Jump to content

aggeloszog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.353
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aggeloszog

  1. Καλησπέρα ομάδα. Πέρα από τα βασικά (chrome insta FB Gmail messenger Viber, χάρτες και εθνική τράπεζα) δεν πολυθελω παιχνίδια κτλ από play store. Πιστεύετε ότι θα την παλέψω ή τζάμπα ταλαιπωρία;
  2. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια συμβουλή από όσους έχουν γνώμη. Έχω αγοράσει από μέλος σε διπλανό φόρουμ το mi 11 pro, αγορασμενο από tradingshenzen αρχές Μαίου. Με το που το παρέλαβα, μόλις πήγα σε σκοτεινό μέρος διαπίστωσα εμφανέστατο burn in/ghosting στην οθόνη, κυρίως σε notification bar και navigation bar. Τους έχω στείλει μήνυμα (ένας Chang μου απαντάει σε αγγλογερμανικα) και με προτρέπουν να το στείλω πίσω στην Ευρώπη και ότι από εκεί ή θα το φτιάξουν ή αν δε φτιάχνεται θα το στείλουν Κίνα. Η όλη διαδικασία θα πάρει ~3 μήνες, άρα εύχονται να έχω ένα κινητό για αυτό το διάστημα. Επίσης γράφουν ότι ίσως αν θέλω και τους το στείλω, μου δώσουν ένα mi 11 ultra σε καλή κατάσταση. Γενικά κακή επικοινωνία και συνεννόηση. Συνεπώς, τι θα κάνατε, θα το στέλνατε; Δεδομένων των πιστολιών από διάφορα σκρουτομαγαζα, φοβάμαι μην πάθω το ίδιο αν αυτό το site κλείσει στο μεσοδιάστημα, όπως και φοβάμαι μην πάει τζάμπα ταξίδι και μου κάνουν τους Κινέζους ότι το κινητό δεν έχει τίποτα. Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια συμβουλή από όσους έχουν γνώμη. Έχω αγοράσει από μέλος σε διπλανό φόρουμ το mi 11 pro, αγορασμενο από tradingshenzen αρχές Μαίου. Με το που το παρέλαβα, μόλις πήγα σε σκοτεινό μέρος διαπίστωσα εμφανέστατο burn in/ghosting στην οθόνη, κυρίως σε notification bar και navigation bar. Τους έχω στείλει μήνυμα (ένας Chang μου απαντάει σε αγγλογερμανικα) και με προτρέπουν να το στείλω πίσω στην Ευρώπη και ότι από εκεί ή θα το φτιάξουν ή αν δε φτιάχνεται θα το στείλουν Κίνα. Η όλη διαδικασία θα πάρει ~3 μήνες, άρα εύχονται να έχω ένα κινητό για αυτό το διάστημα. Επίσης γράφουν ότι ίσως αν θέλω και τους το στείλω, μου δώσουν ένα mi 11 ultra σε καλή κατάσταση. Γενικά κακή επικοινωνία και συνεννόηση. Συνεπώς, τι θα κάνατε, θα το στέλνατε; Δεδομένων των πιστολιών από διάφορα σκρουτομαγαζα, φοβάμαι μην πάθω το ίδιο αν αυτό το site κλείσει στο μεσοδιάστημα, όπως και φοβάμαι μην πάει τζάμπα ταξίδι και μου κάνουν τους Κινέζους ότι το κινητό δεν έχει τίποτα. Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα σε όλους. Έχει βρεθεί μέχρι στιγμής Rom με την οποία έχουμε απροβληματιστο NFC, τράπεζες κτλ; Ή όπου βλέπεις unlocked bootloader σημαίνει θέματα στο NFC?
  5. Παιδιά έχω στην κατοχή μου ένα iPhone 12 mini 256gb, οκ πανέμορφο και εμπειρία κάμερας από άλλο επίπεδο (πρώτη μου εμπειρία σε ios), αλλά αγοράστηκε μόνο και μόνο για να δοκιμαστεί, δεν πρόκειται να μείνω. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει ας επικοινωνήσει μαζί μου να το πάρει.
  6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγοράστηκε από φίλο-αξιόλογο μέλος του ινσομνια μόνο και μόνο για να δοκιμάσω το ios, δεν πρόκειται να μείνω σε αυτό καθώς είμαι 15 χρόνια χρήστης Android. αγρατζουνιστο σε κατάσταση 10/10, 256gb °φυστικί χρώμα °αγορά 22 Ιουλίου 2021 άρα μεγάλο °υπόλοιπο εγγύησης °μπαταρια άριστη 97% Περιεχόμενα: °γνήσιο καλώδιο φόρτισης °θήκη spigen °τζαμακι spigen στην οθόνη Extra: °usb lightning to 3.5mm γνήσιο καλώδιο Διατίθεται κυρίως προς πώληση αλλά ίσως και ανταλλαγή με κινητά που μου κινήσουν το ενδιαφέρον. Φωτογραφίες στέλνω σε όποιον θέλει εννοείται. Αθήνα ανατολικά.

