Jump to content

sbxgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by sbxgr

  1. 1 ώρα πριν, arxontas2323 said:

    πραγματικα ομως....ελπιζω επιτελους να ανοιξουν καποια πραγματα και να δουλεψουν γρηγορα οι devs...

    αυτο θα παρει χρονο ,κανα 6 μηνο πιστευω και βλεπουμε ... 

    αν και δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος για τους μικρους με ρητρα 1.000.000 απο την apple δεν νομιζω να δουμε φως..

    μονο οι μεγαλοι θα ασχοληθουν τυπου epic games store, microsoft store , amazon κτλ... 

    αρα θα δουμε τις εφαρμογες τους εκτος appstore μεν αλλα στα δικα τους store δε..

    το ιδιο και το αυτο , θα παραμεινει ενα κλειδωμενο λογισμικο... απο την μια καλο για τους fan του ios απο την αλλη κακο γιατι emulators , stremio και αλλα τετοια καλουδια θα λειψουν..

    Βεβαια οποιος θελει open source λειτουργικο παει στο android.

    • Like 1
  2. 5 ώρες πριν, konstantinoslp said:

    Παίδες εσάς όταν είναι τελείως ανοιχτό, ανοίγει 180 μοίρες ή λίγο λιγότερο; Τύπου 178-179 σαν να μην είναι τελείως flat;

    Για κάποιο λόγο ενώ το έχω μήνες το 4άρι στην κατοχή μου, το παρατήρησα τώρα ότι δεν ανοίγει 180 μοίρες. Διαβάζω πολλά στο reddit και αρκετοί λένε ότι είναι φυσιολογικό και άλλοι ότι θα έπρεπε να είναι τελείως flat. Μερικοί λένε ότι τελικά όλα γίνονται έτσι με τον χρόνο.

    φιλε μου και εμενα στο 4αρι οταν το ειχα ακριβως αυτο το προβλημα ειχα δεν ανοιγε τελειως flat το εβγαζα και απο την θηκη να δω αν ηταν το θεμα με την θηκη αλλα παλι τα ιδια..

  3. 1 minute ago, v@gelis said:

    Καλημερα.

    Στο fold 5 τι σε χαλασε κι εφυγες?

    Στο μηλο παντως δυσκολο να καθισεις αν ησουν σε fold. S24 ultra / fold 5 μονοδρομος...

    Το μετάνιωσα η αλήθεια είναι , γιατί ειλικρινά από το 4 , 3 και 2 το καλύτερο fold ήταν το 5 σε θέμα πάχους και πιο βολεψιμο από τα προηγούμενα ..αν με χάλασε κάτι είναι το πενάκι στην εσωτερική οθόνη δεν έχει την ανταπόκριση της σειράς τότε note και τώρα S ultra  και η γυαλάδα που έκανε στον ήλιο ...

    όμως μόλις βγήκε το 15pm ειπα να το δοκιμασω ...εχω και MacBook οποτε καπως βολευει ..ειλικρινα παντρευονται αψογα.

    είναι ελαφρύ καλό grip και μπαταρία κτήνος .

     

    7 minutes ago, Dimitris_w said:

    Εμένα μου άρεσε πολύ το φολντ  αλλά φοβάμαι και τα προβλήματα με την οθόνη και δεν έκανα την μετάβαση!! Εγώ πήρα το 24 και έχω και το 15 πμ η αλήθεια είναι ότι στην οθόνη βλέπω μικρές διαφορές σε ίδιες φωτογραφίες.  Που συνηθίζεις φυσικά!! Αλλά όντως και εγώ βαρέθηκα το 15 

    μην τα ακούς αυτά δεν ξέρω γιατί αναφέρουν θέματα με την οθόνη σίγουρα ασκούν βία..ποτέ μα ποτέ δεν είχα κανένα θέμα..

  4. Καλησπέρα και από εμένα , εγώ είμαι σε 15 pm μετά από fold 5 , το έχω βαρεθεί ήδη σαν τηλ αλλά έχει καλό grip και μπαταρία ..

    Περιμένω την 17,4 να δω με Sideloading τι θα δούμε ,.. αν επιτέλους ανοίξει αυτό το κλειδωμένο iOS και γινει λιγο πιο ελευθερο θα το κρατησω... 

