Jump to content

norma_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About norma_1

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1980

norma_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έτσι μπράβο ρε παιδιά.... Ο Βαγγέλης το κλείνει παραδέχομενος ότι τα στέλνει ως Gift εκμεταλεύομενος κενά του συστήματος. Απλά θα έπρεπε να βγει να το πει απο την αρχή και να μην λέει ότι δεν υπάρχουν τελωνεία. Υπάρχουν απλά ακολουθεί άλλο τρόπο Και από την άλλη το e-tablet το κλείνει δείχνοντας ότι έιναι εταιρεία με διαφάνεια. Απλά όμως θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα μεσα στο θέμα. Αυτό έιναι δείγμα καλό! Θα μου απαντήσει όμως κάποιος και εμένα τελικά αν μπορώ να έχω Android 3 στο Rena αν μπορώ να το έχω βάση του οδηγού στην αρχή του θέματος?
  2. Ρεπό σήμερα... βλέπω από το πρωί το θέμα και γελάω... με την καλή την έννοια. Viote και εγώ υπάλληλος σε μεσιτικό είμαι αλλά ασχολούμαι και ερασιτεχνικά με την τεχνολογία, κινητά κτλπ... Δεν νομίζω ότι φωτογραφίζεσαι εσύ ή εγώ αλλά άλλοι. Τα ερρωτήματα σου ήταν για τις τιμές και πως διαμορφώνονται αυτές ενώ δήλωσες ότι ήσουν σίγουρος για τα τελωνεία, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν. Μετά ξέρεις και ακριβώς για το κόστος μπρος πίσω. Ξέρεις αρκετά πάντως για άτομο που δεν ασχολείται! Το γεγονός είναι ένα. Υπάρχουν τρόποι να πάρεις κάτι από Κίνα χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ και Εκτελωνισμό. Αυτό πίστευα βέβαια και γω που ψώνισα από Merimobiles το Rena. Παρόλο μου το χρέωσε 40 eyro για μην περάσει από το τελωνείο ώστοσο για κακή μου μου το σταμάτησαν και έγιναν και όλα τα υπόλοιπα. Κοιτάζωντας τώρα πίσω αναρωτιέμαι. Γλίτωσα κάτι? Όχι Το άλλο γεγονός είναι ότι μία εταιρεία δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Πρέπει να πηγαίνει με το νόμο. Και είναι λογικό οι τιμές τις να είναι ανάλογα με το κόστος της λειτουργίας, των εισαγωγών της , τις υπηρεσίες, τον επαγγελαματισμό. Άρα μην αναρωτιέσαι. Δεν λες ότι ενημερώνεσαι ? Άρα είναι καλό που έμαθες πως γίνονται τα γλιτώματα του τελωνείου. Τελωνείο και ΦΠΑ υπάρχει σε εμπορικές συναλλαγές και τέλος! Όπου δεν υπάρχει τώρα ξέρουμε όλοι γιατί! Εννοείται πως αν ο καθένας που σου στελνε από Κίνα με πλάγιο τρόπο, την άλλαζε τη φάση και σου το στελνε κανονικά ή εσύ σαν πολίτης που τελικά είσαι νόμιμος και πληρώνεις και κανα φόρο ζητούσες να σου σταλεί κανονικά θα πλήρωνες και εκτελωνιστικά και φόρους όπως πρέπει. Στην τελική ας στηρίξουμε και καμιά Ελληνική εταιρεία που πληρώνει φόρους σε αυτό το κράτος. Ελπίζω να μην είσαι και εσύ σαν τους φίλους μου που κράζω κάθε μέρα που από τη μια βρίζουν το κράτος και από την άλλη αν μπορούν να κάνουν τη λαμογια την κάνουν. Γιατί το να δέχεσαι να πάρεις κάτι άπο που και να ναι αυτό με πλάγιο τρόπο έιναι για μένα λαμογιά. Και γω το πρώτο λαμόγιο που το έχω κάνει Και μεγάλη. ( δε σε λέω λαμόγιο VIOTE μην παρεξηγηθείς πάλι!!!) Τελοςπάντων sorry για το μπλα μπλα μεσημεριάτικα αλλά νομίζω ήταν καλό αυτό που έγινε γιατί όσοι δεν ξέραμε μάθαμε αλλά και αυτοί που ήξεραν κατάλαβαν τι γίνεται! Και για μην είμαι και εγώ εκτός του θέματος το κλέινω εδώ. Χρειάζομαι πρόταση συγκεκριμμένη αν μπορώ να βάλω το Ανδροιδ 3 στο rena μου. Διάβασα πάνω στις απαιτήσεις ότι λογικά θα το σηκώσει. παίζει κανα νέo σε αυτό? Κούρασα λίγο αλλά ευχαριστώ για την υπομομή σας!
