Jump to content

TUPAC_RIP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.693
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by TUPAC_RIP

  1. Σ'ευχαριστω. Το βρηκα το παιχνιδι και τα σπαει. Θελει overclock για να παιξει χωρις κολλιματα στο κινητο μας.
  2. Γεια σου φιλε μου. Διαβασα το μηνυμα σου στο αρθρο για το real racing 3 κι επειδη εχω κι εγω το u8800pro θα ηθελα αμα μπορουσες να μου στειλεις το apk ή να μου δωσεις το link για να το κατεβασω.

    Σ'ευχαριστω.

  3. Εισαι μεσα?
  4. Επισης πρεπει η συσκευη σου να ειναι αρκετα φορτισμενη
  5. Λοιπον πρωτα απ'ολα αρχισε να κατεβαζεις την επισημη ROM http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDEyNTc=
  6. Τασο Τασο εισαι 'δω?
  7. ωραια. αρχιζουμε στις 5.
  8. Λοιπον εγω θα μπορω κατα τις πεντε. Αν εισαι οκ αρχιζουμε.
  9. Ειναι απο τα προβληματα που σου ελεγα οτι εχει η 2.2.2. Οποτε εχεις ορεξη πες μου για να αναβαθμισουμε πρωτα σε 2.3.5 για να μπορουμε μετα να περασουμε σε 2.3.6.
  10. Οχι. Το κινητο δεν πρεπει να κολλαει πουθενα.
  11. Ωραιος. Με γεια φιλε μου. Μαθε το λιγακι , παιξε μαζι του και οταν θα εισαι ετοιμος πες μου. Φανταζομαι οτι του 'χεις sd?
  12. Για αρχη κρατα τη ζελατινα που εχει και μετα για αντικαταστηση υπαρχουν μικρα μαγαζακια με κινητα που πουλανε ζελατινες και θηκες αλλα οχι συγκεκριμενα για το κινητο μας. Με τη ζελατινα δεν παιζει προβλημα γιατι την κοβεις στο σχημα που μας κανει. Οσο για τις θηκες εγω χρησιμοποιω του στυλ καλτσακι(ξερεις, βαλε-βγαλε). Επισης μπορεις να παραγγειλεις απο το internet και ζελατινες και θηκες συγκεκριμενα για το κινητο μας. Βασικα και τα μαγαζια που σου λεω, απο internet παραγγελνουν και τα πουλανε σε διπλασια τιμη. Αισιοδοξος ειμαι κι ολα θα γινουν. Στην αρχη ειναι ολη η δουλεια, αλλα σκεψου οτι μετα θα πετας. Εγω θα προσπαθησω να σε βοηθησω οσο μπορω με τις γνωσεις που εχω και αν ολα γινουν οπως πρεπει να γινουν δεν θα υπαρχει προβλημα. Αν εμφανιστει εμποδιο που ειναι αξεπεραστο για μας μη φοβασαι, υπαρχουν παιδια εδω μεσα με πολυ εμπειρια και ειμαι σιγουρος οτι ειναι προθυμοι να βοηθησουν.
  13. Γιατι να μην επιτρεπεται ρε συ? Με λενε Στελιο, 26 χρονων, Καλλιθεα. Περιμενω νεα σου.
  14. Και τα δυο ισχυουν Τασο. Επειδη η εκδοση που το δινουν ειναι παλοια και δε λειτουργει καλα θα του περασουμε την καλυτερη και σταθεροτερη αναβαθμισμενη εκδοση που κυκλοφορει μεχρι τωρα και που ολα τα παιδια εδω μεσα εχουμε, εκτος του gkalen. Κανοντας την αναβαθμιση χανεις προσορινα την εγγυηση πραμα που δεν ειναι προβλημα γιατι περνωντας ξανα μια επισημη εκδοση εισαι κυριος.
  15. Φιλε μου ειμαι προθυμος να σε βοηθησω.
×
×
  • Create New...