Jump to content

letom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.315
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by letom

  1. Δεν έχει σχέση με το gkobu η ρύθμιση, είναι στις γενικές ρυθμίσεις του Kodi. Πας Σύστημα->Αναπαραγωγή->Υπότιτλοι και πας τέρμα κάτω εκεί που λέει προεπιλεγμένη υπηρεσία υποτίτλων για σειρές και για ταινίες και βάζεις το greeksubs.
  2. Γιατί δεν βάζεις ενα build να ξεμπερδεύεις? Ειδικά αν ενδιαφέρεσαι μόνο για ταινίες/σειρές βάλε το JE4M. Έχει μέσα ελάχιστα πρόσθετα οπότε είναι πανάλαφρο και έχει και τα πάντα έτοιμα ρυθμισμένα που χρειάζεσαι για υπότιτλους. Και φυσικά έχει το Seren και το επίσης πολύ καλό Black lodge (και τα 2 αυτά υποστηρίζουν RD).
  3. Τι να ξαναστήσεις? Για Kodi μιλάς? Γύρω στα 5λεπτά θα σου πάρει το πολύ αν βάλεις ένα έτοιμο build: https://grecotm.club/
  4. Κι εγώ με ΖΤΕ Η1600 είμαι και στο kodi βλεπω dns αυτό με το fe80 όμως φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά, δηλαδή κατεβάζει κανονικά υπότιτλους απο opensubs by opensubs και στον browser ανοίγει κανονικά τα σάιτ υποτιτλων που εχουν μπλοκαριστεί από τους ελληνικους παροχους.
  5. Ενημερώνω ότι και ο γνωστός μου έχει vodafone.
  6. Τώρα έμαθα ότι έχει Motorola συσκευή. Για πάροχο δεν ξέρω αλλά θα ρωτήσω να το μάθω κι αυτό και θα σου πω.
  7. Να σημειώσω ότι στον γνωστό μου αυτό συνέβαινε χωρίς να έχει εγκαταστήσει κάποιο build ή οτιδήποτε. Σε φρεσκοκατεβασμένο kodi του το έκανε.
  8. To ίδιο πρόβλημα είχε ένας γνωστός μου στο κινητό του με το kodi και δεν βρήκε ποτέ λύση. Tο Kodi ήταν με την έκδοση 19.x, δεν είχε βγει η 20 ακόμα. Όμως δεν ξέρω αν είχε σύνδεση vodafone.
  9. OK, εγώ έχω συνηθίσει με winrar αλλά καλό είναι να έχουμε και εναλλακτικές λύσεις. Δεν είχα ιδέα για το ezyzip. Σπάνια τυχαίνει πάντως να χρειαστεί να κατεβάσω χειροκίνητα υπότιτλο αφού 99% βρίσκω από τα σχετικά addons του kodi.
  10. To θέμα με το zip είχε λυθεί αρχικά (όταν πρωτοέβαλε υπότιτλους σε zip το s4f) και όλα δούλευαν μια χαρά με τα zip και τα addons υποτίτλων. Μετά κάποια στιγμή κάτι άλλαξε πάλι και έκτοτε δεν ξαναδούλεψε. @ath156 το ezyzip που λες προϋποθέτει να μπω στο σάιτ των s4f, να αναζητήσω τον υπότιτλο, να τον κατεβάσω σε ζιπ και μετά να τον ανεβάσω στο ezyzip για να τον κάνει srt? Ή εννοείς κάτι άλλο? Αλλιώς δεν διαφέρει από το να εγκαταστήσω το winrar στο box και να κάνω unzip τον υπότιτλο.
  11. To S4F και σε εμένα δεν κατεβαίνει στο kodi, πολύ καιρό τώρα. Δεν έχει σχέση με DNS. Αν θυμάμαι καλά οι του S4F δεν ήθελαν να συνεργαστούν με τους devs των addon για υπότιτλους. Κάτι τέτοιο θυμάμαι είχε ειπωθεί πριν μερικά χρόνια σε κάποιο φόρουμ, ίσως και εδώ.
  12. Για το κρασάρισμα του launcher απλώς μπες στις ρυθμίσεις του tvbox και απενεργοποίησε την τοποθεσία. Άλλαξε κάτι η yahoo στο api του καιρού από όπου έπαιρνε ο launcher τις πληροφορίες και γι'αυτο κρασάρει. Απενεργοποιείς την τοποθεσία και είσαι εντάξει. Θα στριφογυρίζει βεβαια το κυκλάκι στην αρχική οθόνη αλλα δεν θα κρασάρει. Για να σετάρεις το kodi θα μπεις στο grecotm.club και θα ακολοπυθήσεις τις οδηγίες. Σε 5 λεπτά θα έχεις έτοιμο σεταρισμένο kodi.
  13. Αν δεν κάνω λάθος κάθε mac παίζει μόνο σε μία ip δηλαδή σε έναν χρήστη. Άρα όταν δεν παίζει σημαίνει ότι κάποιος άλλος βλέπει εκείνη την ώρα με αυτή τη mac.
  14. Για CL και γενικά για ευρωπαικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα υπάρχει το εκπληκτικό Rising Tides, το οποίο υπήρχε μέχρι πέρυσι και στο gkobu αλλά το αφαιρέσανε (άγνωστος ο λόγος). Από κανάλια έχει πολλά links και σε άριστη ποιότητα HD και FHD όμως είναι κυρίως ξένα κανάλια. Και λέω κυρίως ξένα επειδή πολύ πρόσφατα σε αγώνα CL είχε και link νοβα σε HD. Σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά αυτό, τουλάχιστον όχι όσα χρόνια χρησιμοποιώ αυτό το πρόσθετο. Από ποιότητα εικόνας πάντως είναι κορυφή. To source είναι αυτό: https://mullafabz.xyz/Repository/K19/ Από εκεί κατεβάζεις πρώτα το Rising Tides Repository και μετά το addon.
