Jump to content

steliosk7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About steliosk7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

steliosk7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. steliosk7

    iPhone 4S

    Πετάει φίλε μου. Όπως έχω πει και σε παλαιότερο post μου, έτσι πρέπει να είναι ένα iPhone!! Χάνεις βέβαια κάποια θετικά του ios 9 όπως το icloud drive app, selfies κατάλογος στις φωτογραφίες και κάποια άλλα ασήμαντα για εμένα. Η εμπειρία όμως χρήσης ανεβαίνει κατακόρυφα. scroll-άρισμα χωρίς απολύτως κανένα lag και διάρκεια μπαταρίας αρκετά καλύτερη (3 ημέρες γεμάτες). Πρέπει να το δοκιμάσεις. Εάν πάλι δεν μείνεις ικανοποιημένος, εύκολα πας στην 9 πάλι.
  2. steliosk7

    iPhone 4S

    Για όσους/ες ενδιαφέρονται downgrade σε 6.1.3, Έκανα στο 4s restore την 9.0.2, πέρασα το jailbreak και μετά έκανα downgrade σε 6.1.3 με το Beehind. Όλα λειτουργούνε άψογα.
  3. steliosk7

    iPhone 4S

    Θα συμφωνήσω απόλυτα. Το 4s είναι για εμένα η καλύτερη συσκευή.Στιβαρή, όμορφη, κάνει αυτά που θέλω, καλή μπαταρία, δεν έχει lag, ένα πραγματικό διαμάντι. Ούτε το 5,5s,6,6s μου αρέσουν. Ίσως λόγω μεγέθους. Δοκίμασε κανείς την GM 9 να μας πεί εντυπώσεις?
  4. steliosk7

    iPhone 4S

    Καλημέρα, απο όσο γνωρίζω γίνεται και σε ipad 2. Ορίστε και το λινκ: http://itoolsen.blogspot.gr/2015/07/beehind-new-downgrade-tool-for-ios.html Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθόντας πιστά τα βήματα. Ζητάω συγνώμη εαν απαγορέυεται που το λινκαρα, σε τέτοια περίπτωση διαγράψτε το παρακαλώ.
  5. steliosk7

    iPhone 4S

    Φίλε μου είναι 99.9% σίγουρο οτι θα μείνω με την 6.1.3 και μόνο το icloud drive app ίσως μου λείψει απο την 9. Αλλά και το dropbox, μια χαρά είναι! Όσο για να πας 6.1.3 είναι πανέυκολο!! Φαντάσου εγώ πρώτη φορά ήτανε που έκανα κάτι τέτοιο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την διαδικασία. Ψάξε λίγο στο google για το "BEEHIND". εγώ έτσι το έκανα. Θα ψάξω πιο μετά να βρώ Links κτλ να σου στείλω εφόσον δεν απαγορέυεται απο πολιτική του φορουμ.
  6. steliosk7

    iPhone 4S

    Καλησπέρα σας, είχα δοκιμάσει την iOS 9 public beta 3 (ή 2) και είχα μείνει ικανοποιημένος σχετικά απο την έκδοση. Απλά έστω και αυτο το "μικρό" lag όπως και το γεγονός ότι η μπαταρία δεν μου έβγαζε 1 1/2 μέρα, με έκανε να πάω πάλι 8.4 και με jailbreak 6.1.3 όπου το κινητό απλά "πετάει" και "κρατάει" πιο πολύ η μπαταρία. Πλέον μου βγάζει άνετα 2 ημέρες και το maximum είναι 3 ημέρες. Βέβαια το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα/sms και μόνο λίγο για wi-fi/3g χωρίς να παίζω παιχνίδια.
  7. steliosk7

    iPhone 4S

    Μετά απο επικοινωνία με την εταιρεία του Navionics (4-5 mails) που μου λέγανε οτι δεν γινεται με τίποτα να τρέξω/κατεβάσω/restore in-app purchases (maps+modules που είχα ήδη αγοράσει πριν 1 μήνα τρέχοντας ios 8.4), αποφάσισα να ξανα-αγοράσω τα iap μέσω πιστωτικής (με ios 6.1.3 JB πλέον). Αποτέλεσμα: μου βγάζει μύνημα η εφαρμογή για αγορά και αμέσως μετά ότι επειδή την έχω αγοράσει ήδη, να την κατεβάσω δωρεάν. Δλδ το κάτι τόσο απλό, το κάνουμε δύσκολο. Πιστέυω αυτό να βοηθήσει και άλλους χρήστες που έχουνε ίδιο/παρόμιο πρόβλημα. Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας και viva ios 6.1.3 :)
  8. steliosk7

    iPhone 4S

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η 6.1.3 είναι όντως πάρα πολύ καλή & γρήγορη σε σχέση με την 8.4.1 (λογικό βέβαια). Εάν κάποιος/α έχει ιδέα σε σχέση με το εαν μπορώ να κάνω κάτι με το Navionics Boating, καλοδεχούμενη. Υ.Γ. Επίσης εαν γνωρίζετε κάποια εφαρμογή αντίστοιχη της ανωτέρω να μπορώ να κατεβάσω τον χάρτη της Ελλάδος και να κάνει πλοήγηση/auto-routing. Ευχαριστώ και πάλι.
  9. steliosk7

    iPhone 4S

    Παιδιά καλημέρα σας, έχω το 4σ και μέχρι προχθές ιοσ 8.4.1. Είχα αγοράσει το Navionics Boating με κάποια εχτρα modules+maps.Όλα μια χαρά, το κινητό δούλευε ρολόι απλά με ενοχλούσανε κάποια μικρά lags της 8.4.1. Αποφασίζω να περάσω την 6.1.3 + jailbrake με επιτυχία. Το κινητάκι απλά πετάει!! Μηδέν lag/κολλήματα κτλ.Νιώθω οτι αυτή είναι η έκδοση που πρέπει να έχει το συγκεκριμένο κινητό!! Έχω όμως ένα πρόβλημα με το Navionics. Δεν μπορώ να κάνω restore purchases maps/modules. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω products to purchase. Υπάρχει κάποια λύση για το θέμα μου? Και κάτι ακόμα. Πιστέυετε οτι η έκδοση 9 θα είναι τόσο smooth όσο η 6.1.3? Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...