    530 €

    Ραφήνα - GR

  7. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται το κινητό του τίτλου. Αγοράστηκε σφραγισμένο από άλλο μέλος με ημερομηνία αγοράς 21/01/22 από τα public, είναι λοιπόν μισού μήνα. Με όλα τα παρελκόμενα όπως έρχεται στο κουτί του. Μέχρι και οι ζελατίνες του frame υπήρχαν μέχρι πρότινος. Φοράει επίσης την "μαμά" προστασία οθόνης, δεν την έχω αφαιρέσει (αν και είναι μέτριας ποιότητας και έχει 2-3 αραχνιες). Υπόλοιπο εγγύησης σαφώς 23,5 μήνες. 5 χρόνια αναβαθμίσεις και 6 χρόνια παροχή security patches ανακοίνωσε η Samsung για τη σειρά S21 Φωτογραφίες δε χρειάζονται, όποιος θέλει όμως του στέλνω. Θα προτιμούσα να συναλλαχθω με άτομα που έχουν αξιολογήσεις και εμπνέουν εμπιστοσύνη, μιας και μιλάμε για ποσό σχετικά μεγάλης αξίας. Βρίσκομαι Αθήνα (Ανατολικά, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Νέα Μάκρη), θα προτιμούσα να γίνει η συναλλαγή εδώ, όμως το συζητάμε και για αποστολή σε άλλη πόλη. Δε θα απαντηθούν παζάρια,κινητό με υπόλοιπο 23,5 μήνες εγγύηση σε τέτοια τιμή δεν υπάρχει.

