Jump to content

MitsosDaBest13

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.841
 • Εγγραφή

 • Days Won

  14
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by MitsosDaBest13

 1. Μάλλον έχει μόνο 800 η κεραία #2904. Δεν ξέρω γιατί δείχνει 5G. Εχει αρκετές τέτοιες η Vodafone (ειδικά τον πρώτο καιρό που ήρθε το 5G), που είναι fake και στην ουσία παίζει με 4G ή 4G+.
 2. Ταΰγετος, περίπου στα 700 μ., κοντά στο χωριό Αρτεμισία Μεσσηνίας. Vodafone 5G (ο Θεός να το κάνει). 😂 Cosmote 5G
 3. Εξάρχεια, κοντά στο Μουσείο. Σίγουρα 5G. Έχει καλύτερο ping και απόκριση.
 4. Έξω από τη "Μονή Οσίου Δαυίδ" στη Βόρεια Εύβοια. Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη κεραία (#2567) να είχε καεί στις 4/8/2021, μαζί με σχεδόν τα πάντα στο λόφο που βρίσκεται.
 5. MitsosDaBest13

  5G NR

  Θα ανεβάσω σε λίγο κάτι στο αντίστοιχο θέμα.
 6. MitsosDaBest13

  5G NR

  Έξω από τη "Μονή Οσίου Δαυίδ" στη Βόρεια Εύβοια. Λογικά η συγκεκριμένη κεραία είχε καεί στις 4/8/2021, μαζί με τα πάντα τριγύρω... Ίσως είχε παλιό εξοπλισμό τότε, 4G+ only (#2229).
 7. Στο 1ο screenshot ήθελα να βάλω αυτό. 😝 Να φαίνεται και η Vodafone. Μέσα στο χωριό Προκόπι Ευβοίας.
 8. Χοντρικά η κατάσταση που επικρατεί στη Βόρεια Εύβοια. Η Cosmote πάει μπάλα, ακόμα και στις ερημιες. Πολύ σπάνιο να βγει εκτός δικτύου. H Vodafone αρκετό 2G (και εκτός δικτύου) σε σχετικά μεγάλο μέρος της διαδρομής, από Χαλκίδα μέχρι τις Ροβιες. Υποθέτω τα ίδια και η Nova... Σε κατοικημένα χωριά όμως, παίζει λίγο καλύτερα. (το Cellmapper ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι. 😁)
 9. Έξω από τον ΟΤΕ Χαλκίδας. Η n78 έχει κακό σήμα, οπότε είτε πιάνει από άλλη κεραία μακριά, είτε έχει μόνο ένα panel γυρισμένο σε άλλη κατεύθυνση.
 10. MitsosDaBest13

  5G NR

  Έξω από τον ΟΤΕ Χαλκίδας. Ήμουν ακριβώς από κάτω, οπότε η κεραία δεν με "έβλεπε" καλά. Ίσως πιο πέρα να έδειχνε παραπάνω.
 11. MitsosDaBest13

  5G NR

  Χαλκίδα, κοντά στην "Παλαιά Γέφυρα Ευρίπου".
 12. Χαλκίδα, κοντά στην "Παλαιά Γέφυρα Ευρίπου".
 13. MitsosDaBest13

