Jump to content

giandamo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giandamo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

giandamo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για δώρο σε 10χρονο πιτσιρικά το προορίζω, οπότε θα βολευτεί θέλει δεν θέλει. Δεν νομίζω να έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις ο μικρός :)
  2. Καλή περίπτωση για δωράκι. Αλλά θα προτιμήσω το καινούργιο MID V7, που απ'ότι φαίνεται υπερέχει σε αρκετούς τομείς.
  3. Πολύ μικρή ποικιλία και πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Μόλις πρόσφατα ακύρωσα τελικά την παραγγελία μου από αυτούς και ξαναπαράγγειλα από Merimobiles. Χιλιες φορές να το είχα κάνει εξαρχής.....
  4. To βρήκα με 100 ευρώ αλλά μεταχειρισμένο. To ψιλοσκέφτομαι για να πω την αλήθεια :)
  5. Eπιτέλους μια απάντηση :) Ο επεξεργαστής του τελευταίου μοντέλου φαίνεται αρκετά καλός και ισχυρός από ότι έχω βρει ως τώρα, και μάλλον κλίνω προς ένα tablet με τον rockchips. Και φαίνεται να τα πάει καλά και στα 3D αν κρίνουμε από τα βίντεο που υπάρχουν για το Μ12 που έχει τον ίδιο επεξεργαστή. Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά δεν με χαλάει κιόλας να μπορεί να τα παίζει για τις στγμές της απόλυτης βαρεμάρας. To θέμα βέβαια τώρα δεν είναι ποιο μοντέλο τόσο πολύ όσο το από που. Αν το πάρω απ'έξω είναι φθηνότερο αλλά με 1 χρόνο εγγύηση, αν το πάρω απο εδώ ακριβότερο αλλά με 2 χρόνια.
  6. Γεια σας, θέλω να μου κάνω δωράκι ενόψει Χριστουγέννων ένα capacitive 8ιντσο tablet γιατί το βρίσκω πιο βολικό από τα 10άρια και πιο πρακτικό απο τα 7αρια. Η χρήση του θα είναι κυρίως ως media player που θα συνδέεται σε τηλεόραση(θα πρέπει απαραιτήτως να παίζει full hd), διάβασμα βιβλίων και φυσικά σερφάρισμα. Το έψαξα αρκετά το θέμα και βρήκα τα παρακάτω μοντέλα που μου άρεσαν: Onda Vi30 Skypad M6 Quivver C8 Wopad i8 Έχει κανείς άποψη για αυτά τα μοντέλα?
×
×
  • Create New...