Jump to content

al3x1k0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.882
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by al3x1k0

  1. On 1/10/2022 at 9:22 ΜΜ, geoponer said:

    Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να ήταν λίγες μέρες πριν τη λήξη του λογαριασμού. Προφανώς βγήκα πιστωτικός στον επόμενο λογαριασμό, αλλά ευτυχώς που είχα αρκετό υπόλοιπο στον λογαριασμό μου.

    Πλέον πληρώνω τουλάχιστον 7 μέρες πριν τη λήξη του (συχνά ακόμη νωρίτερα) και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, άρα είναι ασφαλές αυτό το χρονικό διάστημα.

    Ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση.

     

    Για eurobank ξέρει κανείς κάτι;

    • Like 1
  2. On 30/9/2022 at 5:59 ΜΜ, geoponer said:

    Έκανα το ίδιο στην Εθνική με την toyota visa, και παρατήρησα ότι στην καταληκτική ημερομηνία η τράπεζα τραβούσε όχι μόνο το ποσό του τελευταίου λογαριασμού της κάρτας αλλά όλη την οφειλή μέχρι την ημερομηνία πληρωμής.

    Επικοινώνησα με την τράπεζα αλλά άκρη δεν έβγαλα. Από την κουβέντα βέβαια μου είπαν ότι αν θέλω να εξοφλήσω εγώ το υπόλοιπο της κάρτας θα πρέπει να το κάνω τρεις-τέσσερις εργάσιμες πριν την ημερομηνία λήξης για να προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα.

    Οπότε θεωρητικά αν ο λογαριασμός βγαίνει 5 του μήνα και λήγει 30 και εγώ στις 10 του μήνα πληρώσω, υπάρχει άπλετος χρόνος να ενημερωθεί το σύστημα και όλα καλά; Εσύ πόσες μέρες πριν πήγες να πληρώσεις; Αυτό με τη συνολική οφειλή δε το έχω πάθει με την πάγια εξοφλεί απλά το συνολικό ποσό του εκάστοτε λογαριασμού.

  3. Έχει ξανασυζητηθεί παλαιότερα αλλά είπα να φρεσκάρω τη μνήμη μου τώρα που το χρειάζομαι.

    Έχω χρόνια πιστωτική στην πειραιώς συνδεδεμένη με πάγια εντολή πληρωμής. Λόγω μικρού ορίου με το που βγει ο λογαριασμός τον εξοφλώ την επόμενη εργάσιμη για να έχω το όριο διαθέσιμο. Η πάγια εντολή στη λήξη του λογαριασμού βλέπει ότι έχω εξοφλήσει και δεν τραβάει χρήματα.

    Τώρα έχω κάρτες και σε Eurobank και εθνική.

    Θέλω αν κάποιο μήνα χρειαστεί να κάνω το ίδιο. Τι γίνεται σε αυτές; Στην Εθνική δε βρήκα και τρόπο να αφαιρέσω τελείως την πάγια και φοβάμαι ότι θα γίνει μπέρδεμα.

  4. 16 ώρες πριν, TheBerliner said:

    Εχω μια University Visa εδώ και πολλά χρόνια, με όριο 800€, η οποία για κάποιο λόγο ενώ παντού φαίνεται ως University, ως φυσική κάρτα εχει ανανεωθεί με το προηγούμενο design της κανονικής (γκρι). Σκοπεύω να αιτηθώ αύξηση πιστωτικού ορίου σύντομα καθώς έχω πλέον σταθερή δουλειά με εισόδημα μεγαλύτερο απο το όριο της κάρτας. Η ερώτηση είναι αν μπορώ τη σύμβαση μου να τη μετατρέψω σε Visa Classic ώστε να μην έχω συνδρομή πάνω απο τις 2,500 ετήσιο τζίρο, καθώς στη University δεν αναφέρεται κάτι περί τζίρου. Το έχει επιχειρήσει κανένας ή πάω για καινούρια σύμβαση κάρτας; 

    Νέα αίτηση. Δοκίμασε την απλή mastercard μέσω winbank, εμένα έχοντας τη university μου βγάζει προσφορά για δωρεάν συνδρομή και μια μονάδα κάτω επιτόκιο.

  5. Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους για τις άμεσες απαντήσεις! Η επίσκεψη σε κατάστημα δεν είναι πρόβλημα θα το κανονίσω! Ελπίζω το ότι έχει τη μισθοδοσία του στην άλφα να μη μας δημιουργήσει πρόβλημα. Πράγματι έχει χαλάσει πολύ το πρόγραμμα επιβράβευσης αλλά έχει δωρεάν συνδρομή και αρκετά καλή επιστροφή σε κάποια βασικά έξοδα οπότε χαλάλι.

  6. 7 hours ago, firekostas said:

    16 ευρώ δηλαδή το fixed και 7 το πάγιο πάμε στα 23 που προανέφερα.

    κάργα σε συμφέρει με τόση μηνιαία κατανάλωση και χωρίς ανάγκη συνέπειας για να πάρεις την τιμή. Υπάρχει και δυνατότητα βέβαια να γλιτώσεις τα 7€.

  7. Αλίμονο αν δεν το 'κανα.Χάρη σ'αυτό το θέμα ξεστραβώθηκα κι επέλεξα πραγματικά οικονομικό πρόγραμμα για την επιχείρησή μου (electricon 365) .

