Jump to content

medicvet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About medicvet

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

medicvet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το 2010 αγόρασα το τοπ τότε hp officejet 8500pro.Απαράδεκτο μηχάνημα προβληματικό software και πανάκριβα μελανια.Βέβαια δεν στεγνώνανε αλλά ήταν ασύμφορα.Έβαλα συμβατά και αγόρασα μέχρι και συνεχους ροης,Αποτέλεσμα αλλαγή 3 φορές κεφαλών (ευτυχώς από Κινα) και πότε αποτέλεσμα της προκοπής -μεγάλο ρόλο έπαιξε το απαράδεκτο λογισμικό που αναγνώριζε τα μη ορίτζιναλ αναλωσιμα και άρχιζε τα κόλπα του από απαράδεκτες καθυστερήσει στις εκτυπώσεις λόγω τσεκάρισματος των κεφαλών έως συνεχεις ψευτοκαθαρισμους και ελέγχους που με χρόνους πάνω από 20 λεπτά κάθε φορά έως και 40 λεπτα.Το μηχάνημα ήταν σε γραφείο (επαγγελματία ου χωρου)και με "ξευτιλισε"στη κυριολεξία πάμπολλες φορές με τον πελάτη να περιμένει την εκτύπωση με τις ωρες.Κάθε φορά που τα άνοιγαν ήθελα περίπου ένα τέταρτο για να είναι σε θέση να κάνει εκτυπωση.Μετά από 5 χρόνια και βαλλε,το έχω περιορίσει μόνο για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις γιατί τα έγχρωμα σωληνάκια έχουν φρξάει και δεν υπάρχει ίχνος ανταλλακτικόυ.(Έφερα πριν 2 χρόνια τεχνικό της hp ).ΌΧΙ ΚΎΡΙΟΙ ΤΗ HP ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ..... Είμαι πλέον τώρα σε θέση να διαλέξω το επόμενο πολύ μηχάνημα στα 400 και κάτι ευρώ που ζήτησε και ο φίλος και με σύστημα εργοστασιακό συνεχους ροης με κόστος μελανιων περίπου 20 ευρώ και τα τέσσερα .Είναι το τοπ της σειράς L της Epson το L655.Κάνει τα πάντα και με ελάχιστο κόστος με τα ορίτζιναλ μελάνια του και επι πλέον έχει και 3 χρόνια εγγυηση.Βλεπε :http://www.epson.gr .
  2. Πώς γίνεται η μεταφορά επαφων από τη sim στη συσκευη;Προσπαθώ όλη μέρα και δεν μπορώ να βρω πως...Πάντως με κλικ κάτω αριστερά ενώ είμαστε στις "επαφες" δε μου δίνει την επιλογή εισα/εξαγ. όπως το άλλο μου samsung galaxy 2,έχω ξεσκονίζει το μενού δίχως αποτέλεσμα ,παρακαλώ τα φώτα σας.
  3. Παιδιά κάποιος μέ ανάλογη εμπειρία η που να γνωριζει το θέμα?μάλλον πρέπει νά το γράψω στούς ποιό προχωρημένους ...δέ μπορεί νά ειναι αποκλειστικά δικό μου πρόβλημα,το επαθα περισσοτερες απο μια φορές μεχρι να αποτανθω εδω:mad:
  4. Παιδια Help!!! καποιος που να βοηθησει στο δευτερο σκελος, μου ετυχε επανελειμενες φορες και δε το βρισκω με τiποτε τυχαιο γεγονος τι γινεται αν μπορει να βοηθησει κανεις...φυσικα συνεδεσα το τηλ με το λαπτοπ και με USB και kissair αλλα τα βιντεακια πουθενα...ψαχτηρι υπαρχει οπως στα windows να γραψω αρχεια mp4 να δω τι θα βγαλει? Τωρα για το πρωτο ερωτημα υπαρχει λυση μεσω androide η οριστικα η ληψη βιντεο ειναι για "παιδικη" χρηση?
  5. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Τασο. Για το πρωτο ερωτημα υπαρχει λυση μεσω ANDROID?αν γνωριζεις? η ειναι θεμα τηλεφωνου που δεν αλλαζει? Τωρα για το δευτερο δε μπορεσα να βρω τιποτε,παραμενει μυστηριο,δε μπορω να βρω τα τελευταια βιντεακια μου παρ'οτι μεχρι πριν λιγες ημερες τα εβλεπα!!!εψαξα και απο τη gallery και απο τον explorer πουθενα εξαφανηστικαν...υπαρχει πιθανοτητα αν εχουν διαγραφει να βρεθουν..(παντως εγω ηθελημενα δεν τα διεγραψα,ουτε καποιος αλλος)
  6. Καλησπέρα, Εχω το s2 2,2 μηνες και εχω δυο πρωτες αποριες οσον αφορα το βιντεο: 1.Οταν τραβαμε βιντεο δεν εχω βρει τη λειτουργια pause που εχουν ολα τα κινητα αλλα και οι βιντεοκαμερες,για να μη τραβουνται ασκοπα σκηνες,πρεπει να κλεισει το βιντεακι και να αρχισει καποιο νεο και μετα να κανουμε συρραφη?(αν ειναι ετσι ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι). 2.Χανω τα τραβηγμενα βιντεακια...ναι..ναι μετα απο μερικες ημερες δεν μπορω να τα εντοπισω ουτε στη καρτα ουτε στη μνημη του τηλεφωνου (χωρος υπαρχει παρα πολυς και στα δυο).τι γινεται?μηπως αποθηκευονται καπου σε κρυφο αρχειο?μηπως επειδη εχω ανοιχτο το συχρονισμο τα μεταφερει στο Google Gmail..δε μπορω να καταλαβω (παντως συγχρονισμο δε μπορεσα να κανω). Συγχωρεστε μου την αρχαριοσυνη αν και ειχα και αλλα smartophones με ετουτο δε μπορω να βρω ακρη.
×
×
  • Create New...