  3. σωστος εισαι αλλα μην υπολογιζεις οτι τα τελωνεια περιμενουν την αγορα σου για να μην σου βάλουν ΦΠΑ! αυτο που λεω ειναι οτι οι τιμες ειναι μια ή αλλη και με καλυτερη υποστηριξη. να σου πω και χειροτερο παραδειγμα. Φιλος πηρε το ΧΟΟΜ από γνψτό κατάστημα. Σε όλα τα γνωστά παίζει στα 700. Και το βρήκε μετά από Αγγλια 400 και κατι. Αυτοι τουλαχιστον βάζουν ενα λογικο κερδος και στο υποστηριζουν κιολας στο e-tablet και καλά κανουν. Σκεψου τι κάνουν οι μεγαλοι! Και συ μου λες για τα 30-40 euro και αν τα γλιτωσεις απο τελωνεια, και αν θα εχεισ υποστηριξη και αν και αν. Τελοσπαντων σε καληνυχτώ και ειναι ωραιο να γινονται τετοιες συζητησεις!
  4. vioto η δική μου εμπειρία αν την διάβασες με την Κίνα απευθείας και με σοβαρή εταιρεία από εκεί ήταν αστα να πάνε. Και έγω μια τέτοια άποψη είχα για το e-tablet μέχρι που την έπαθα και έμαθα. Είχα παραγείλει το rena, μου έρθε όλα ωραία, πλήρωσα τελωνείο και ήρθε χτυπημένο από Κινα. Πλήρωσα τα μεταφορικά για πίσω και σε κάτι μήνες μου βάλανε τα λεφτά μόνο τις αγοράς πίσω! Και μέχρι να συννεοηθώ άστα! Το ξαναπήρα τελικά από τα παιδιά. είναι επαγγελματίες ότι και να λέμε. Είναι από τις αγορές που χάρηκα. 2 φορές που χρειάστηκα βοήθεια έγραψα mail και μπαμ σε μία μέρα απάντηση. Νομίζω θέλει πάντα προσοχή και ψάξιμο! Παίδες στο e-tablet τα χαιρετισματα μου.
  5. μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα. Οι γωνίες πολυ καλές. Check λιγο εδω για roms. http://www.slatedroid.com/forum/204-rena/. Το εχεις πάρει και εσύ?
  6. προσπαθώ να διατηρήσω τους κανόνες του forum φίλε που είσαι και πιο παλιός. Αν δεις παραπάνω θα το βρεις. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται διαφήμιση. Τους ξέρει ο κόσμος
  7. Δες τον Ελληνάρα e-tablet... Εγώ πήρα το Rena και είμαι οκ.....
  8. Barca ευχαριστώ για την πληροφορία.Παντως όταν είχα παραγγείλει το Rena και είχα το πρόβλημα με την επιστροφή και όλα μου το είχε στείλει με EMS και ταχυμεταφορές Ελτα τελικά.... Τελοςπάντων αυτό με το τελωνείο τελικά δεν ξέρω τι γίνεται... Εγώ το έχω πάντως το Rena από e-tablet όπως είχα πει. Τελική τιμή 219 + μεταφορικά. Το μηχανάκι είναι πολύ καλό! Φανταστική οθόνη σε αφή και απόκριση, full Μαρκετ, ένα θεματάκι με το HDMI αλλά μου το είχανε πει. To βάζεις δηλαδή και θέλει restart για να συνδεθεί. Το plug in GPS άψογο και παίζει τα πάντα από αρχεία χωρίς κανένα κόλλημα. Ίσως είναι λόγω επεξεργαστή δεν ξέρω... Όσο για τον Ελληνάρα που ήμουν επιφυλακτικός είναι κανονικότατη εταιρία που τα εισάγει κανονικά. Μάλιστα τους είπα για τα τελωνεία και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και ήταν κατηγορηματικοί δεν κάνουν τέτοια, τα εισάγουν και πληρώνουν φόρους κανονικά.Μου είπαν ότι ξέρουν τι γίνεται με Meri και τα κόλπα που κάνει αλλά δεν μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες.Τα παιδιά άψογη εξυπηρέτηση , ευγενικότατοι μου κάναν και δωράκι μία θήκη.... Άρα value for money πολύ καλό, εγγύηση και εξυπηρέτηση. Αυτά ήθελα αυτά πήρα και χωρίς ταλαιπωρία... Ίσως έκρινα λίγο υπερβολικά αλλά με διευψευσαν.... Anyway μίλησα με φίλο και μου έιπε ότι παίζει PES 2011 για Android 2.2. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει πως να τη βρω γιατί στο market δεν παίζει? Επίσης καμία πρόταση για κανένα καλό organiser εφαρμογή για να κρατάω επαφές και ημερολόγιο με δουλειές?
