Jump to content

P_papadis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.405
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by P_papadis

  1. Καλημέρα. Έχω κλείσει 1 χρόνο με το oneplus 11 και αφού χρειάζεται συσκευή συγγενικό πρόσωπο σκέφτομαι να το δώσω και να προχωρήσω στο 12. Το βρίσκω στο gshopper στα 600€ (12/256) αλλά είναι κινέζικο μοντέλο με φλασαρισμενη την Global rom και λείπει η n28b. Έχει όμως και την ευρωπαϊκή έκδοση που βγαίνει στα 788€ (16/512) έτοιμη σφραγισμένη που τέτοια τιμή δεν βγαίνει ούτε από τον κότσοβολο με αποφορολογιση. Έχει κανείς εμπειρία από το gshopper? 

  2. Τι γίνετε βρε παιδιά? Γιατί δεν περνάνε τους πόντους? Έχει να γίνει εκκαθάριση πολύ καιρό και είναι να μπουν 600 πόντοι τουλάχιστον σε μένα. Έχει φάει κανένα σκάλωμα η payzy τελευταία? 

  3. Εγώ με την 14.0.0.401 και έχω κακή μπαταρία. Τι γίνεται? Θα γίνει και χειρότερα με την 501? Άμα είναι δεν θα την κάνω 

    • Sad 1
  4. 56 minutes ago, ostvarivanje said:

    Θυμάται κανένας τι τιμή είχε το OnePlus 11 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην Κίνα για να δούμε περίπου πόσο θα έρθει και αυτό στην Ευρώπη;

    Το 11αρι είχε κυκλοφορήσει Κίνα σε περισσότερες εκδόσεις από ότι ήρθε στην Ευρώπη εν τέλη. Το 12/256 κόστιζε 580$ και το 16/512 710$. 

    Ευρώπη ήρθαν τα 8/128 στα 829€ και 16/256 στα 899€.

    Πιθανών το ίδιο να γίνει και τώρα με το 12/256 να έχει (ίσως) 899€. Αν ξεκινάει κάτω από 1000€ θα είναι vfm. 

     

  5. 2 ώρες πριν, STATYSS said:

    Μήπως να το προτιμήσουμε Κινεζικό? Να γλυτώσουμε ..?

    Από ότι είδα οι κινεζικές εκδόσεις είναι ελλιπείς σε μπάντες δίκτυων  (γενικά). Η διάφορα τιμής των κινεζικών σε σύγκριση με των Global εκδόσεων είναι μεγάλη αλλά αν θέλει κανείς να έχει το κεφάλι του ήσυχο ότι η συσκευή του θα έχει πλήρη συμβατότητα (4g,5g, volte κτλ) με τα δίκτυα που χρησιμοποιεί στην χώρα του θεωρώ ότι είναι καλύτερα να την αγοράσει από Ευρώπη. Προσωπικά είχα αγοράσει το 9 Pro από aliexpress (κινέζικο μοντέλο) και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα δίκτυα αλλά στο 11 που έχω τώρα το πείρα από Ευρώπη ποιο πολύ για τα 2 χρόνια εγγύηση και γιατί έχω σκοπό να το κρατήσω περισσότερο διάστημα. 

    • Like 3
  6. Στο δικό μου έπαιξε day one με Comsote και το 5g και το volte και wifi calling χωρίς να κάνω τίποτα. Αγορασμένο από το επίσημο store της oneplus. 

    Για διπλό λογαριασμό στην ίδια συσκευή δεν έχει η oneplus κάποια δικιά της εφαρμογής για να κάνει κλονους άλλες από όσο έχω ψάξει. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει παρόμοιες στο playstore που κυκλοφορούν αν και οι τραπεζικές εφαρμογές μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και να μην δουλέψουν σωστά. 

  7. 1 ώρα πριν, ostvarivanje said:

    Τέλος να ζητήσω και μία χάρη, να μου πεις πώς συγκρίνεις τις κάμερες του 11 με του 9 pro

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού σου ζήτησαν 300€ για οθόνη μάλλον δεν το στέλνω καθόλου πίσω γιατί 99% στο δικό μου 9 προ έχει σπάσει μητρική πλακέτα εσωτερικά και λογικά θα είναι ασύμφορο να το φτιάξω. (το είχα πάρει 500€ Δεκέμβριος 2021) οπότε επισκευή άνω των 100€ δεν με συμφέρει να το επισκευάσω. 

    Για την κάμερα επειδή δεν είμαι της φωτογραφίας και γενικά σπάνια  χρησιμοποιώ τα κινητά μου για να τραβάω φωτογραφίες έχω παρατηρήσει ελάχιστη διαφορά, προς το καλύτερο φυσικά, αλλά όχι τίποτα το φοβερό. 

