Jump to content

iowa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iowa

  1. hello psaxnw ena tragoudaki einai twn piks laks to den tha dakrisw poia gia sena se diaskevh me ena sigrotima hip hop. an kserei kapoios kati as helparei :)
  2. Διαβασα πιο πισω και βρηκα απαντηση....
  3. Εχω ενα P800 το οποιο εχω παρατίσει. Ο λόγος ηταν οτι εκει που λειτουργουσε κανονικα κόλησε και εσβησε. Οταν προσπαθησα να το ανοιξω ξεκίνησε κανονικα με την οθονη να αναβει και τον ηχο του startup να ακουγεται και μετα ξαναεσβησε. οταν προσπαθησα να το ανοιξω παλι για δευτερη φορα ακουστικε μονο ο ηχος απο το startup χωρις την οθονη να αναβει. Ξέρει κανεις τι μπορει να εχει παθει ?:( PS: Το πήγα στον Germano και μου ειπε πως το εστειλε στην SE και του απαντησαν οτι εχει χαλασει η πλακετα.
  4. Είχα ενα P800 το οποίο τώρα έχω παρατίσει, ο λόγος ήταν οτι μια μέρα εκει που δούλεβε κανονικα εσβισε. Μετα απο αυτο οταν πήγα να το ανοιξω αναψε η οθονη ακουστηκε ο ηχος του startup και μετα εσβησε. Οταν προσπαθησα να το ανοιξω παλι για δευτερη φορα ακουστικε μονο ο ήχος του starup χωρις να γινει κατι αλλο.Ξέρει μήπος κανεις τι μπορει να εχει παθει ? Ps:Το πηγα στο Germano και μου ειπε πώς το εστηλε στη SE και του απαντησαν οτι εχει κατεστραφει η πλακετα.
  5. Ρε μάγκες τι να σας πω έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πήρα τον Γκοργκολη και του είπα για αυτό που έπαθα, και μου λέει ενα παλικάρι Όχι δεν υπάρχει λέει τέτοιο πρόβλημα έχουμε πουλήσει λέει χιλιάδες μηχανάκια και συνεχίζουμε να πουλάμε ακόμα λέει.......... Πάω το απογευμα να δω τι παιζει με τον τύπο απο το μαγαζί.
  6. Τι να σας πω έτσι μου είπαν έτσι σας λέω και δεν νομίζω να μου λεει π@π@ριες αλώστε μπορούσε να παραγγείλει άμα δεν είχε στο μαγαζί του
  7. Ρε παιδιά εχθές πήγα και παράγγειλα το dinamik. Και σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει έγκριση από το υπουργείο για να κυκλοφορήσει αυτό το μηχανάκι. Έχει ακούσει κανείς τπτ?
  8. Ρε παιδία ξέρει κανεις να μας πεις πόσα πιάνει το modenas? (Τελική). Κάτι ειχε πει ο nmk σε προηγούμενα post αλλα δεν ήταν σίγουρος.
×
×
  • Create New...