    αλλιώς επειδή δεν μπορώ να περιμένω το fold 6  θα μεταβώ και εγώ σε s24 ultra..

    • Like 2
  5. Και αν βαρέσει φαλιμέντο το μαγαζί τι γίνετε?
    Σε καλύπτει κάποιος γιατί είναι πολλά τα χρήματα?
    Και ο ένας μήνας στο περίμενε!!

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Και εγώ της ίδιας άποψης με εσένα είμαι.. και επίσης υπάρχουν πολλοί πονηροί που θέλουν να μαζέψουν χρημα . Μπαίνουν στα φόρουμ μαζεύουν πελάτες χτηπανε το χρήμα με τρόπο όπως τον παραπάνω δηλαδή το παίζουν και καλά πελάτες του ανάλογου καταστήματος για το τάδε κινητό ψαρεύουν 2 τρεις και έπειτα καληνύχτα.. έχει συμβεί σε ανάλογο γνωστό forum σε δικό μου άνθρωπο . Δικηγόροι κτλ δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι γιατί ήταν ΙΚΕ η επιχείρηση.
    Τεσπά αυτά έχει η ζωή οπότε προσοχή παιδιά.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. Να συμπληρώσω επίσης ότι αυτοί που το έχουν πάρει πανάκριβα και επίσημα μετά όταν έρχονται να το πουλήσουν είναι απέναντι στα καινούργια απείραχτα σφραγισμένα του best price και εκεί κλαίνε μανουλες...

    sent from my S23Ultra 12/512


    Αυτό ισχύει για αυτούς που αλλάζουν τα κινητά σαν τα πουκάμισα που όμως ξέρουν πότε και ποσο θα το πουλήσουν οπότε νομίζω δεν θα έχουν την τρελή χασουρα.
    Για εμάς όμως που κρατάμε τα τηλεφωνα είναι άδικο .

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. Οι τιμες πέφτουν τρελά ειδικά στο best price  1240 το 1 tera τιμη web 1360 κ χωρίς φόρο 1080  βέβαια το κατάστημα έχει αρκετές κακες κριτικές..  Αλλα κ σε αναμονη 20 μερες να το πάρει κάποιος ειναι δώρο Χριστουγέννων αρκεί ναμην έρθει τότε...   Το 512 το βρίσκεις 1200 σε καταστηματα με καλες κριτικές...  Καθόλου κακή τιμή αν σκεφτείς πότε βγηκε κ πόσο το δίνουν οι αλυσίδες.
    Μια απορία ρε παιδιά οι μεγάλο αλυσιδες (απο αυτές ψωνιζω σχεδον πάντα) για τον χψ λογο το δίνουν 2000
    Η samsung eu  γιατι δεν κατεβάζει τις τιμες της αφου προμηθεύει ολα αυτά τα καταστηματα,άραγε?? λίγα λεπτά που δούλεψα το 5αρι αν κ λέτε πως αξίζει η μετάβαση απο το 3  φουλ, επειδή ξενέρωσα που χάλασε το 3αρι χωρίς να φταιω...  Κ δεν είχα σκοπο να το αλλαξω..  Δεν εχω κ την διάθεση, δεν είδα κ κάτι τρελό σε αλλαγές προφανώς αν το πάρω κ το δουλέψω θα είναι αλλιώς... 
    Έτσι είναι φίλε μου όπως τα λες .. πιστεύω η samsung σαν samsung δεν ρίχνει τις τιμές στα επισημα καταστήματα  γιατί τότε θα πέσουμε όλοι εμείς που το αγοράσαμε 2 plus  Κ , προ διμήνου να την φάμε . Ένα είναι το σίγουρο δεν ξαναγοραζω προσωπικά samsung day one . 

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 2
  8. Σίγουρα το έχει? Πριν ειμουν στα public, μου δείχνει τη θήκη, βρίσκει τιμή 99.9€. Του λεω, απο οτι ξέρω εχει και το πενάκι. Νομίζω όχι λεει, κατσε να ρωτήσω. Ρωτάει, και μου λεει, δεν το εχει. 
    Ναι το έχει κανονικά..

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



    Ναι το έχει κανονικά.. απορώ γιατί δουλεύουνε σε τέτοια μαγαζιά όταν δεν ξέρουν τι πουλάνε..

