Jump to content

Mitsakos24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mitsakos24

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Mitsakos24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πριν κανω root το κινητο μου να εγκαταστησω το ClockWorkMod για να κανω backup τα δεδομενα μου???Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο προγραμμα καλυτερο απο το CWM?
  2. Ναι εχει μονο λατινικους χαρακτηρες και οπως ειδα ο product code δεν ειναι αυτος που θα επρεπε για να ελλαδα....Σκεφτομουν να ακολουθησω αυτον τον αδηγο που εχεις ανεβασει και συγκεκριμενα το δευτερο βημα...Εχετε καποιο Link για να κατεβασω JAF 1.98.62.exe και OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.rar???Γιατι στο google που βρηκα καποια μου τα βγαζει οτι ειναι επικινδυνα για τον υπολογιστη...Υπαρχει κυνδυνος να το καψω το κινητακι??? Προσπαθησα με τον 1ο τροπο και ενω εχω κατεβασει και εγκαταστησει το Nokia Pc Suite και το Nokia Software Updater και εχω συνδεσει μια φορα το κινητο κανονικα μετα οταν τρεχω το NSS δεν βρισκει την συσκευη μου.... Με τον 2ο τροπο που προσπαθησα εχω κατεβασει και εχω εγκαταστησει κανονικα το OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.rar...Με το αρχειο ομως JAF 1.98.62.exe εχω ενα προβλημα γιατι οταν το εγκαθιστω μου βγαζει καποια μηνυματα με κοκκινο πλαισιο παρ'ολα αυτα τελειωνει κανονικα η εγκατασταση του. Οταν ομως παταω εκτελεση του OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.rar και παταω "GO" οπως λεει αντι για "ERROR: Box driver not installed" μου βγαζει παραθυρακι "Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll. Ξερουμε τι κανω λαθος???Μηπως δεν εχω κατεβασει κατι σωστα??? Τα καταφερα τελικα να περασω τα ελληνικα με τον δευτερο τροπο απο τον οδηγο..Απλα αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα με μενα καποια στιγμη απλα ας τρεξει το OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.rar σαν διαχειριστης...Εγω εκει εκανα λαθος και εμφανιζοταν το παραπανω μηνυμα που ανεφερα....Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας και την αμεσες απαντησεις σας!
  3. Ειναι το κινητο της Nokia c1-02 και πρωτα ειχε εκδοση λογισμικου 5,40....Απλα ειχα διαβασει σε Post εδω στο forum οτι ενας φιλος ειχε κανει την αναβαθμιση σε λογισμικο 6,15 και δεν ειχε παρουσιασει σε αυτον καποιο προβλημα....Μου το ειχαν φερει δωρο αυτο το κινητο γιατι θα εμπαινα στρατο και ηταν το καταλληλο και τωρα που ειναι να μπω το ξεθαψα απο τα συρταρια μου,το ειχαν αγορασει απο ενα συνοικιακο μαγαζι και δεν ξερω αν φερνει απο εξω ή αν τα περασαν αυτοι τα ελληνικα... :wacko:
  4. Καλησπερα παιδια!!Θελω τα φωτα σας γιατι εχω ενα προβληματακι και εχω φρικαρει....Εκανα προσφατα αναβαθμιση στο κινητο μου μεσω του nokia pc suite και πλεον στα settings του κινητου μου δεν εμφανιζεται η επιλογη για την ελληνικη γλωσσα.....Τι κανω για αυτο τωρα????Υπραχει καποιος τροπος να προσθεσω τα ελληνικα ή να γυρισω στην παλια εκδοση λογισμικου που ειχε κανονικα ελληνικα???Εχω ενα αρχειο .nbu απο ενα back up που εκανα πριν κανω την αναβαθμιση αλλα δεν ξερω αυτο αν βοηθαει καπως.... :(:(:(
  5. Ναι ισχυει το ιδιο οπως το 100-101. :mad: Φιλε μου την αναβαθμιση πως την εκανες???Μονος σου ή το πηγες σε καταστημα????Ειδες καποια διαφορα???
  6. Δεν γινεται με τπτ να αφαιρεθουν με καποιο προγραμμα αυτες οι εφαρμογες που εχει μεσα προεγκατεστημενες???Διαβασα σε καποια post που το googlara το προβλημα μου οτι αν κατεβασω καποιον αλλο broswer θα χρησιμοποιει για μνημη αυτην της καρτας μνημης οποτε δεν θα υπαρχει και προβλημα μετα...Κατεβασα το Opera Mini αλλα αυτο μου βγαζει να κοιταξω τις ρυθμισεις δικτυου....
  7. Καλησπερα σας!!Πριν λιγες μερες αγορασα και παρελαβα ενα κινεζικο κινητο απο ebay(java λειτουργικο)..Λειτουργει αψογα και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω ενα προβληματακι...Οταν παω να συνδεθω στο ιντερνετ ειτε με δεδομενα ειτε με wi-fi μου βγαζει το μηνυμα "insufficient memory"...Διαβασα απο αλλα ποστ οτι επειδη η μνημη της συσκευης ειναι μικρη (συγκεκριμενα σε αυτο 45 kb) δεν μπορει να ανοιξει σελιδες τυπου sport24,facebook κτλπ...Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο???Γνωριζεται αν μπορω να του κανω root και να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες που εχει μεσα και δεν τις χρειαζομαι ???
  8. Καλησπερα σας!!Σκεφτομαι να αγορασω το 255 αλλα εχω διαβασει οτι το ιντερνετ του δεν κανει ουτε για να δεις τα email σου..Ισχυει κατι τετοιο???Εμενα με ενδιαφερει πλοηγηση σε facebook,αθλητικα site και email...Με καλυπτει σε αυτα???
×
×
  • Create New...