    480 €

    - GR

  8. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε προηγούμενο κινητό. Ίσως φτάσει και 12 ώρες σοτ, και μάλιστα το έχω με κλειστή οθόνη συνδεδεμένο με το jbl Bluetooth να παίζει τραγούδια.
  9. Τελικά δεν τα πάμε καθόλου άσχημα με το θέμα μπαταρίας.. Δύο μέρες μετά μάλλον με έμαθε το AI και μου κράτησε όλη μέρα για πλάκα.
  10. Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις. Μια ερώτηση μόνο. Είμαστε ακόμα με την 12.5.8? Παραλαμβάνω σήμερα και εφόσον είναι θέμα ημερών το να πάρουμε miui 13, σκέφτομαι να μην χάσω χρόνο σεταροντας το πλήρως στα μέτρα μου, να το κάνω μια και καλή με το miui 13.
  11. Πώς και τόση νέκρα παιδιά; Μπορεί κανένας να πει αν αξίζει το συγκεκριμένο με mtk επεξεργαστή; Ανταγωνισμό σε κοντινά χρήματα βρίσκω μόνο το OnePlus Nord 2.
  12. Ένας συνδυασμός των παραπάνω. Αλλάζω κινητά κάθε μήνα βαριά δύο μήνες. Δεν πρέπει κάτι να μου φταίει για να τα δώσω. Τώρα σχετικά με το καλό λειτουργικό, ναι είναι άπιαστο κατά τη γνώμη μου αλλά έχω το "κόλλημα" να έχω την επιλογή να το γυμνωσω από Samsung free, Bixby κτλ bloatware. Επίσης άπειρες δυνατότητες (dex, companion κτλ) και πάλι δεν τις αξιοποιώ. Σε μπαταρία πάντως καμία σχέση με το S10 (που είχα δώσει εξαιτίας της), το έλιωσα χθες με data και κάμερα πολλές λήψεις κι έβγαλε 24 ώρες με 6:50 SOT.
  13. Έχω τα παλιά akg που έδινε η Sammy με το S9+ και ειλικρινά δεν τα αλλάζω, οπότε θα μπω στην αναζήτηση dongle αναγκαστικά. Προς το παρόν κι εγώ δε θα αγοράσω φορτιστή, η λειτουργία να μη φορτίζει πάνω από 85% σου λύνει τα χέρια, μιας και θα το βάζω στο λάπτοπ βράδυ και το πρωί θα το βρίσκω 85% υποθέτω, χωρίς να λυπάμαι ότι έχω στρεσαρει και την μπαταρία. Γενικά το κινητό είναι φοβερό, είναι πολλά σκαλιά πάνω από το mi10 (και το mi11) κυρίως λόγω software. Το οικοσύστημα της Samsung είναι τόσο εξελιγμένο και με τόσες επιλογές που ειλικρινά νιώθω λίγος για να το χρησιμοποιήσω με βάση τη χρήση που κάνω στα κινητά μου, έτσι μάλλον θα γυρίσω σύντομα σε κάτι της Xiaomi. Εξάλλου πειραματικά το πήρα έτσι για την εμπειρία. Αν κάποιος το θέλει μπορει να υπολογίζει στο δικό μου σε λίγες μέρες που θα το έχω δοκιμάσει και χαρεί πλήρως ΥΓ: είμαι μέλος με πολλές αξιολογήσεις σε διπλανό forum. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την βοήθεια.
  14. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Η συσκευή καταπληκτική. Από mi 10 έρχομαι. Τα παράπονα μου : Το καλής ποιότητας dongle που είχα για σύνδεσή ακουστικών δεν το αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να πρεπει μάλλον να αγοράσω γνήσιο της Samsung? Φόρτιση γρήγορη με 30ρη φορτιστή της μάρκας Xiaomi επίσης δεν κατάφερα να καταφέρω με αποτέλεσμα να φορτίζω με μόνο 15w. Θέλει κι εδώ αγορά γνήσιου φορτιστή ή με καλώδιο στην θυρα του τοίχου θα καταφέρω 25w φόρτιση;
  15. Παιδιά κάτοχος κι εγώ. Ερώτηση: επιτρέπεται φόρτιση με το καλώδιο usb σε πρίζα που βγάζει θύρα usb? Η κάνουμε κακό στο τηλέφωνο;
  16. Σκέφτομαι έτσι για την εμπειρία να δοκιμάσω ή αυτό η το σκέτο p40, και θα ήθελα να βγάλω ένα συμπέρασμα σχετικά με το αν είμαι λειτουργικό πλήρως ως προς εφαρμογές όπως οι παρακάτω, χωρίς να υπάρχει θέμα με ειδοποιήσεις, διαφημίσεις, κολλήματα και χωρίς να χρειάζεται μεγάλη ταλαιπωρία κάθε φορά που έρχεται ένα update για το κινητό. Viber, YouTube, Facebook, Instagram, Gmail, messenger, Google χάρτες, AliExpress, my cu, nbg
  17. Καλά ρε παιδιά τα 90hz δεν καταλαβαίνουν τίποτα σε αυτό το κινητό; Από 100%, το έχω ήδη χρησιμοποιήσει 24 ώρες, με έξι ώρες οθόνη και μου μένει ακόμα 49%. Πάω δηλαδή για δύο μέρες χρήση, 10 ώρες SOT, μάλιστα με 90hz...
  18. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι νομίζω ότι όλα τα έξτρα του μι11 ήταν περιττά για μένα, και ότι στα βασικά (οθόνη, ήχο, κάμερα) το ανταγωνίζεται στα ίσα. Μάλιστα στον ήχο κάθισε καλύτερα στα αυτιά μου το μι10, παρά το brand Harman kardon που μας πλασάρουν.
  19. Καλησπέρα σε όλους, πρώην κάτοχος mi 11, πλέον με το mi 10. Υπάρχει νόημα να περάσω gcam ή μηδαμινές οι διαφορές; Αν ναι, ποια προτείνετε; Βρίσκομαι στην τελευταία stable έκδοση
  20. Μιας και σε δύο τρεις μέρες θα είμαι κάτοχος, θα μπορούσε κανείς να μου παραθέσει posts σου εδώ κι από το νήμα του s20+, σχετικά με τις βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε (πχ. Mod 96jz)? Σκέφτομαι να ακολουθήσω τον οδηγό από το s9 για απενεργοποίηση bixby και βελτιστοποίηση μπαταρίας. Υγ: το κινητό μας είναι adaptive στα 120hz? Δηλαδή ανάλογα με την εφαρμογή προσαρμόζει το refresh rate ή όχι;
  21. Καλησπέρα σε όλους. Μιας και σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι με την πάροδο των updatesη κάμερα όλο και χαλούσε, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής: Α) ποια έκδοση είναι αυτή στην οποία η κάμερα ήταν στα καλύτερα της; Β) ελπίζουμε με emui11 να επανέλθει η κάμερα στα καλύτερα της; Γ) για να μη μείνω outdated σε όλα πλην της κάμερας, υπάρχει τρόπος για καμία gcam?
  22. Καλησπέρα σε όλους. Μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω μτχ χωρίς την ύπαρξη φορτιστή: 1) θα έχω πρόβλημα να βρω κάποιον να κάνω τη δουλειά μου; 2) ο stock φορτιστής που δε μου παρέχεται είναι ο κλασσικός με τα 22.5watt ή δίνει η samsung ultra fast charger? Σας ευχαριστώ.
  23. aggeloszog

    Realme 7 pro

    Καλημέρα σε όλους. Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για την τιμή που είχε παιχτεί αυτό το φοβερό τηλέφωνο; Αν βλέπω καλά ήταν 230€ τον Οκτώβρη, και μάλιστα από δύο "σοβαρά" κατάστηματα με Ελληνική εγγύηση αντιπροσωπείας. Τώρα δεν το βρίσκω πουθενά.
  24. Κάτοχος του εδώ κι ένα χρόνο, τώρα θυμήθηκα ότι έχω κάποιες γνησιες θήκες της huawei (smart view flip cover, wallet cover, silicone case) που κάθονται και δεν έχουν καν ανοιχτεί. Αν κάποιος ψάχνει ας μου στείλει ενα PM.
  25. Παιδιά το έξυπνη φόρτιση (smart charge) το έχετε ενεργοποιημένο; Και αν ναι, τι ακριβώς κάνει;
×
×
  • Create New...