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk





    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. Δε ξέρω που βλέπεις τις τιμές και βγάζεις συμπέρασμα, πάντως στο σκρουτζ, η εξέλιξη τιμής ένα μήνα μετά την κυκλοφορία των συσκευών, το 5 είναι ελάχιστα πιο πάνω. Τώρα αν βρήκες ένα μαγαζί τρύπα, που έχει κόψει τιμολόγιο 3 φορές την ίδια συσκευή και σου δώσει απόδειξη από 2η και 3η ταμειακή, εκεί πάω πάσο.

    Δεν είναι συσκευή που θα κάνει πωλήσεις σαν τρελή. Το fold μου θυμίζει την εποχή που βγήκε το Note 1. Όλοι κορόιδευαν, έκραζαν και έλεγαν ότι θα πατωσει τόσο μεγάλη συσκευή . Fast forward 10 χρόνια μετά τα phablets είναι εδώ.

    Καλώς ή κακώς τα fold είναι το μέλλον. Όλοι κράζουν την Samsung ενώ όλοι περιμένουν να λύσουν τα προβλήματα ώστε να βγάλουν και οι ίδιοι Fold(call me apple).

    Εν τέλει, μέχρι να σκεφτεί ο λογικός, ο τρελός πέρασε το ποτάμι. Πλέον δε μπορώ να αλλάξω συσκευή, όπως και το 90% όσων έχουν fold πάνω από 3 μέρες χρήσης...

    Sent from my SM-F946B using Tapatalk

    Πολύ σωστός εγώ θυμάμαι ότι εποχή fold 2 είχα βρει ένα τρυποσκρουτζομαγαζο να το πάρω τοτε στα 1000 ευρώ και του ζητάω τιμολόγιο και να επιμένει καλύτερα απόδειξη θα σου κάνω καλύτερη τιμή και άλλα τέτοια τεσπα μετά μου ζητούσε έγγραφα για το τιμολόγιο και ότι θα καθυστερήσει έτσι η αγορα του οπότε προχώρησα με απόδειξη που όντως μου έκανε μια καλύτερη τιμή... το πήρα και έφυγα.. μετά από κάνα 7 μηνο ήθελα να το πουλήσω δείχνω την απόδειξη στον άνθρωπο που το ήθελε και μου λέει ότι αυτό είναι προσφορά και δεν είναι απόδειξη λιανικής.. ντράπηκα τόσο πολύ ... ο άνθρωπος αυτός ήξερε τι λαμογιο ήταν αυτός που είχε αυτή την τρύπα ευτυχώς και μου είπε ότι τον τρέξανε αρκετοί σε σημείο να κλείσει το μαγαζί πιο μαγαζί δηλαδή μια αποθήκη ήταν κάπου προς Αργυρούπολη αν θυμάμαι καλά.
    Από τότε αγοράζω μόνο από επίσημους μεταπωλητές και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. αυτή την στιγμή στο σκρουτζ μπορεί να έχει και 500 ευρώ δεν με απασχολεί καθόλου θα το αγοράσω με 1999 από επίσημο.. άρα η τιμή του για εμένα είναι τα 1999 και όχι τα 500 .. θα κοιτάξω εκεί και όχι σύγκριση με τα λαμογια του σκρουτζ.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  10. Εγω τα ξαναγράφω Τα αναδιπλωμενα είναι το μελλον...    Κ γω μέχρι πριν 15 μέρες έλεγα φολνταρα δεν ξαναπάω πουθενά...  Μου ζητάνε 630 γιατι με βγάλανε εκτός εγγύησης λογω γρατσουνιων...  Δεν ειχα κάνει ποτέ γρατζουνιά σε κινητό... Το επαθα σε αυτήν..  Σε κανονική συσκευή δεν θέλω να παω... Κ εσύ που γράφεις όποιος φοβάται κτλ οταν θα σε πετάξουν εκτός εγγύησης χωρίς να φταις εδω θα είμαστε να δούμε τι θα γράφεις...   Σκέφτομαι κ για fold 5 αλλα οταν μετά από αυτό που  έπαθα θα κοιτάξω κ την τσέπη μου..  Γιατί έφαγα μεγάλη ηττα μετά απο 13 χρόνια στη σαμι να μας πετάνε εκτός εγγύησης... Κ λόγια σμαρτεκ έχουμε βρει τον μπελά μας με τα αναδιπλωμενα τσακωνομαστε με ολους τους πελάτες γιατι τους βγάζουμε εκτός εγγύησης... 
    Φίλε Tresor_jim θέλεις να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία της συσκευής σου για να έχουμε και εμείς μια καλύτερη εικόνα του μεγέθους που σε βγάλανε εκτός εγγύησης;

