Jump to content

LIFEGUARD33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LIFEGUARD33

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

LIFEGUARD33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε starenios ...μια ερώτηση αν γνωρίζεις επειδη εκτιμώ την αποψή σου. Ποια κλιματιστικα απο 18000 btu και ανω έιναι made in japan??Σκεφτόμουν για ένα 24000 btu να καλύψω χώρο 60τμ...απλα θα ήθελα να πληρώσω κατι παραπάνω και να αξίζει τα λεφτά του γιαυτο ζητώ να είναι made in japan...Aν η ίδια ερωτηση εχει απαντηθεί ζητώ συγνώμη απλα δεν είχα το χρόνο να διαβάζω όλα τα post. Ευχαριστώ!!
  2. Γεια χαρα . θα ηθελα μια απάντηση απο τον φιλο τον starenio .Με ενδιαφερουν 2 -9αρακια και 1 -12αρι. Ειμαι μεταξυ1) TOYOTOMI MTN MTG A128FS ή 2)Panasonic CS PW9GKE 9αρια!! 2)TOYOTOMI MTN MTG A135FS ή 2) Panasonic CS PW12GKE 12αρια!! Υποψιν ειναι γυρω στα 150 ευρω ακριβοτερα τα toyotomi (και για τα 3) με την εγκατάσταση!! Περιμένω τη γνώμη σου φιλε starenie!!
  3. Φιλε STARENIOS μπορείς συνοπτικα να μου πεις , αν γνωρίζεις ,τα υπερ και κατα μεταξυ του Mitsubishi MSZ CGE50VA και του Mitsubishi MSZ GE60VA ??? γιατί εγω με μια προχειρη ματια μου φαίνονται σχεδον ισαξια και με διαφορα τιμης περιπου 180 ευρώ το ενα απο το άλλο.Αξίζει αυτη η διαφορά τιμης??Ευχαριστώ!!
  4. Ευχαριστώ για την βοήθεια, τελικά στο mitsubishi θα καταλήξω. Πιστεύω οτι μόνο αυτό θα καλυπτει το χώρο μου, εδω το παλιό που είχα και το σπίτι το κάλυπτε όχι φυσικά τέλεια. Το παλιο αν θα το κρατήσω θα είναι για λόγους βοηθητικούς και ότι λειτουργεί καλά για τα χρόνια του αν και πολυ πιθανο να μην χρειαστει να το λειτουργώ καθόλου. Ευχαριστώ και πάλι , να σαι καλα!!
  5. Φιλέ starenios , ήθελα τη γνώμη σου για 4 κλιματιστικά μιας και εισαι γνωστης !! Καταρχήν να σου αναφερω οτι θελω να καλυψω ενα χώρο 60 τμ , έχω ενα παλιο ανω της δεκαετιας fujitsu 12btu το οποίο δουλεύει καλα για τα χρόνια του. Ελεγα να προσθέσω ένα ακόμα και είμαι μεταξύ των παρακάτώ μοντέλων α)Toshiba RAS22SAV2SKV2-E β)Μitsubishi MSZ CGE50VA γ)Fujitsu ASYA24LCC/LCL δ)Toshiba RAS18SAV2SKV2-Ε Θα'ηθελα τη γνώμη σου ποια αξιζει καλυτερα σε σχέση με την τιμή του.Αναλογια ποιοτητας και τιμης και σε τελικη αναλυση εσυ ποιο θα προτιμουσες αν ηταν για το δικο σου σπιτι???? Ευχαριστώ εκ των προτερων για την απαντηση!! Να σου αναφερω οτι στα παραπανω μοντελα ηθαλα να ειναι invertrer και απο 16000 btu και ανω που θεωρω οτι θα καλυψουν το σπίτι μου!!Αν εχεις καποια καλυτερη και ποιο οικονομικη προταση μετα χαρας να σε ακούσω!!
×
×
  • Create New...