Jump to content

left_ace

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by left_ace

  1. 21 minutes ago, tsimisde said:

    Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & Γραμμή Κατάστασης -> Στυλ Ειδοποιήσεων η Στυλ Κέντρου Ελέγχου, ψάξε ποιο απο τα δύο θέλεις να αλλάξεις 

    Στο στυλ ειδοποιήσεων, υπάρχει η επιλογή κλασσικό και Android (καμία σχέση) και στο κέντρο ελέγχου βγάζει επιλογή για την οθόνη κλειδώματος, πάλι καμία σχέση. Δε ξέρω τι έκανε η Xiaomi στο τελευταίο update. Το ίδιο και στο Redmi 12 της κόρης μου. 

  2. Καλημέρα στην παρέα. Μετά από πέντε χρόνια με το Mi9, τσίμπησα το Xiaomi 14. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Ωραίος σχεδιασμός, εντυπωσιακή κατασκευή με την απόκριση της συσκευής να είναι εκπληκτική. Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι παραμετροποίηση του HyperOS. 'Κόψανε' την παλιά status bar. Εκτός κι αν δεν έχω βρει την επιλογή... 

  3. Μετά από 5 χρόνια παρέας με τον γερόλυκο, άφησε πνεύμα εχθές το απόγευμα. Είχα αρκετές συσκευές στην κατοχή μου αλλά στην περίπτωση του Mi9, έδεσα λιμάνι. Το είχα πάρει day one.....και τι δεν είχε ακούσει η συσκευή μας για την έλλειψη του ois. Λάθος της Xioami, το χαντάκωσε. 

  4. 45 minutes ago, evris2013 said:

    Ναι, πάνε εκείνα τα περίεργα με Snapdragon και ραδιόφωνο μόνο στη βόρεια Αμερική των προηγούμενων γενεών. Τώρα international ο Exynos και Snapdragon στο Ulta και μόνο. Το ράδιο καταργήθηκε παντελώς! ☹️
    Αν δεν υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα πουθενά τι να την κάνουμε τη μετάφραση;;;

    Το Ultra να έχουν να το χαίρονται όσοι θέλουν μεγάλες συσκευές. Εμείς που θέλουμε πιο φυσιολογικά μεγέθη γιατί τέτοιο πισωγύρισμα ρε Sammy;;;

  5. Θεωρώ σίγουρη την κινητοποίηση των υπολοίπων κατασκευαστών. Εδώ η Google πούλησε πέντε χρόνια update και αμέσως έτρεξαν να την ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, στο battery health θα κολλήσουν; Τα τελευταία χρόνια δε βλέπουμε κάτι σπουδαίο στις ενημερώσεις λογισμικών, είναι πλήρης οι εκδόσεις. Ευπρόσδεκτη η προσθήκη αυτής της επιλογής. Αν η Google θέλει να διαφοροποίηση την πληροφορία που θα δίνει στον κάτοχο, καλά θα ήταν, πρώτον να μην κατεβαίνει η υγεία της μπαταρίας σε μεγάλα updates (βλέπε ios) και δεύτερον, να δίνει tips για καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας. 

  6. Εγκατέστησα την ενημέρωση (one ui6). Το κινητό είναι στα καλύτερά του. Ακολουθώ το android από εποχή Froyo. Η νέα έκδοση του λειτουργικού είναι από τις καλύτερες που έχει βγάλει η Google... και όταν έχεις καλά θεμέλια, χτίζεις καλύτερα και το skin σου. Με τη σειρά της η Samsung έκανε πολύ καλή δουλειά. Προσωπικά είμαι fan της καθαρής εγκατάστασης των μεγάλων updates αλλά την πέρασα από πάνω μιας και δεν θα άντεχα τη γκρίνια της γυναίκας ότι της έχασα αρχεία κτλ. Πάλι όμως κι έτσι, είναι εμφανής η διαφορά στο ρολάρισμα, στην απόκριση και στην μικρή βελτίωση της αυτονομίας. Ένα factory cache έκανα μόνο. 

    • Like 3
  7. Θέλω να πάρω ασύρματα ακουστικά στη σύζυγο αλλά τα περισσότερα samsung είναι 'φασόλια' και δεν ταιριάζουν στα αυτιά της. Εσείς που έχετε ακουστικά από άλλους κατασκευαστές έχετε κάποιο θέμα συμβατότητας; Αν προβώ σε αγορά Huawei ή Xiaomi, μήπως υπάρχει θέμα με το S21 Fe.

  8. Πρόσφατα πήρα ένα Xiaomi για την κόρη μου και έβλεπα το Miui 14, την πιο πρόσφατη έκδοση. Στον γερόλυκο μου έχω το Miui 12.5. Είναι ελάχιστες οι διαφορές. Η Xiaomi πρέπει να κάνει άλματα στο skin της διότι οι υπόλοιποι (όσοι έχουν μείνει), τρέχουν. 

    • Like 2
  9. Η μόνη παραφωνία είναι ο επεξεργαστής. Θα μπορούσα να πω και την κάμερα μιας και δεν με πείθει αλλά γενικά είναι καλή η τιμή εκκίνησης. Όταν κατέβει η τιμή ίσως είναι λουκούμι για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. 

