Jump to content

djjohn1976

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djjohn1976

  1. παιδες ξερετε αν υπαρχει ανταπτορας για το συγκεκριμενο φορτιστη για να μπαινει σε σουκου μπριζα και που μπορω να τον βρω?
  2. Φίλε μου ξεκινας την διαδικασια οπως βλεπεις και στο βιντεο, χωρις να ξεκουμπωσεις την μητρική, αφαιρεις το καλωδιο της οθονης και μετα με πιστολακι σιγα σιγα και τα κατάλληλα εργαλεια την αφαιρεις και τοποθετεις την καινουργια. Θέλει προσοχή και υπομονή. Δεν εχω αλλαξει στο συγκεκριμένο κινητό ( εχω ομως τι ιδιο) αλλά η διαδικασία λιγο πολυ ειναι η ίδια και σου μιλάω σαν χομπίστας, καθότι εχω αλλάξει εκατοντάδες και οτι μάρκα φαντάζεσαι! Για το κόλλημα τις θα χρειαστεις ειδική ταινία διπλης οψεως, εκτος και αν εχει η καινουργια ενσωματωμενο.
  3. φιλαρακι εχεις δικιο, απλα το πηρα για αλλον ετσι σαν εξυπηρετηση απο προταση δικη μου σε συγκριση `με τις τιμες εδω Ελλαδα, και τωρα βγήκα μ@@@@. Αν ηταν δικό μου ηδη θα το ειχα παλεψει. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει Ελληνικα και ολες τις αλλες γλωσσες, εχω επικοινωνησει μαζι τους, τους εχω γραψει τι ακριβως εχει και μου προτειναν η να το τους το στειλω ετσι ωστε να το διορθωσουν ή να μου στειλουν αλλο ή αν μπορω να το διορθωσω μα καποιο μικρο κοστος οπου θα το καλυψουν αυτοι...πως θα γινει αυτο δεν το ξερω. Παντος απελπιστηκα, 20 κινητα και διαφορες μαρκες εχουν περασει απο τα χερια μου πρωτη φορά ειχα πρόβλημα. Αν ηταν δικό μου θα ειχα πειραματιστει αλλα ειναι για αλλον και φαινομαι εγω τωρα σαν... Παντος πραγματικα αν το θελει καποιος του το δινω, με τις ζελατινες ειναι και δωρο ενα tempered glass και μια θηκη σιλικονης τα οποια ερχονται...
  4. δεν ρισκαρω να αλλαξω ρομ μονο και μονο επειδη ειναι ολοκαινουργιο και με φοβιζει το γεγονος οτι με την απωλεια σηματος συμβαινει κατι αλλο και αν δεν διορθωθει παει και η εγγυηση. το στελνω πισω στο tinydeal και οτι γινει!! Αν το θελει κανεις το πουλαω.
  5. το απενεργοποιησα, τιποτα....παντος χει θεματα... παταω διαχειρηση ενεργειας και βγαζει μυνημα δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει. παταω κατι αλλο και παλι μυνημα δυστυχως η εφαρμογή network settings εχει σταματησει. eεκανα επαναφορα και παλι τιποτα...καμια βοηθεια?
  6. οχι φιλε μου καμια θήκη προς το παρον...καποια ιδεα?
  7. παιδες πήρα χθες το κινητο από tinydeal. έχω πρόβλημα με το σήμα. μια με 2 γραμμές με το ζόρι και βρίσκω συνεχως χαμένες κλήσεις ενω το κινητο ειναι ανοιχτό. τι πρέπει να κάνω, βοηθήστε!
  8. παιδες πειτε μου κατι αν γνωριζετε , γιατί μετά απο πολυ καιρο αποβληματιστης λειτουργιας από σήμερα δεν βρισκει σημα cosmote... ; έχει φάει αρκετές πτώσεις...
  9. djjohn1976

    Jiayu G2F

    το εχω κανει και περιμένω. παρε και φωτογραφία
  10. djjohn1976

    Jiayu G2F

    Παίδες μετά από 6 μήνες απροβληματιστης συνεργασίας με το κινητό , κατα λάθος στη θάλασσα μπήκε λιγο νερο στο κινητο και ξαφνικά καπουτ. το έλυσα το στεγνωσα με πιστολάκι αν και δεν ειχε μεσα κατι ιδιαίτερο απο νερό, τα αφησα στον ήλιο αλλα τίποτα. δεν ανταποκρίνεται. κάποια ιδέα ή παμε για έκτακτα έξοδα? Κρίμα και ήμουν πολυ ευχαριστημένος....
  11. djjohn1976

    Jiayu G2F

    φιλε talos_2002 σε ευχαριστω. Οντως ειχα βαλει την καρτα sim στην υποδοχη που δεν ειχε 3g. Να σαι καλά.
  12. djjohn1976

    Jiayu G2F

    talos εχω cosmote
  13. djjohn1976

    Jiayu G2F

    παιδια γνωρίζει κανείς αν χρειαζεται καποιες ρυθμισεις το κινητο , γιατί μου είναι πολύ αργό το 3g;
×
×
  • Create New...