    IMG20230406101337.jpg

  8. Καλημέρα. Παρέλαβα και εγώ εχθές επιτέλους. Πρώην κάτοχος 9 Pro. Δεν έχει νόημα να γράψω κάτι. Το κινητό πάει σφαίρα όπως και το 9 Pro. Φορτίζει απίστευτα γρήγορα και έχει εξαιρετική κάμερα. Πείρα και τις 2 θήκες που έχει (sandstone + aramid fiber) προτιμώ την sandstone έχει καλύτερο grip. Το κινητό είναι εξαιρετικά λεπτό για το μέγεθος της μπαταρίας του. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από το 9 Pro είναι η μπαταρία του. Στο 9 pro μου την έπινε νερό μετά από 1 χρόνο. 

    Για όσους ξέρουν έχω ανοίξει Service request από 27 Μαρτίου για το 9 pro και ακόμα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Είναι φυσιολογικό? 

    • Like 3
  9. Καλημέρες. Περιμένουμε και εμείς για την παραλαβή. Το Tracking έχει κολλήσει 28/3. Αντε να έρθει γιατί δεν την παλεύω άλλο με το mi mix 2 που έχω για back up. 

    Screenshot_2023-03-31-10-07-36-790-edit_com.android.chrome.jpg

    Screenshot_2023-03-31-10-06-38-368-edit_com.android.chrome.jpg

  10. 6 ώρες πριν, ALIEN_3_ said:

    Έπρεπε να βάλεις τα ακουστικά που έχουν 180 κανονικά θα σου έβγαινε με το κουπόνι γύρο στα 930 . Είναι φοβερά τα ακουστικά!!

    Edit. 924 τελικά. Εγώ στην θέση σου θα ακυρωνα και θα έκανα πάλι παραγγελία με τα ακουστικά. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου. Αν και πάλι τα πουλάς άνετα σφραγισμένα. Θήκη δίνουν μια δώρο .

    IMG_20230326_235632.jpg

    Το ξέρω για τα ακουστικά απλά ξέρω ότι δεν θα τα χρησιμοποιώ καθόλου οπότε τζάμπα θα τα πάρω, και δεν θέλω να μπαίνω και στην διαδικασία να τα πουλήσω. Εμένα δεν έδινε θήκη δώρο οπότε έπρεπε να προσθέσω μια. Για να φτάσω το χιλιάρικο έπρεπε να βάλω και άλλα πράγματα και από την στιγμή που φορτιστή αυτοκινήτου είχα έβαλα ακόμα και την άλλη θήκη και έναν ακόμα ταχυφορτιστη για να φτάσει στο καλάθι. Ούτως ή αλλιώς αυτά τα έξτρα αφαιρούνται με το κουπόνι και βγαίνει πάλι κοντά Στα 900 που ήταν και η τιμή μόνο της συσκευής 

  11. 29 minutes ago, ALIEN_3_ said:

    Πέφτουν δύο σαββατοκύριακα μέσα μάλλον για αυτό. Πήρες το κουπόνι που δίνουν με subscribe 100 ευρώ? 

    Ναι μου πέταξε το banner με το κουπόνι έβαλα το email και μου ήρθε. Το θέμα είναι ότι το κουπόνι ισχύει για αγορές άνω των 1000€ οπότε με το 16/256 στα 899€ πρέπει να πάρεις και άλλα πράγματα για να συμπληρώσεις το ποσό. Εγώ πείρα τις δύο θήκες που είχε και έναν wall charger έξτρα. Μου βγήκε σύνολο 905€ όλα μαζί 

  12. Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από ένα ατύχημα που είχε το oneplus 9 pro μου και επειδή μάλλον είναι σοβαρή η ζημιά προχώρησα σήμερα σε παραγγελία του 11 τα 16/256. Στην μέθοδο Standart shipping που επέλεξα πάει για 5 Απριλίου. Δεν είναι πολύς χρόνος για αποστολή από Πολωνία που τα στέλνουν? Πίστευα ότι μέχρι την Παρασκευή θα το είχα στα χέρια μου. Ποια είναι η εμπειρία σας? 

  13. 1 hour ago, tasosathan said:

    28 ευρώ 100αρι με απεριοριστα για το σπιτι
    13,77 απεριοριστα για το κινητο ολα

    Αν θέλω δευτερη γραμμη κινητου ειναι συν 28 ευρώ
    Με μια εξτρα data sim καρτα στα 3 ευρώ θα ειναι τέλεια

    Θα μιλήσω ξανα το μεσημέρι μαζι τους γιατι δεν ειχα πάνω μου τα στοιχεια για το σταθερο που θελανε

    Ίδια τιμή μου έδωσαν για το σταθερό 

    100αρι vdsl με απεριόριστα κινητά σταθερά 27.90€

    Στο κινητό μου το έδωσαν 21.20€ όλα απεριόριστα και με το 10% πάει 19.10€ Έπρεπε να πιέσω για ποιο χαμηλά αφού έχει ψωμί η υπόθεση 😋

    Πολυ Καλές οι τιμές που σου έδωσαν. Στο σύνολο βγαίνει 42€/μηνα κινητό-σταθερό. Εμένα όλα αυτά μου τα έδωσαν από κατάστημα και όχι τηλεφωνικώς. 