     

  10. Αν φέρουν 8 όπως ακούγεται επίσημα στην Ελλάδα,θα λυθούν και τα θέματα του 7?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Μόνο αν έρθει επίσημα από την Google. Δεν έχει ειπωθεί κάτι μέχρι στιγμής.

    Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. Παιδιά καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση με το Patch ασφαλείας Ιουνίου δεν δουλεύουν σωστά κάποιες εφαρμογές και το ίντερνετ. Το σκρουτζ σαν εφαρμογή μου πετάει "api unknown". Το Tapatalk δεν λειτουργεί και σχετικά προβλήματα με το wifi σε σελίδες δεν λειτουργούν, ίσως καμία φορά με δεδομένα. Κουλά... 
    Κανείς άλλος τίποτα θεματακια ή μόνο εγώ; 
    Κάνε ένα clear cache, θα στρώσει. Κλείνεις το κινητό, βάζεις καλώδιο στο pc, ταυτόχρονα power button και volume down και επιλέγεις clear cache. Δες κάποιο βίντεο στο YouTube αν δεν το κατέχεις.

    Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  12. Παίδες και εμένα Μ ηρθε το pixel 7 pro, και το χρησιμοποιώ τώρα δύο μέρες.
    Αρχικά, με Vodafone δεν έχω κανένα πρόβλημα με κλήσεις, ούτε ακούω περίεργους ήχους ούτε τίποτα παρόμοιο. Φυσικά 4G, και κάτι που μου άρεσε είναι ότι είναι ένα σημείο στην τουαλέτα που δεν έπιανε καλά το wifi με το προηγούμενο κινητό, μέχρι τώρα το pixel πιάνει καλά και δεν αποσυνδέεται όπως το προηγούμενο.
    Μπαταρία δεν σχολιάζω ακόμα γιατί λένε πολλοί ότι προσαρμόζεται στη χρήση που του κανεις, παρόλαυτα να πω ότι είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα (κρατάει όλη μέρα με full brightness qhd).
    Με χαλάει λίγο το ότι δεν μπορώ να "πειράξω" λίγο παραπάνω το home page, και είναι κάποιες ρυθμίσεις που θα μου πάρει λίγο να τις συνηθίσω.
    Η κάμερα τα σπάει, αρχικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλύτερη από το p30pro που είχα (μέχρι και στο ζουμ, παρόλο που το p30pro έχει χ50), αλλά και καλύτερες φωτό από το iphone της κοπέλας μου.
    Για ηχείο δεν λέω γιατί προσωπικά χρησιμοποιώ ή ακουστικά ή Bluetooth ηχείο.
    Γενικά είμαι πολυ ικανοποιημένος προς το παρον
     
    Επειδή είσαι από τους λίγους με Vodafone, Volte δεν έχει να φανταστώ;
    • Sad 1
  13. On 18/10/2022 at 1:39 ΜΜ, geotsir said:

    Όχι, δεν πλήρωσα. Το μόνο που πληρωσα παραπάνω 20 ευρώ ήταν το πέρασμα της ευρωπαϊκής ROM που έχει και ηχογράφηση κλήσεων. Στην επιλογή shipping, είχε μόνο το GLOBAL PRIORITY που είναι χωρίς τελωνείο. Επιπλέον η συσκευασία είχε και τον φορτιστή των 67 watt που κοστίζει κοντά στα 30 ευρώ απο Ελλάδα.

    Στην eu.rom που σου έβαλαν έχει ηχογράφηση κλήσεων; 

    Γενικά έχεις θέματα με την rom; Λειτουργούν όλα απροβλημάτιστα; Κανονικά e-banking και πληρωμές; 

  14. On 17/10/2022 at 12:23 ΜΜ, baiosss said:

    Ο ίδιος με Pixel 6/6 Pro. Αν έχεις Vodafone θα έχεις και 5G και VoLTE.

    Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
     

    Χωρίς μοντάρισμα (root), με Vodafone sim στην Ελλάδα, υπάρχει Volte στο Pixel 7 Pro; 



  15. Πάντως μετά από πόσα χρόνια το ίδιο πρόβλημα παραμένει στην samsung η μπαταρία και το lag,για τους λόγους που μόνο η ίδια ξέρει και δεν θέλει να το διόρθωση με τίποτα, οι μπαταρίες έχουν γίνει ποιο μεγάλες και οι επεξεργαστές ποιο αποδοτικοί αλλά η samsung εκεί,θυμάμαι όταν είχα πάρει το s3 η μπαταρία ήταν για κλάματα μέχρι που είχα αλλάξει rom και πραγματικά έγινε άλλη συσκευή 


    Το software δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της Samsung. Παρ όλα αυτά έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Όσο για την μπαταρία, τα ίδια περίπου συμβαίνουν σε όλες τις Android συσκευές ειδικά με τους καινούργιους επεξεργαστές. Τι οθονάρα είχε αυτό το S3, τι μου θύμισες...
    • Like 1
×
×
  • Create New...