Jump to content

nkatsar_1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nkatsar_1982

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nkatsar_1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. grepolis δουλευε κανονικα, μετα την ενημερωση του παιχνιδιου επρεπε να σβησω την εφαρμογη και να την ξαναπερασω εκει καπου μου το μπλοκαρει το κινητο τωρα. οι ρυθμισεις μεσα στο παιχνιδι ειναι οι σωστες σε tablet δουλευει κανονικα
  2. Καλημέρα, εχω προβλημα με τα push notification μιας εφαρμογης(παιχνιδι) μετα απο αναβαθμιση της εχω βαλει στην ασφαλεια αυτοματη εναρξη της, στην μπαταρια δεν εχω ορισει καποια εξικονομηση ενεργειας αλλα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. δουλευε κανονικα αλλα μετα απο καταργηση της και ξαναεγκαταστασης επαψε να δουλευει Στις ρυθμισεις-εφαρμογες-"εφαρμογη" τα εχω ολα ενεργα.. εχω την εκδοση 6.5.26 καμια ιδεα? η ιδια εφαρμογη σε tablet λειτουργει κανονικα ευχαριστω!
  3. Καλησπέρα, εχω προβλημα με τα push notification μιας εφαρμογης(παιχνιδι) μετα απο αναβαθμιση της εχω βαλει στην ασφαλεια αυτοματη εναρξη της, στην μπαταρια δεν εχω ορισει καποια εξικονομηση ενεργειας αλλα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. δουλευε κανονικα αλλα μετα απο καταργηση της και ξαναεγκαταστασης επαψε να δουλευει Στις ρυθμισεις-εφαρμογες-"εφαρμογη" τα εχω ολα ενεργα.. εχω την εκδοση 6.5.26 καμια ιδεα? η ιδια εφαρμογη σε tablet λειτουργει κανονικα ευχαριστω!
  4. Καλημέρα, έχω περάσει την τελευταία έκδοση της CM11, ολα λειτουργουν άψογα, το ραδιόφωνο μπορώ να το περάσω κάπως?
  5. Καλημέρα, είμαι κάτοχος του ascend P1 εδω και ένα χρόνο περίπου έκδοση Β103, το κινητό με έχει αφήσει απολυτα ικανοποιημένο, android 4.0.3.. Λέω να προχωρήσω στην αναβάθμιση του απο μόνος μου γιατι έχει αργησει ήδη πολύ.. 1ο) Οποιαδήποτε αναβάθμιση θα μου σβήσει όλα τα δεδομενα? Προγραμμα για backup/restore δεδομενων και για να backup της rom? 2o) Να περάσω μόνο την Β229 post#385 ή την Jelly Bean+EMUI1.5 3ο) Bugs υπάρχουν σε αυτες? και αν προχωρήσω σε κάποια αναβάθμιση θα μπορώ να κάνω μελλοντικες επίσημες αναβαθμίσεις αν βγουν ποτε? Ευχαριστώ!
  6. Καλημέρα, είμαι κάτοχος του ascend P1 εδω και ένα χρόνο περίπου έκδοση Β103, το κινητό με έχει αφήσει απολυτα ικανοποιημένο, android 4.0.3.. Λέω να προχωρήσω στην αναβάθμιση του απο μόνος μου γιατι έχει αργησει ήδη πολύ.. 1ο) Οποιαδήποτε αναβάθμιση θα μου σβήσει όλα τα δεδομενα? Προγραμμα για backup/restore δεδομενων και για να backup της rom? 2o) Να περάσω μόνο την Β229 post#385 ή την Jelly Bean+EMUI1.5 3ο) Bugs υπάρχουν σε αυτες? και αν προχωρήσω σε κάποια αναβάθμιση θα μπορώ να κάνω μελλοντικες επίσημες αναβαθμίσεις αν βγουν ποτε? Ευχαριστώ!
  7. ωραια, οποτε αυριο με το καλο θα προχωρήσω στην παραγγελια του..
  8. ok thanks, οποτε σε σχέση με το Galaxy SII να μην το πολυσκεφτω ?
  9. Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο τις επομενες μέρες, και θέλω να ρωτησω για την καμερα και την μπαταρια. Διαβασα κάπου για αυτονομια μπαταριας γύρω στις 3.30 ώρες για web browsing, και μου φαινονται λίγες, και αν μπορει να μου καποιος πως ανταποκρινεται η κάμερα σε νυχτερινές λήψεις. ευχαριστω.
  10. Καλησπερα και χρονια πολλα, μολις πέρασα την εκδοση 2.1.6 (kernel 2.6.29.6-nAa-08), έχω 2 θεματακια 1. οταν παω στις επαφες να περασω το gmail για να μπουν αυτοματα ολα τα τηλεφωνα μου δεν προχωραει (δεν ειναι δυνατον το ανοιγμα συνδεσης με τον διακομιστη) το email και ο κωδικος ειναι σωστα. Υπαρχει άλλος τροπος για να περασω τα τηλεφωνα απο το gmail? 2. Δεν υπαρχει προεγκατεστημενο το market , μπορω να το κατεβασω απο κάπου? δεν ειχα βαλει τα google apps τελικα ..
  11. Παιδιά να ρωτήσω, εχω περάσει εδω και κάποιους μήνες την έκδοση "Android 2.2.1, MiniCM6-1.0.0., .." Για να βάλω την καινουργια έκδοση θα χρειαστεί να επαναφέρω το κινητο στις αρχικές του ρυθμίσεις και να ακολουθήσω την διαδικασία που υπάρχει, ή μπορω να το κάνω και όπως είναι τώρα;
×
×
  • Create New...