  9. Δηλαδή ούτε τελωνείο ούτε τίποτα? Αυτό φαίνεται δελεαστικό? Το τιμολόγιο σου ήταν κανονικό? Εγώ πάντως το έχω στα χέρια μου το Rena από e-tablet και ετοιμάζω το post για όλη τη διαδικασία, τιμές, υποστήριξη !!! Φαντάζομαι αύριο που χαλαρώνω από δουλειά να το γράψω... Πάντως οι τιμές τους πήραν την κατηφόρα και έτσι το παρείγγειλα και εγώ... Και η υποστήριξη πολύ άμεση και προσωπική... Άντε να κάνω και καμιά δουλίτσα τώρα !!!!
  10. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία το τελωνείο θα πληρωθεί κανονικά! Ελπίζω να μπορέσεις να το γλιτώσεις!
  11. Barca10 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αν το rena που πήρες είναι με το διπήρηνο με GPS και ΒΤ το πήρες σε πολύ καλύ τιμή. Μου φαίνεται περίεργο αν δεν πλήρωσες ΦΠΑ σε τελώνείο. Αν μπορείς να μου πεις και απο που θα με βοηθούσες αν και η εμπειρία μου με προβληματίζει. Εν πάση περιπτώση εγώ έκανα έρευνα χθεσ και επικοινώνησα με 2 μαγαζιά ( δεν τα αναφέρω για να τηρώ τους κανονισμούς). Ο Ελληνάρας (που αναφέρεται πάνω) πάντως έχει μια καλή έκπτωση και πολύ γρήγορος και φαίνεται επαγγελματίας. Είχα απάντηση άμεση και με προτάσεις άλλων μοντέλων. Ο άλλος ακόμη περιμένω. Εγώ θα την κάνω την αγορά μου φαίνεται γιατί είμαι πολύ περίεργος και τα 300 θα τα έδινα ( αλλά ως εκεί). Ελπίζω να πάνε καλά όλα και να μην είνει μούφα! Θα ποστάρω και πάλι με νέα!
  12. Παιδιά είμαι νέος στο forum αν και το παρακολουθώ γύρω στο χρόνο. Θέλω να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία. Πριν 6 μήνες παρήγγειλα το Rena 3 από Merimobiles στα 220 δολάρια. Ρώτησα για DHL και ο εκτελωνισμός θα μου κόστιζε 105 ευρώ + 23% Φπα δηλαδή θα μου έβγαινε γύρω στα 300 και κάτι ευρώ. Το παρείγγειλα τελικά με EMS η οποία έχει εκτελωνισμό και 20 Ευρώ αλλά και ΦΠΑ κανονικά 23% διότι έχουν στενέψει τα πράγματα και τα ελέγχουν.. Το Rena ήρθε αλλά μάλλον λόγω κακής αποστολής ήρθε με ραγισμένη οθόνη. Επικοινώνησα με Meri Mobiles για επιστροφή και αντικατάσταση και μέχρι να βρω τι δίκαιο μου μου πήρε 2 μήνες και ήμουν αναγκασμένος να το επιστρέψω με δικά μου έξοδα κτλπ + 1 μήνας μέχρι να μου επιστραφούν τα χρήματα. Έμεινα και χωρίς tablet και έφαγα στη μάπα την απροσεξία του καθενός... Αν το έβρισκα σε ελληνικό μαγαζί κανονικό απλά θα το έπερνα και θα έιχα το κεφάλι μου ήσυχο και ασ μου βγαινε και 40 και 50 ευρώ παρπάνω το οποίο θεωρώ φυσιολογικό όταν κάποιος τα εισάγει νόμιμα, πληρώνει φόρους κτλπ κτλπ... Επειδή ακόμη ενδιαφέρομαι μπορεί ο DrSAkis να μου πει που το βρήκε 150 Ευρώ τελική τιμή, με εγγύηση κτλπ? Θα με βοηθούσε πολύ γιατί το 340 μου φαίνεται λογικό από ελληνικό site με εγγύηση!
×
×
  • Create New...