  5G NR

  Παραλία Καλαμάτας, κοντά στην εκκλησία (Ιερός Ναός Αναστάσεως Χριστού). Η κεραία είναι στο λόφο επάνω και έχει 4 μπάντες, μάλλον το Netmonster δείχνει μπούρδες. Λίγος κόσμος στην περιοχή.
 14. Παραλία Καλαμάτας, κοντά στην εκκλησία (Ιερός Ναός Αναστάσεως Χριστού). Η κεραία πρέπει να είναι από ένα ξενοδοχείο πιο κάτω, το Filoxenia. Λίγος κόσμος. Δυστυχώς, κάνει πολλές εναλλαγές μεταξύ αυτής και της #639 που είναι single band 4G (1800-- 20 Mbps).
 15. Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στο Ιπποκράτειο. Έχω την εντύπωση ότι το Netmonster τους τελευταίους μήνες, δεν δείχνει όλες τις μπάντες. Πολύ πιθανό να είναι 4CA + 3500.
 16. Περνάω χρόνια από την περιοχή του Σισμανογλείου προς Μαρούσι, όπως και Βριλήσσια, κλπ. Με εξαίρεση μόνο τη λεωφόρο Πεντέλης, σχεδόν σε όλες τις γειτονιές μέσα, η Vodafone (μαζί με την συνεργάτιδα) είναι αίσχος. Μπορεί να μπήκαν μερικές νέες κεραίες πέρσι, αλλά θέλει κι άλλες. Μόνο ένα δίκτυο "υπάρχει" εκεί (αντιλαμβάνεστε ποιο). Υ.Γ. Η Vodafone έχει την κεραία #2289 λίγο πιο κάτω, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών, αλλά όπως φαίνεται δεν φτάνει στο νοσοκομείο... Η συνεργάτιδα έχει ένα "ωραίο" 2G, σε όλη την περιοχή. 😁
 17. Βελτιώνεται σταδιακά το δίκτυο της VF στην Αθήνα θα έλεγα. Σε κάποιες περιοχές έχει "ανακτήσει" τη 2η θέση σε ταχύτητες. Ειδικά όπου έχει n78.
 18. Μόνο με Vodafone μέτρησα. Η άλλη δεν έχει κάρτα. 😅
 19. Στου Ψυρρή (κέντρο Αθήνας), σε πίσω αυλή ταβέρνας. Κίνηση φαίνεται.
 20. Εγώ το έβλεπα και στην προηγούμενη έκδοση. Πατάς Δίκτυα κινητής στις ρυθμίσεις, μετά τη SIM της Vodafone και βγαίνει αυτό το μενού.
 21. Δυστυχώς, το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων στη Vodafone, έρχεται από το VoLTE και όχι το Wi-Fi Calling. 😭 Οπότε πρέπει να το κλείσω ξανά, παρότι τώρα λειτουργεί. Ακόμα και οι αποθηκευμένες επαφές, εμφανίζονται άγνωστοι. Τα υπόλοιπα θα τα δω στις ρυθμίσεις.
 22. Το καινούργιο font θυμίζει λίγο Arial. Παραθέτω ένα screenshot από τον browser. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το theme που έχει ο καθένας μας. Επίσης, άλλαξαν και την οθόνη φόρτισης. Αντί για εκείνον τον μοβ κρίκο, εμφανίζεται κάτι πιο απλό, μία μπάρα στο πάνω μέρος, όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη. Δυστυχώς, το Wi-Fi Calling της Vodafone δεν παίζει. Συνεχίζει επίσης να έχει και πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων (λέει Άγνωστος σε όλους σχεδόν). Οπότε το έκλεισα ξανά αυτό. Για Cosmote δεν μπορώ να δοκιμάσω, γιατί έχω μηδενικό υπόλοιπο αυτόν τον καιρό. Επίσης, έχει αλλάξει και το power button. Όταν το πατάς για 2-3 secs, τώρα ανοίγει το Google assistant. Για να βγει το μενού "απενεργοποίηση, επανεκκίνηση" κλπ, πρέπει να το πατάς 5-6 secs.
 23. Εγώ ξύπνησα τυχαία στις 2 πμ και είδα ότι το κινητό μου είχε κάνει επανεκκίνηση και ήταν στο κίτρινο logo του Poco. Σκέφτηκα ότι μάλλον κρασαρε μόνο του. 😝 Όταν άνοιξε, είδα ότι έχω το Xiaomi Hyper OS. 😁 Δεν είχα ακούσει καν ότι έρχεται. Εκτός από τα εικονίδια, μου άλλαξε ακόμα και το font. Τα γράμματα φαίνονται διαφορετικά, ακόμα και στο ίντερνετ που μπαίνω. Αυτό που μου την σπάει, είναι μία πράσινη κουκκίδα που εμφανίζεται πάνω δεξιά συνέχεια και δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το location. Θα ψάξω πως κλείνει. Υ.Γ. Έφτιαξε το VoLTE της Vodafone! 😱😱 Στην Global έκδοση, δεν έπαιζε, ούτε με Cosmote. Μόνο με WIND. Να δω και για το Wi-Fi Calling στην πορεία. Στις ΗΠΑ που πήγα πριν τα Χριστούγεννα, έπαιζαν όλα κανονικά με T-Mobile.
 24. Αν και δεν είμαι ειδικός, θα έλεγα όχι. Από το 2030 και μετά, βλέπουμε. Με την έλευση του 6G. Προς το παρόν πάει για κατάργηση το 2G. Στην Αμερική μόνο μία εταιρία (T-Mobile US) το έχει ακόμα στα 1900 MHz, αλλά σκοπεύει σύντομα να το καταργήσει και αυτή (υπήρχαν υποψίες και για εντός του 2024). Οι εταιρίες χρειάζονται το bandwidth για μεγαλύτερη χωρητικότητα και ταχύτητες, σε 4G και 5G. Πλέον όλα τα νέα κινητά υποστηρίζουν VoLTE για κλήσεις (εκτός από κάτι κινεζο-μούφες), το 2G δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Μόνο σε κάποιες παλιές IoT συσκευές (συναγερμοί κλπ), που θα πρέπει να αλλαχθούν με νεότερες. Υ.Γ. Υπάρχουν ακόμα κεραίες σε βουνά των VF/WIND, που παίζουν με σκέτο 4G στα 800 MHz (B20), επειδή προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη.
×
×
 • Create New...