Jump to content

agn0spt93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About agn0spt93

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

agn0spt93's Achievements

  1. Γεια χαρά σε όλους, Έχω φοιτητικό What's Up χωρίς τέλη κινητής, και σκέφτομαι να το μετατρέψω σε FROG καθαρά για τα 10GB του National Combo στα 8.9€ που δίνει. Η περιοχή που μένω καλύπτεται με πολύ καλό 4G+ οπότε δεν έχω θέματα με το σήμα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν μετά την αλλαγή σε FROG, τα 1000' για τα μέλη του Cosmote One καθώς και τα 2GB για 7 μέρες ισχύουν; Fun fact: Είχα FROG το 2008-2009, τότε που ανανενώναμε με κάρτες των 3€ απ' τα περίπτερα!
  2. Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω την ROM για το κινητό; Το μοντέλο είναι το SM-J500FN. Bρήκα το sammobile, αλλά σαν free user δεν με αφήνει να κατεβάσω κάτι.
  3. Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S4 και έχω ένα πρόβλημα με τη συσκευή μου. Ενώ το τηλέφωνο είναι κλειστό, όταν πατήσω το power button για να ανοίξει, κάνει την κλασσική δόνηση της εκκίνησης, εμφανίζεται το logo της Samsung και του μοντέλου και αμέσως μετά κάνει restart. Στη συνέχεια πάλι το ίδιο. Εμφάνιση logo και restart και αυτό γίνεται μέχρι να του βγάλω την μπαταρία. Δοκίμασα να μπω στο System Recovery με το power button + vol. up button + home button. Πριν του κάνω hard reset, έκανα wipe την cache. Όταν τελείωσε το wipe έκανα reboot το κινητό και άνοιξε κανονικά. Την ίδια στιγμή δοκίμασα να το απενεργοποιήσω και να το εκκινήσω πάλι ώστε να δω αν θα κολλήσει στο σημείο με το logo. Συνέβει πάλι το ίδιο. Ακριβός όπως την πρώτη φορά. Δοκιμάζω να μπω πάλι στο System Recovery αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Αυτό συνεχίζει τα restart. Το κινητό, δεν έχει γίνει root. Έχει την ROM με την οποία ήρθε απ' την αγορά. Το κινητό έχει μια κάρτα SD 64GB η οποία έχει γίνει encrypted μέσα απ' την συσκευή. Έχω δοκιμάσει να βάλω την κάρτα στον υπολογιστή ή και σε άλλη Samsung συσκευή και ενώ βλέπω όλα τα αρχεία μου, όταν πάω να ανοίξω κάτι, μου εμφανίζει σε μήνυμα πως το αρχείο είναι corrupted. Λογικό, λόγω της κρυπτογράφησης. Πριν σταλθεί στο service, υπάρχει τρόπος από την πλευρά μου να καταφέρω να το ανοίξω, έστι ώστε να βγάλω την κρυπτογράφηση των αρχείων απ' την κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Καλησπέρα, Πώς μπορώ να κάνω ένα backup του κινητού μου; Την ROM. Θέλω να περάσω την έκδοση 4. Αλλά αν κάτι πάει στραβά, πώς θα γυρίσω εκεί που είναι τώρα το κινητό; Ευχαριστώ.
  5. Ναι σε αυτό αναφέρομαι. Δεν έχω ιδέα αλλά αν αυτοί μπορέσουν να το ανοίξουν και το καταλάβουν μπορεί μετά να σου ζητήσουν χρήματα. Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι δεν ξέρω πολλά από κινητά. Το δικό μου μου βγήκε η πίστη για 2 μέρες αλλά με βοήθεια το έφτιαξα.
  6. Θα μπορούσες να του κάνεις ένα hard reset αλλά λογικά ισχύει η εγγύησή σου οπότε δεν χάνεις κάτι να το πας. Αν το είχες κάνει root δεν ισχύει η εγγύηση δυστηχώς.
