Jump to content

mikashakira

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikashakira

  1. Ναι εχεις δικιο πριν λιγο δοκιμασα εκεινο που μου ειχες προτεινει αλλα crashαρε συνεχως και αναγκαστηκα και ξαναπερασα τη οmega απο την αρχη παρολου που στη σελιδα του xda λεει συμβατο με jkay 13.3.8.Τεσπα το ξεχναω οπως λες.;)
  2. καλως δε το καταλαβα αλλα εμενα μου αρεσε περισσοτερο το αλλο overscroll που εχει η συσκευη απο τη μαμα bounce νομιζω το λενε μπορουμε να το βαλουμαι???
  3. μολις εβαλα την omega 9.2 στοκ αλλα τελικα δεν εχει το scrolaρισμα μολις κατεβαινει η μπαρα της λιστας τυπου iphone οπως ειχε η original 2.3.3 samsung αλλα μονο το effect του gingerbread.Υπαρχει καποιος τροπος να το βαλουμαι???
  4. Για σας προερχομαι απο την εκδοση NDT MIUI GINGER 2.3.7 MULTILANG V10.0|X-MAS [siyahKernel 2.6.0] ειναι η πρωτη custom rom που ειχα βαλει για να προχωρισω να βαλω τη omega 9.2 απλως κατεβαζω το ζιπ και κανω εγκατασταση απο cwr με full wipe και τα γνωστα η χρειαζεται να κανω και τιποτα αλλο???η εν λογω διαδικασια εγκαταστασης διαφορετικων ρομ δεν προυποποθετει ιδιο κερνελ με τη μια ρομ με την αλλη η τιποτα αλλο τετοιο?με ενα απλο full wipe και εγκατασταση της ρομ απο cwr τελιωνει η διαδικασια εκει.Με συγχωρειτε που ρωταω τα χω ψιλομπερδεψει δε το χω πολλες μερες το κινητο...:wacko:
  5. η συγκεκριμενη ρομ εχει το στοκ scrolarisma bounce πως το λενε μιας κ το κοψε η samsung με τα επομενα updates που εβγαλε??λογο της apple???
  6. γιατι ομως υπαρχει στα windows phone το ιδιο scrolling???
  7. ψαχνω μια rom που να ειναι στην φιλοσοφια τις original rom κ νομιζω οτι η δικια σου θα ειναι οπως πρεπει.Μια ερωτηση οποια custom rom εχω βαλει δεν εχει το στοκ scrollαρισμα οταν κατεβαζεις τη μπαρα μεχρι τερμα που δειχνει οτι τραβιεται η λιστα τυπου iphone (overscroll λεγεται νομιζω)που ειχε η original rom 2.3.3 οταν πρωτοπηρα το κινητο η δικια σου ρομ εχει χατι τετοιο???αυτο το scrolling ψαχνω αλλα δε το βρησκω πουθενα...
  8. Μπορεις να μου πεις απο που αγορασες το jig 2 euro σε ευχαριστω εκ των προτέρων
  9. Σε παρακαλω αυτο το αρχειο εννοεις CF-Root-SGS2_XW_XEN_KK2-v5.0-CWM5.zip για ΒΟΚΚ1? κατι ασχετο ειχες προβλημα με την οθονη καθως εκανες upgrade 2.3.5 εμενα απο την αρχη ειχα την συνηθισμενη κιτρινιλα σε 2.3.3 αλλα με το upgrade που εκανα συνεχησε να μου την εμφανιζει κ επισης εμφανισε στο notificasion bar οταν τη κατεβαζεις και παντα σε χαμηλη φωτεινοτητα οθονης και σε σκοτεινο περιβαλλον ενα στρογκυλο σημειο κιτρινοπο στην αριστερη μερια.Δε το χω και εγω ουτε 5 μερες το κινητο και τα παρατηρησα αυτα τα προβληματα το βραδυ σε δωματιο που να μην επικρατει καθολου φως.Εχεις παρατηρησει κ συ αυτα του ειδους προβληματα καθως εχουμε και το ιδιο κινητο απο cosmote brand και ιδιο κερνελ?Για να δω μηπως με custom rom λυθει.
  10. βρέθηκε άκρη τελικά. όσοι έχετε KK1 kernel μπορείτε να κάνετε cf-root χρησιμοποιώντας το αρχείο του KK2. Την πληροφορία την πήρα από το xda και ήδη το έχω κάνει.

     

    Σε παρακαλω αυτο το αρχειο εννοεις CF-Root-SGS2_XW_XEN_KK2-v5.0-CWM5.zip για ΒΟΚΚ1?

    κατι ασχετο ειχες προβλημα με την οθονη καθως εκανες upgrade 2.3.5 εμενα απο την αρχη ειχα την συνιθησμενη κιτριναδα σε 2.3.3 αλλα με το upgrade που εκανα συνεχισε να μου την εμφανιζει κ επισης εμφανισε στο notificasion bar οταν τη κατεβαζεις και παντα σε χαμηλι φωτεινοτητα οθονης και σε σκοτεινο περιβαλλον ενα στρογκυλο σημειο κιτρινοπο στην αριστερη μερια.Δε το χω και εγω ουτε 5 μερες το κινιτο και τα παρατηρησα αυτα τα προβληματα το βραδυ σε δωματιο που να μην επικρατει καθολου φως.Εχεις παρατηρησει κ συ αυτα του ειδους προβληματα καθως εχουμε και το ιδιο κινιτο απο cosmote brand και ιδιο κερνελ?Για να δω μηπως με custom rom λυθει.

  11. εχω τη κιτριναδα στην οθονη μου στην αρχη ειχα τη 2.3.3 version και εκανα update μεσω kies και μπηκε η 2.3.5 και συνεχιζει το προβλημα και μαλιστα εγινε ακομα χειροτερο αφου οταν κατεβαζω την notification bar στο χαμηλοτερο φωτισμο μου εμφανιζει ενα στρογκυλο σημειο στην αριστερη μερια και ειναι εμφανες μονο οταν βρισκεσαι σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου. Εαν δοκιμασω custom firmwares θα λυθει το προβλημα???
×
×
  • Create New...