  15. Αν ρωτάς για kodi δεν ξέρω αν το mega debrid συνεργάζεται καν με κάποιο addon. Δεν το έχει πάρει το μάτι μου στις ρυθμίσεις που κάνουμε authorize.
  16. Can I use Real Debrid on multiple IP addresses? You can use your Real Debrid account on any number of IP addresses. This also includes being able to use multiple devices simultaneously with the same IP address. But keep in mind that only 1 IP address can be used at a time, which means you can’t use Real Debrid from 2 different locations. https://www.vpnmentor.com/blog/how-to-install-real-debrid-on-kodi/#:~:text=You can use your Real,Debrid from 2 different locations. Αυτο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπορείς να αλλάζεις ip αρκεί κάθε φορά όλες οι συσκευές να μπαίνουν από κοινή IP οποία κι αν είναι αυτή. Επειδή πες ότι μετακομίζεις σε άλλο σπίτι, τι θα γίνει θα σου μπλοκάρει το λογαριασμό το RD? Δεν είναι λογικό. Αυτό που απαγορεύεται είναι να μπαινεις ταυτόχρονα από διαφορετικές IP. Δηλαδή να είναι η τηλεόραση από το σπίτι και ταυτόχρονα να είναι και το τάμπλετ από άλλο σπίτι. Την ίδια ώρα δηλαδή να στρημαρεις από 2 διαφορετικές IP. Αυτό όντως βγάζει νόημα. Είμαι χρήστης ενός μήνα και ακόμα δεν έχει χρειαστει να δοκιμάσω σε άλλο σπίτι. Ωστόσο από το κείμενο που παραθέτω στην αρχή του ποστ συμπεραίνω αυτά που έγραψα μετά.
  17. Έχεις κάποιο build? Αν ναι θα πρέπει να κάνεις update σε 19 και να το εγκαταστήσεις ξανά (αν είναι διαθέσιμο για την έκδοση 19).
  18. @ath156 Είπες για 4 builds ταυτόχρονα οπότε δεν γίνεται να μην ρωτήσω: ποια forks χρησιμοποιείς? Εγώ έχω WBMC (v19) και BNMC (που δυστυχώς έχει μείνει στην 18). Με ενδιαφέρουν forks της έκδοσης 19.
  19. Εγώ για να τσεκάρω αν το DNS ήταν εντάξει άνοιξα στο box τον browser και μπήκα στο σάιτ του opensubtitles και μου άνοιξε κανονικότατα άρα οι dns μου ήταν οκ. Τώρα πως και γιατί δεν δούλευε το αντίστοιχο πρόσθετο στο kodi είναι ανεξήγητο. Για ευρωπαικό ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο, όχι superleague) κορυφαίο πρόσθετο ήταν το Rising Tides το οποίο πρόσφατα το εβγαλαν από το gkobu. Δεν ξέρω αν σταμάτησε να λειτουργεί ή αν βγήκε για άλλο λόγο. Πάντως όσο υπήρχε ήταν εγγύηση για τέλεια είκονα HD χωρίς κολλήματα. Πριν μερικές ημέρες έβαλα δοκιμαστικά συνδρομή για ένα μήνα real-debrid και πρεπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Άπειρες πηγές, απίστευτη ποιότητα.
  20. Επανέρχομαι στο πρόβλημα που είχα με το opensubtitles για να πω ότι είχα αλλάξει dns στο tvbox και όχι στο ρούτερ. Τώρα άλλαξα στο ρούτερ και ως δια μαγείας δουλεύει κανονικά το opensubtitles. Όλα καλά λοιπόν αν και δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει να αλλάξεις dns στο ρούτερ αντί για το box. Εδώ και καμιά 5ετια που τους έχω αλλαγμένους στο box όλα δούλευαν κομπλέ.
  21. Όχι. Δεν με πειράζει να το κάνω μια στο τόσο αν χρειαστεί αλλά για μόνιμα είναι βαρετό. Εφόσον το πρόσθετο λειτουργεί κανονικά ψάχνω να βρω λύση να μου δουλεύει κανονικά κι εμένα. Χρησιμοποιώ το the oath. Δεν νομίζω να έχει σχέση ομως αυτό αφού τα πρόσθετα υποτίτλων είναι ανεξάρτητα από τα πρόσθετα βίντεο. SportHD και ξερό ψωμί.
  22. Ευχαριστώ, το εγκατέστησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. @junglist: Έχω κάνει εγγραφή από παλιά και δούλευε μια χαρά. Τα στοιχεία τα πέρασα στις ρυθμίσεις του opensubtitles addon. Επίσης χτες έκανα καθαρή εγκατάσταση όλα τα grecotm builds και σε όλα όσα έχουν το opensubtitles δεν δούλευε σε κανένα, ούτε καν το opensubs by opensubs το οποίο δεν απαιτεί εγγραφή για να δουλέψει.
  23. Ναι, έχω κάνει. Είναι κάνα χρόνο τουλάχιστον που δεν μου δουλεύει και νόμιζα ότι είχε εγκαταληφθεί το πρόσθετο. Θα ψάξω να δω τι μπορεί να φταίει.
×
×
  • Create New...