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. Thanks. Αμα δεις βελτίωση στο 5, γράψτω, μιας και διαβάζω το thread εδω. 
    Είναι αυτό που σου έλεγα μεγάλη βελτίωση μετά το χθεσινό update.. σήμερα με την ίδια χρήση κλείνω την μέρα από τις 7 το πρωί με 100 % μέχρι τις 22:00 το βράδυ με 58% μπαταρία..


    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Thanks 1
  12. Ναι Γιάννη. Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι έσπασε από το τίποτα. Βέβαια εγώ θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός με όσα διαβάζω. Πόσες από αυτές τις αναφορές αφορούν σε συσκευές που δεν έχουν πιεστεί πχ σε μία τσέπη ή δεν έχουν ανοιγοκλείσει με δύναμη ή δεν έχουν πέσει ακόμα και μέσα σε θήκη (χωρίς άλλα εμφανή σημάδια;)
    Ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο που πρέπει να το προσέχεις και να είσαι όσο πιο ήπιος μαζί του μπορείς, είναι αναμφισβήτητο. 
    Επίσης, όσον αφορά στο service, τα εμφανή σημάδια στο μεντεσέ είναι λόγος να μην αλλάξουν την οθόνη. Δε νομίζω ότι αντικαθιστούν οθόνη για παράδειγμα σε S23 με χτυπήματα στο σασί.
    Σε τέτοιες συσκευές σίγουρα αγορά επιπλέον προστασία για σπασίματα και κλοπές.. δίνετε 100 παραπάνω αλλά το κεφάλι είναι ήσυχο.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  13. Αμα εχεις πάρει και τα 3 fold, προφανώς αλλάζεις καθε χρόνο, ποτε να προλάβει να χαλάσει η οθόνη.. 
    Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά αμα σας πω το μεγαλύτερο φοβο μου.. Παω για τρεξιμο 2 φορες τη βδομάδα (10χλ τη φορά) και πρεπει να έχω κινητό πάντα πάνω μου. Φοβάμαι πολύ την εσωτερική οθόνη υπο αυτές τις συνθήκες.. 
    Τέλος, διαβαζω από τους περισσότερους οτι η αυτονομία του 5 είναι λίγο εστω καλύτερη του 4. Τα ιδια λένε και διάφορα βιντεο που συγκρίνουν στο youtube, που όμως είναι ολα άκυρα καθώς συγκρίνουν ενα κινητο με φθαρμένη μπαταρία ενός χρόνου, με ένα με καινούργια μπαταρία. Και παλι ακομα και αυτά τα συγκριτικά μικρή διαφορά δίνουν πάτα αυτές τις συνθήκες. Καταλήγω οτι και οι συγκρίσεις χρήστων είναι άκυρα για τον ίδιο λόγο. 
    Το gsmarena που συγκρίνει κινητά με καινούργιες μπαταρίες υπο ίδιες συνθήκες και με ακριβώς ίδια τεστ, δίνει 101h στο 4 και 95h στο 5. Χειρότερη αυτονομία δηλαδή στο 5. Ειναι περίεργο γιατί εχει καλύτερο soc, θα περίμενε κανείς έστω μικρή βελτίωση. Το μόνο όμως αντικειμενικο τεστ δείχνει το αντίθετο. Εκτός και δεν έχει βέλτιστοποιηθει ακομα. Αν όντως το 4 έχει καλύτερη αυτονομία εστω και λιγο, θα το προτιμούσα.. 
    Αυτό με την μπαταρία θα διορθωθεί με update σίγουρα και εγώ από το 4 στο 5 βλέπω διαφορά στην μπαταρία με περισσότερη κατανάλωση στο 5 .. όμως έτσι ήταν και το 4 όταν το πήρα και Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά η Οκτώβρη του 2022 με μια μεγάλη αναβάθμιση που έγινε το κινητό εκεί που το έκραζα και ήμουν έτοιμος να το δώσω έγινε μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση και τελικά το κράτησα.. οπότε έτσι πιστεύω θα γίνει και με το 5..

