Jump to content

Lucky_NR8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lucky_NR8

  1. Lucky_NR8

    Sony Xperia Z2

    Καλησπέρα, είμαι κάτοχος εδω και 2.5 χρονια ενός Sonny Ζ2. Ευχαριστιμένος απο την αρχή της αγοράς για αυτά που ήθελα. Εδώ και 6 μήνες γίνεται το εξής παράδοξο. Όταν κάνω μία κλήση είτε ως συσκευή είτε μία videoκλήση μέσω facebook, η οθόνη μαυρίζει. Η λειτουργία κλήσης συνεχίζεται κανονικά βεβαια. Ο τρόπος απεμπλοκής είναι να πατήσω το πλήκτρο power. Αυτο βεβαια θέλει αρκετές φορες να γίνει για να ανοίξει η οθόνη. Προσωπικά το αποδίδω σε σφάλμα στους αισθητήρες. Είναι αρκετά εκνευριστικό αλλα όχι και αιτιολογία για να αλλάξω κινητό. Χτες 3/7/2016 έγινε το εξης. Εκανα ξανα μία κλήση αλλα δεν άνοιγε οσες φορες και αν πατουσα το πλήκτρο. Οποτε η κλίση μου συνδέθηκε στον τηλεφωνητή του ατόμου που τηλεφωνούσα. Τότε χτύπησα ελαφρα το κιν στο μπράτσο του καναπε.(δεν ειναι η πρωτη φορα που χτυπιέται το κινητό λογο χρησης του). Τοτε έσβησε τελειως. Πηγα σπίτι, έβαλα τον φορτιστή. Το μονο που εκανε ήταν να ανοίγει η οθόνη εκει που γράφει Sonny και να ξανα σβήνει....μονο αυτο. Εχει κανενας καμία αποψη ? Υ.Γ δεν το εχω παει στην sonny για διαγνωση. Αλλα εαν μου πουν οτι καηκε η μητρική ή κατι που να κοστίζει πανω απο 100 ευρώ, πολύ απλα το κινητο παει για ανακύκλωση, αφού πρωτα βεβαια ξεσπάσω πανω του για την ταλαιπωρία που με εχει βαλει....
  2. Εχεις δικαιο...καμια εφαργή που "πρεπει" να εχει καποιος οταν rootarei το κινητο,,,?καμια προταση..?
  3. να ρωτησω κατι αλλο...υπαρχουν καποια πραγματα που "πρεπει" να γινουν οταν κανεις root το κινητο...?Ας πουμε σε εφαρμογες πρεπει να βαλεις καποιες...?Μου εβγαλε ενα εικονιδιο superuser...ειναι φυσιολογικο...?
  4. ειχα την εκδοση 2.3.3 και χτες με KIES το αναβαθμισα σε 4.0.3 LP7. Μολις το εκανα root με τον πρωτο τροπο....με 100% επιτυχια και 0% πιθανοτητα λαθους. Εχω απλα μια απορια... Στις εφαρμογες απο το App store, αναγνωριζεται η συσκευη ως rooted, αλλα στο menu -> Ασφάλεια-> Διαχειριστες συσκευης, μου λεει δεν υπαρχουν διαθεσιμοι διαχειριστες συσκευών...αυτο τι ειναι...?
×
×
  • Create New...