    • Like 1
  14. 8 minutes ago, hercoulis said:

    Δηλαδή Οποίος το παίρνει με σταθερό για 18 μήνες συμβόλαιο κάνουνε; Και το σταθερό;

    Έχω περίπου τέσσερις μήνες που έκανα συμβόλαιο στη wind 😩

    Νομίζω το έκαναν 18 μήνες επειδή είναι χαμηλή η τιμή του (σε σχέση με τα υπόλοιπα στο ίδιο πρόγραμμα συμβολαίου) και "χασούρα" για την Comsote. Το συμβόλαιο στο σταθερό πάντως είναι 24 μηνο κανονικά. 

  15. Πάντως αν φοβούνται ότι με τα απεριόριστα data σε συμβόλαια με χαμηλή τιμή θα έχουν φυγή σε σταθερές συνδέσεις λόγο των Extra sim μπορούν να δίνουν το gigamax unlimited σε συνδιασμο με σταθερή στα 20€-25€ και αν δεν έχεις σταθερό 35€-40€ και μόνο για μια σύνδεση για κάθε σταθερό με την χαμηλή τιμή. 

    Εγω το βλέπω όλο αυτό ποιο πολύ για επιθετική κίνηση προς τον ανταγωνισμό και ας δώσουν μερικές συνδέσεις με χασούρα. 

     

    Ps το gigamax που μου έδωσαν στα ~20€ έχει δέσμευση 18 μήνες και όχι 24 και αυτό ίσως κάτι λέει. 

  16. Εγώ για να ρωτήσω τι τιμές παίζει για σταθερό 100αρι πήγα τυχαία (περιμένοντας να μου πει για τιμή 33ευρω που έχουν και στο site) και έφυγα με σύνδεση σε σταθερό και κινητό 😅

    Ωστόσο το κινητό ήταν ήδη what's up οπότε πιστεύω ότι δεν είχαν ανάγκη να μου το κάνουν συμβόλαιο απεριόριστο με χαμηλή τιμή και μου ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα 😁

  17. 4 minutes ago, cmvr said:

    Τέλεια καλά έκανες. Και εγώ αν δεν είχα ήδη συμβόλαιο cosmote και σταθερό πρόσφατο στ;ιερής σε Voda θα τα έφερνα μου έδωσαν προσφορά 13,77 το κινητό unlimited και 27 για 50αρα και 33 για 100αρα Vdsl.

    Από ότι έχω καταλάβει αν σου δίνουν πολύ φθηνό το gigamax unlimited θα σου δίνουν ποιο ακριβό το σταθερό και αντίστροφα. Πχ εμένα μου έκαναν πολύ καλύτερη τιμή στο σταθερό ενώ στο κινητό το έδωσαν λίγο παραπάνω από ότι στο έδωσαν εσένα. Το συμπέρασμα είναι ότι θέλουν στο εύρος των 45-50€ να δέσουν με συμβόλαιο κινητό και σταθερό όσους είναι με φορητότητα από άλλο δίκτυο.

    2 minutes ago, Nickchris36 said:

    Τελεια

    Ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο να προχωρήσω σε τέτοιο συμβόλαιο τουλάχιστον στο κινητό μου αφού την πάλευα με το φοιτητικό what's up που είχα σε ομιλία σε data αλλά η τιμή ήταν τόσο καλή που είπα να προχωρήσω.  

    • Like 2
  18. 11 ώρες πριν, P_papadis said:

    Μετέφερα το σταθερό σήμερα από nova σε Comsote και μου έδιναν το gigamax unlimited στα 21€ και αν με το 10% αν είσαι έως 29 ετών κατέβαινε στα 18.90€ έκανα την μεταφορά στο σταθερό και για το κινητό τους είπα θα το σκεφτώ. Έχω what's up φοιτητικό. 

    Τελικά έκανα την υπέρβαση και έκλεισα το gigamax unlimited στα 19.20€ τελική τιμή. Φέρνοντας το πρωί και στο σταθερό στην Comsote 100αρι vdsl απεριόριστα κινητά σταθερά μου βγαίνει 47€/μηνας όλα μαζί. Μια χαρά για την ποιότητα και το δίκτυο της cosmote 🙂

    • Like 2
  19. Μετέφερα το σταθερό σήμερα από nova σε Comsote και μου έδιναν το gigamax unlimited στα 21€ και αν με το 10% αν είσαι έως 29 ετών κατέβαινε στα 18.90€ έκανα την μεταφορά στο σταθερό και για το κινητό τους είπα θα το σκεφτώ. Έχω what's up φοιτητικό. 

    • Like 2
×
×
  • Create New...