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  14. Πιθανότατα ναι αφού διορθώνεται με την μετάβαση σε ηχείο. Αν όμως είσαι σε περίοδο DOA εγώ προσωπικά θα το έδινα για αλλαγή ώστε να είμαι σίγουρος πως δεν έτυχα σε ελαττωματικό 
    Περίοδος doa έληξε εδώ και 5 μέρες αλλά έχω κάνει την έξτρα εγγύηση για σπάσιμο οθόνης κτλ για ένα χρόνο.. φοβάμαι όμως ότι αν το πάω θα μου το ανοίξουν για επισκευή και όχι αντικατάσταση.. οπότε δεν θα ασχοληθώ θα το αφήσω να δω πως πάει με κάποια ενημέρωση θα του κάνω και μια πλήρη επαναφορά και βλέπουμε.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  15. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα μερικές φορές στις κλήσεις ακούω πολύ σιγά από το ακουστικό διορθώνεται μόνο αν πατήσω ανοιχτή ακρόαση και ξανά γυρίσω στο ακουστικό.. έχει συμβεί και σε άλλον είναι bug λειτουργικού λέτε;

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  16. Τελικά βρήκα την λύση... δεν είχα ρυθμίσει το wificall σωστά .. δηλαδή έδωσα προτεραιότητα στο wifi και όχι στο δίκτυο και όλα τέλεια.. τόσο κακή διαχείριση όμως από το δίκτυο δεν το περίμενα αυτό.
    Ειλικρινά μεγάλη διαφορά στη μπαταρία..

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  17. Δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά; Προσωπικά μου κρατάει παραπάνω από το 4 που είχα. Έχω 6 λογαριασμούς email,gps,Bluetooth,wifi/data,κοντινές συσκευές, Facebook,messenger,viber,what's up,telegram,signal,twitter,discord και ρουτίνες, ανοιχτά όλη μέρα χωρίς περιορισμό στην μπαταρία. Σε σχέση με το 4 που δεν είχα ανοιχτό το gps όλη μέρα, μου βγάζει παραπάνω ώρες. Η διαφορά δεν είναι τεράστια, πάνω κάτω 2 ώρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερη η μπαταρία.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Τι να πω δεν ξέρω πάντως μέρα δεν την βγάζει το απόγευμα θέλει φορτιστή.. εσάς πόσες ώρες οθόνης εμφανίζει...

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



    Τι να πω δεν ξέρω πάντως μέρα δεν την βγάζει το απόγευμα θέλει φορτιστή.. εσάς πόσες ώρες οθόνης εμφανίζει...
    Εμένα τώρα είναι στο 23% με ενεργή οθόνη 4ωρες και 13 λεπτά και ενεργό 11 ώρες και 17 λεπτά.
    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk





    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  18. Συνεχίζω να παραπονιέμαι για την μπαταρία του ... δυστυχώς δεν είναι τόσο καλή όσο στο 4αρι .. ίδια χρήση και ρυθμισεις με το z fold 4 που είχα πριν το 14 pro.. θα περιμένω update να δω την συμπεριφορά της αλλιώς βλέπω να το αποχωρίζομαι για 15 ultra .

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  19. Εμένα πάντως δεν με ικανοποιεί η φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο.. μετάβαση από το iphone 14ro που είχε ακραία καλή φωτεινότητα ήθελα να έχει τουλάχιστον την ίδια.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  20. Εγώ φορτίζα με τον 45αρι της samsung το fold 4 και τωρα το fold 5 και μου γράφει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



  21. Καλησπέρα η μπαταρία μου φαίνεται χειρότερη από το fold 4 που είχα στη κατοχή μου.

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  22. Μια από τα ίδια και εγώ ..απαλλαγή συν το κουπόνι..
    Έλεγα να μην το πάρω αλλά με παρέσυρε το μικρόβιο.. πάντως όσοι έχουν το 4 να κάτσουν στα αβγά τους .. δεν αξίζει η μετάβαση ..


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    • Like 3
×
×
  • Create New...