Jump to content

weiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About weiki

  • Ημ. Γέννησης 12/08/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

weiki's Achievements

  1. Ωραίο δώρο, καλή επιτυχία σε όλους μας
  2. Καλή επιτυχία σε όλους, χρόνια πολλά σε όσους /ες γιορτάζουν
  3. καλησπέρα σας.... ήθελα να κάνω ερώτηση σχετίκα με την εφαρμογή link2sd είμαι κάτοχος neo v, το έχω root και επίσης κλειδωμένο bootloader. εάν κάποιες εφαρμογές συστήματος (/system/app) όπως το stock browser (internet) το μετατρέψω σε εφαρμογή χρήστη ώστε μετά να μπορέσω να το κάνω σύνδεση στην κάρτα sd (apk,dex,lib) και επίσης να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή greenify, θα έχω κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη εφαρμογή κατά την εκτέλεση της??? το ρωτάω εκ των υστέρων μιας και δοκίμασα να το κάνω στο crash monitor, όπου πέτυχε σε πρώτη φαση και μπόρεσα να χρησιμοποιήσω και το greenify σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά όταν από περιέργεια προσπάθησα να το γυρίσω μέσω link2sd σε εφαρμογή συστήματος δυστυχώς δεν πέτυχε..... προσπαθησα με root explorer να το ξαναεγκαταστήσω το apk του crash monitor,πέτυχε αλλά οχι σαν /system/app, αλλά σαν /data/app... οπότε η ερώτηση μου αφορά στο εάν επηρεάζονται αρνητίκα οι εφαρμογές συστήματος όταν μετατραπούν σε εφαρμογές χρήστη και κατόπιν σύνδεση στην sd (όχι μετακίνηση) ευχαριστώ.
  4. καλησπερα παιδια και μπραβο για τη καταπληκτικη δουλεια που προσφερετε. θα ηθελα τη βοηθεια σας μιας και κανοντας root συμφωνα με τον οδηγο του φιλου στο post 989, δημιουργηθηκε το εξης θεμα. δεν μπορω να τηλεωνησω ουτε μηνημα να στειλω ασχετα που εχω κανονικα σημα. το εκανα επαναφορα ρυθμισεων, επαωαφορα εργοστασιακων δεδομενων και επαναφορα με sus, αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει.... καμια ιδεα το τι μπορει να εχει συμβει και πως το αντιμετωπιζουμε???
  5. Καλησπερα παιδια κ μπραβο σας για ολα αυτα που μας προσφερετε. Ελπιζω να με βοηθεισετε σχετικα με την διαγραφη του αρχειου Mms234_cyanogen2.apk καθως διαθετω το root explorer πηγαινω στη διαδρομη /system/app αλλα εκει δεν το βρισκω. Οσον αφορα το Messages της Sony Mobile εγινε κανονικα η διαδικασια χωρις κανενα προβλημα. Οταν παραλαμβανω μηνυμα αναγραφεται στο κξνητο ΄΄υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης μηνυματα( διαδικασια com.android.mms) Καλοδεχουμενη καθε βοηθεια κ καλη συνεχεια.
×
×
  • Create New...