    Για το οικειακό τώρα μίλησα ήδη για το smart nrg με τα εξής χαρακτηριστικά:

     

    Τιμή kWh -->0,0619 ημερήσιο και νυχτερινό

    Πάγιο --> 2,90€ με ενεργοποίηση ebill

    Υπηρεσία Fixed --> 9,90€ το μήνα

     

    Μοιάζει να είναι η καλύτερη λύση, τονίζω, για μεγάλες καταναλώσεις.

     

    Έχει να προτείνει κανείς κάτι ανάλογο ή καλύτερο;

     

    Στα συν ότι η τιμή ισχύει χωρίς προϋπόθεση συνέπειας. Και 25€ δωροκάρτα σελ. Τα μόνα δύο μείον είναι ότι δεν δίνει χαμηλότερη τιμή στο νυχτερινό και ότι υπάρχουν και λίιιιιιγο οικονομικότερες προτάσεις για τη μέρα (με ΟΤΣ όμως). Συνολικά πολύ τίμιο πακέτο, μπορεί να μη βγει απαραίτητα το απόλυτα φθηνότερο θα ξέρεις όμως τι πληρώνεις.

  8. Έχει κανει κανείς επικαιροποίηση στοιχείων στην Πειραιώς μεσω του Gov προσφατα; Ποσο χρόνο πηρε;

     

    Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Νομίζω μου έφαγαν 2-3 εργάσιμες μέχρι να φανώ επικαιροποιημένος.

  9. Το 1ο. Έβαλα δόσεις για άλλους. Και επειδή όλες αυτές οι αγορές - φυσιολογικό κιόλας, δεν καλύπτονται από το εισόδημα όταν ψωνίζω για 2-3 οικογένειες, μου ήρθε φόρος μεγάλος

     

    Και με μια μόνο χρονιά είχες πρόβλημα; Δεν το κάλυψες με ανάλωση κεφαλαίου από προηγούμενα έτη ή κάτι τέτοιο;

  10. Και ζητάνε δόσεις από εμάς που έχουμε και μου ήρθε εφορία 2Κ να πληρώσω από καταναλωτικά δάνεια λόγω δόσεων της κάρτας. Τα αποφύγαμε βέβαια με κάποιο τρόπο αλλά δεν έχει λέει. Δόσεις πλέον μόνο σε μένα.

     

    Δεν το κατάλαβα. Εξυπηρέτησες κάποιον φορτώνοντας δόσεις στην κάρτα σου για να εξυπηρετήσεις 3ους; Ή επειδή πήρες δάνειο για να εξυπηρετήσεις άλλον;

  11. Δε το βλεπω ουτε σημερα,

    Αλλα αν εκαναν για να παρουν τηλ μια βδομαδα νομιζω οι απαντησεις θα αργησουν πιο πολυ

     

    Δε βαριέσαι άμα δεν καίγεσαι 2-3 μέρες πάνω κάτω δε λέει τίποτα. Εγώ γι αυτό λέω βγάλτε πιστωτική ή ζητήστε αύξηση ορίου πριν χρειαστεί γιατί τότε θα τρέχετε. Πολλοί δεν με ακούν από τον κοινωνικό περίγυρο και μετά πρήζουν εμένα γιατί αργούν κλπ κλπ.

  12. Εχουν παγωσει οι αυξησεις οριων;

    Εχει περασει μια εβδομαδα και δε με εχουν καλεσει μετα την αιτηση για αυξηση που εκανα,

    Εχει τυχει σε αλλοn;

    η τραπεζα ειναι η eurobank

     

    Και ένας φίλος μου συμπλήρωσε την ονλάιν φόρμα στη Γιούρομπανκ μετά από παρότρυνση μου την περασμένη βδομάδα αλλά τζίφος ακόμα...

  13. Ε ναι, και "αναγκάζομαι" να χρησιμοποιώ απευθείας την κάρτα της τράπεζας. Θα τους τρίξω τα δόντια

     

    Ένα δράμα ζεις και εσύ... Και μετά σου λέει οι πλούσιοι δεν έχουν προβλήματα :rolleyes::lol:

  14. Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει κάποιος που να έχει Toyota Visa της Εθνικής και να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει συνδρομή για πάντα;

     

    Θα μιλήσω και με την τράπεζα τη Δευτέρα για περισσότερα, αλλά ας είμαι προετοιμασμένος

     

    Όσο για την έκδοση από ότι είδα στη σελίδα της Εθνικής γίνεται με όλους τους τρόπους εκτός από online

     

    Γράφει και στο σάιτ για δωρεάν συνδρομή για πάντα. Άμα το λέει και η προσυμβατική ενημέρωση όλα καλά. Πάρε αντίγραφο από τα πάντα.

     

    Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση. Δεν ξέρω αν θα πάρει έγκριση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η υπάλληλος δεν την ήξερε ότι υπάρχει, άλλα στο προ σύμφωνο που υπέγραψα έγραφε δωρεάν συνδρομή για πάντα. Επίσης σε όλες πλέον τις κάρτες άμα πάρουν έγκριση στην ασφαλίζουν υποχρεωτικά για έναν χρόνο με κόστος 28€.

     

    Είναι στην προ συμβατική ενημέρωση και είναι υποχρεωτική για έκδοση νέων πιστωτικών καρτών της Εθνικής.

     

    Αν γίνει ονλάιν η αίτηση πάλι τα ίδια;

×
×
  • Create New...