    Θα ηθελα να θαψω κι αλλο αλλα πρεπει να εχει κατι το τηλεφωνο για να μπορεις να θαψεις.Αυτο ειναι ενα κενο τηλεφωνο με μετρια ποιοτητα οθονης που πωλειται το ιδιο ακριβα με τηλεφωνα που σφυριζουν

     

    Υ.Γ. αυτο δεν ειναι review ειναι η εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο τηλεφωνο.

  15. Mπραβο για το ωραιο αρθρο.Ηρθε πανω στην ωρα που επεσε στα χερια μου ενα ΒΒ Ζ10.

    Φτωχο,πλασικο,με αθλια μπαταρια,ελαχιστες βασικες εφαρμογες....κλπ.Σιγουρα το να μενει στο παιχνιδι του ανταγωνσισμου ειναι σωστο απο την αλλη ομως 'η θα πρεπει να πουλανε το Ζ10 150 ευρω ή το iphone/Galaxy 3000 ευρω.Γιατι μιλαμε για τετοια διαφορα κατηγοριας.

     

    Υ.Γ Ουτε μετρηση ποσοστου επι % δεν εχει ρε παιδια.Ελεος.

×
×
  • Create New...