Jump to content

VagVas72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VagVas72

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 21

VagVas72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αα.. Μακάρι να φτιάξει στο επόμενο update. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
  2. Εχω δοκιμασει τα παντα και το μονο που καταφερα ειναι να δειχνει ο καιρος την τοποθεσια που βρισκομαι αλλα μονο με το gps ενεργοποιημενο,,, Στο viber δεν εχω μπορεσει ακομα να ενεργοποιησω την τοποθεσια. Οπως και 'χει, σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
  3. Καλημέρα.... Έχω εδώ και λίγο καιρό το Α9 pro (SM-A9100) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν ενεργοποιείται η τοποθεσία. Δηλαδή με ανοιχτό το gps, δεδομένα ή wifi δεν μου δείχνει ο καιρός σε ποιο σημείο βρίσκομαι και επίσης στο viber δεν μπορεί να ενεργοποιηθει η τοποθεσία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει την θέση μου για να βλέπει ο άλλος που είμαι... Να σημειώσω ότι στο google maps και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα βρίσκει κανονικά την τοποθεσία μου. Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Τελικά για την επαναφορά ζητάει τον τετραψήφιο pin που ξεκλειδώνει η οθόνη... και δεν θυμάμαι...
  5. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. Σε ευχαριστώ.
  6. Νομίζω ότι και πάλι μου τον ζητάει στην επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
  7. Μια βοήθεια παιδιά... Έχω ξεχάσει τον κωδικό κλειδώματος της οθόνης. Αυτή την στιγμή ανοίγει μόνο με το δακτυλικό αποτύπωμα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;; Επίσης μου τον ζητάει και στην περίπτωση επαναφοράς. Φοβάμαι μην μου κλείσει και δεν μπορώ να το ανοίξω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  8. Ααα...καταλαβα..και δεν σου εμφανιζει την επιλογη High Sensitivity ε?
  9. Οι General Setting είναι όταν θα μπεις στις ρυθμίσεις, κάνεις μια δεξιά στην επόμενη σελίδα και εμφανίζονται...
  10. Καλημέρα.. Θα πας Settings - Cenerar Setting - Language & Input. Λίγο πιο κάτω είναι και η ώρα με την ημερομηνία.
  11. Παιδια, μετα το τελευταιο update δεν με αφηνει να παρω τηλεφωνο, να στειλω μηνυματα ή να μπω στις επαφες μου. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο; Ευχαριστω.
  12. Κάνεις λάθος...243 γραμμάρια είναι...εν σύγκριση 160- 180 που συνήθως τα περισσότερα. Όταν λέω ότι σε κουράζει στο χέρι εννοώ αν το έχεις κανένα μισάωρο να στελνεις μηνύματα π.χ ...εκεί είναι που σε ενοχλεί κάπως. Τουλάχιστον εμένα.
  13. Εγώ πάντως το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το fingerprint.... Θα το ακουμπήσω 6-7 φόρες, για να πιάσει μια και να ξεκλειδώσει...και αν... Δεν ξέρω τι συμβαίνει... Το redmi note 3 που είχα πριν άνοιγε πάντα με την πρώτη. Επίσης να πω ότι αν το χρησιμοποιήσεις αρκετή ώρα στο χέρι σου θα σε κουράσει λόγω του αυξημένου βάρος του.
  14. Καλησπερα φιλε μου... Καταρχην να σου πω οτι το συγκεκριμενο μαγαζι θεωρω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα.... Οσο για αυτο που ρωτας αν ειναι στοκ το συγκεκριμενο τηλεφωνο... εγω το παραγγειλα πριν μια εβδομαδα αφου μου ειπαν 2 διαφορετικα ατομα απο το μαγαζι οτι ειναι διαθεσημο το συγκεκριμενο χρωμα (χρυσο), και αφου περασαν 6 μερες και τους ενοχλησα παλι εγω γιατι δεν μου ειχαν στειλει truck number.... μου ειπαν τελικα οτι εκαναν λαθος και οτι δεν ηταν τελικα διαθεσημο. (Συνεχιζαν ομως να το ειχαν στοκ στο site...) Αυτο που προτειναν ηταν να μου στειλουν το μαυρο αν ηθελα. Και επειδη δεν μου αρεσε μου επεστρεψαν τα χρηματα επι τοπου πισω... Οσο για το ταχυδρομειο θα επιλεξεις SG post ή NL.
  15. Αλουμίνιο δεν είναι το πλαίσιο γύρω γύρω;
×
×
  • Create New...