  7. Την ROM πώς θα την κάνω backup; Με ποιο πρόγραμμα; Η ROM δεν είναι το αρχείο kdz που κατέβασα; Το backup θα πάρει και τον kernel μαζί; Δεν θα τολμούσα να βάλω την ICS γιατί είναι αηδία εντελώς από γραφικά στο κινητό μου. Την έβαλα πρίν το χαλάσω! :p Η Jelly Bean είναι πολύ καλή αλλά όχι για το L3.
  8. Από θέμα υπολογιστή - θυρών usb και καλωδίων είμαι ΟΚ. Θα διαβάσω τον οδηγό που δίνεις σε κάποιο link. Είχα μέσα όλες μου τις επαφές, τις έβαλα στην κάρτα μνήμης για backup και έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο 00001.vcf που θεωρητικά τις έχει εκεί μέσα. Μπορώ τουλάχιστον να τις σώσω και να τις βάλω σε ένα Nokia Xpress Music που έχω; Έστω να τις βλέπω με κάποιον τρόπο και να τις περάσω χειροκίνητα; Edit: Κατέβασα και εγκατέστησα το Pc Suite του κινητού μου και τους drivers που μου είπες. Έκανα mount system και μέσα απ' το πρόγραμμα πέρασα την rom ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ! Έκδοση Android: 2.3.6 Έκδοση Kernel: 2.6.38.6-perf Αν στο μέλλον χρειαστεί να κάνω το ίδιο αν προκύψει κάποιο πρόβλημα τι θα κρατήσω απ' όλα; Την ROM και το πρόγραμμα με τους Drivers? Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια πάντως. Ήμουν ένα βήμα πρίν το πετάξω στον τοίχο απ' τα νεύρα μου.
  9. Ναι πατάω πρώτα mount system για να περάσω το update. Πώς θα το φτιάξω έτσι ώστε να bootάρει; Αν έχεις μία rom και τον kernel της, κανονικά δεν θα έπρεπε να bootάρει κανονικά; Τι φταίει τώρα; Με τα κουμπιά που είπες κανονικά αν δεν το έχεις πειράξει το κινητό κάνει hard reset. Όμως εμένα με παραπέμπει μόνο στο ClockworkMod Recovery.
  10. Το καλώδιο είναι ΟΚ. Άλλη θύρα έχω δοκιμάσει, αν και μου το αναγνωρίζει το τηλέφωνο όταν το συνδέω. Άλλο Pc είναι δύσκολο. Αλλά όπως είπα στο αρχικό post έχω διαγράψει το λειτουργικό από μέσα, και έχω περάσει τον kernel που είπες πιο πάνω πρίν καταλάβω ότι είναι λάθος για την 2.3 έκδοση. Ο κερνελ που είχε by default το κινητό έχει διαγραφεί;
  11. Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά μου λέει Phone not found. Το έχω επισυνάψει να το δεις καλύτερα. Τι δεν πάει καλά στο κινητό μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα; :worry:
  12. Απ' αυτό το site ήθελα να πω: roms Edit: Όμως λέει No files found διότι το αρχείο δεν είναι zip αλλά .kdz Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
  13. Πρίν έκανε wipe και έβαλα τον Kernel που είπες με την ICS έκδοση για δοκιμή και όταν τελείωσε στη συνέχεια πάτησα restart και μου βγάζει στο recovery mode πάλι. Δεν ανοίγει το κινητό. O official kernel που είχε το κινητό πάνω έγινε αντικατάσταση απ' αυτό που πέρασα πρίν; - Κατεβάζω την J έκδοση απ' το site που μου έδωσες. - Βάζω την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή (μέσω άλλου κινητού γιατί δεν μπορώ με το LG) - Απ' τις επιλογές του ClockworkMod Recovery επιλέγω wipe data/factory reset & wipe cache partition. - Install zip from sdcard/choose zip from sdcart Και μετά - reboot system now. Όταν γίνει ενημερώνω.
  14. Ωραία. Οπότε θα βάλω τον Kernel που έδωσες παραπάνω και την Rom αλλά πρίν απ' όλα θα κάνω wipe. Θα ενημερώσω σχετικά με τα αποτελέσματα.
×
×
  • Create New...