Jump to content

tsampikos89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsampikos89

  1. Μπράβο στο myphone.gr και στα Public!!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!
  2. συγγνωμη φιλε αλλα δεν γνωριζω πολλα απο αυτα που ειπες τις αγνωστες προελευσεις πως τις ενεργοποιω? το xpode σε τι θα μου χρειαστει για να το εγκαταστησω? και το apk τι ειναι? τωρα για το αλλο που ειπε ενας ο καλωδιακιας δεν σκοπευω να κανω root γιατι δε νομιζω οτι χρειαζεται
  3. η κατασταση περιπλεκεται, εβαλα το κινητο σε αλλο pc και το αναγνωρισε :confused:
  4. ναι με το δικο μου καλωδιο και οι δυο εχουμε εχουμε την b510
  5. εχω τα windows 7 η μεγαλυτερη ειρωνεια ειναι οτι ενα φιλαρακι εχει το ιδιο κινητο και το αναγνωριζει
  6. γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο, το χω δυο βδομαδες και το pc δεν το αναγνωριζει εχω κανει τα παντα και τιποτα εκανα και το deplugging αλλα και παλι τιποτα εχετε καμια ιδεα?
  7. Μετα απο ψαξιμο τελικα βρηκα το προβλημα. Στο default μηνυμα οταν εγραφα ελληνικα, απο 160 που ειναι το οριο των χαρακτηρων πηγαινε στους 70 και γι' αυτο κατεβασα το handcent (εφαρμογη για να στελνεις μηνυματα). Προ στιγνη νομιζα οτι ελυσα προβλημα αλλα δημιουργησα αλλο γιατι σ'αυτο δεν εμφανιζεται σε ποια καρτα στελνεις ή σε ποια καρτα σου στελνουν μηνυμα, ουτε υπαρχει καποια επιλογη για να το ρυθμισεις. Δεν ξερω τι κανω. φιλε atrias ευχαριστω.
  8. μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος, γιατι αν εννοεις στην αναγνωση μηνυματος κατω δεξια διπλα απο την ημερομηνια-ωρα μου το εμφανιζει μονο σε ενα μηνυμα. υπαρχει καποια επιλογη να εμφανιζεται σε ολα; :( ευχαριστω παντως για την βοηθεια σου.
  9. γεια σας παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση. οταν μου στελνει καποιος μηνυμα που φαινεται σε ποια καρτα μου το στειλε;
  10. Ευχαριστώ πολύ kissmyarch!!!!!!! Έβαλα την ginger dx v21b, αλλά είχα πολλά προβλήματα με το πληκτρολόγιο του κινητού poy δεν μου έβγαζε την γλωσσά και συνεπώς δεν μπορούσα να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο. Τελικά έβαλα την GinTonic v2.5.1 και πάει σφαίρα το κινητό!!!!! Και συνιστώ όσους έχουν την Ginger dx να την αλλαξουν σε GinTonic!!! Ευχαριστώ πολύ kissmyarch για τa καταπληκτικά topic σου!!!
  11. Έχω την ginger dx v17 , γίνεται να κάνω update την rom χωρίς να χάσω τα αρχεία(μηνύματα τηλεφωνά, photo κλπ) ή αναγκαστικά πρέπει να τα κάνω backup όλα τα αρχεία, να την σβήσω και να βάλω την καινούργια rom(ginger dx v21b);; Προσπάθησα με το rom manager prenium v3.01.3. σπασμένο αλλά δεν βρήκα άκρη γιατί ενώ αναγνώριζε την rom μου δεν μπορούσα να βρω το κινητό μου στο επόμενο βήμα. Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την ginger dx που την έχω από το Οκτώβριο του 2011!!! Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...