Jump to content

tresor_jim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.939
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by tresor_jim

  1. Ρε μάγκες έχω από Samsung tablet έναν αντάπτορα  type c σε audio jack γιατί ως γνωστόν η τεχνολογία προχωράει....... Και αφού η αππλ το έβγαλε τρέξαμε σαν τα σκυλάκια να το βγάλει και η σαμι κ μετά να βγάλει κ φορτιστές κ ακουστικά για το καλό της γης...... 

    Μου γράφει μη υποστήριξη σε αυτό το καλώδιο της ίδιας της εταιρείας.... 

    Τι πρέπει δηλαδή να κάνω σπαθιά να καταπιώ...  Κ αντε να πάρω μικρόφωνο για type c αν τυχόν δεν δουλεύει... Παρακάτω δεν γράφω να μη φάω Μπαν 

    • Haha 1
  2. Καλημέρα παιδιά, είδα στο s23 ultra πως έχει λήψεις πατώντας το πενάκι , σε εμάς. Υπάρχει κ δεν το βρίσκω? Λογικά όχι... Χαζομάρα μου φαίνεται που δεν το έχουν αλλά τεσπα..  Χθες όταν πήγα να το ακουμπήσω του s 23 π; νω στο φολντ μου πέταξε μήνυμα μην χρησιμοποιείτε πενάκι που δεν είναι σχεδιασμένο για φολντ θα προκληθεί ζημιά.. 

  3. Κοντευω 2 μερες με το κινητο, πρωτες εντυπώσεις αρκετά θετικές..    Προερχόμενος όπως ξέρετε απο το 3αρι  οπου το φόρτιζα 2 κ 3 φορες τη μέρα ναι κατι εφταιγε απο την αρχή μαλλον αλλα δεν του εκανα επαναφορά εργοστασιακων ποτέ.. Μου έβγαλε το 5αρι τη μέρα εύκολα με αρκετή χρήση.  Αλλα κ 5000 μιλιαμπερ δεν θα μας χαλούσαν να φανταστώ ε? ...   Υπάρχει τρόπος με το μανισιο ui να βγάλω απο την οθονη ρολόγια μπαταρίες κτλ στο νοβα λαντσερ ξέρω πως γίνεται..  Από κάμερες ευχαριστημένος λιγο που τις είδα..  Η εσωτερική είναι κυριως για βίντεο κλήσεις όπως ξέρουμε φάουλ εδω...  Ξανα έγραψα με σουπερ ταχυ φορτιστή απο το 10 %  1 ωρα κ 16 λεπτά τραγικός χρόνος οσο ηταν κ στο 3..  Έστω στα 55 λεπτά ενα τυράκι... Αλλα οταν εχεις μονοπώλιο δεν σε νοιάζει..  Η φωτεινότητα οθόνης αρκετά καλύτερη πιστεύω..  Αυτο με τα 25 watt που ειχε κ στο 3αρι δεν χωνεύεται εύκολα.. Κ 2 χρόνια μετά... 

    Η θηκη που πήρα το κάνει τερατακι αλλα σίγουρα το προστατευει καλύτερα απο ολες τις άλλες για τυχον γρατσουνιες .. Την ανέβασα πιο πίσω..   Φυσάω κ το γιαούρτι.. 

    Το πενάκι δουλεύει του φολντ 3 αλλα δεν ξεκίνησα ακομα να το δουλεύω 

    Θα ήθελα. Να βγάζει φωτογραφία πατώντας το πενάκι από κάποια απόσταση 

    Για θηκη βιβλίο λογω μαγνήτη την απέρριψα γιατί γράφει όταν το ανοίγεις αποφυγή μαγνήτη.. Κάτι έγραφε κ για τις ζελατίνες να μην τις βγάλουμε απο τις οθόνες κτλ αν θυμαμαι καλα..  Οπότε το στέλνουμε σερβις στο 6μηνο+ για δωρεαν αλλαγη σωστα? 

     

     

  4. 7 ώρες πριν, sosimple2 said:

    Το φολντ 3 ειχες ε? Επειδή εχω δει ενα σωρό συγκρίσεις αυτονομίας, πιστεύω θα εντυπωσιάστεις απ την αυτονομία του 5 σε σχεση με το 3, δεδομένου ότι έχουν ιδια μπαταρία. Αυτη η θήκη προστατεύει αλλα ειναι τέρας. Το ακριβώς αντίθετο απο εμενα που εχω θηκη τσιγαροχαρτο. Το βαζω τσέπη καθε μερα. Αυτή θελει κατι να το κουβαλάς φαντάζομαι. Αλλιώς και εμενα αν πέσει και σπάσει με βλέπω για χοντροτερη στο επόμενο, αλλα κάπου παλι οχι τόσο χοντρή. Πάντως μεσα στο αμαξι μου έχει πέσει ήδη 2 φορες. Ξεκόλλησε το δαχτυλίδι απ τη μαγνητική βαση και έπεσε. Δεν έπαθε τίποτα. Εχω tempered στη μικρή οθόνη. 

    Το thread των fold, είναι για μοναχικούς.. Αμα θες κόσμος παρε s23 ultra ή, pocofone των 200€.. 

    🙂

    Πάντα τα πρόσεχα τα κινητά μ και τα πουλούσα σαν καινούργια το φολντ ηταν το πρώτο που έπεσε κ με λάθος θηκη...   600 ευρω για την μεγάλη οθόνη κ 150 για τη μικρή ξανα σκέψου το..  Καλα κ αυτη η θηκη που πηρα με ανοιχτή οθόνη κ μόνο την ζελατίνα του παλι θεμα θα υπάρξει αλλα ελπίζω ναμην μ πέσει ποτέ...    Δεν πειράζει λίγοι κ καλοί...  Θα τα λεμε οι δυο μας χε χε.   Με την έξτρα ασφάλεια αν βγάλει θέμα τον τρίτο χρόνο πρώτα ο Θεός πιστεύω να μ το φτιάξουν, τεσπα ας μην προτρέχω.. 

    Πάντα τα εχω φουλ φορτωμένα οπότε κ 2 φορες να φορτιζω οκ θα κανω υποχώρηση...  Αλλα αν κ δεν το παίρνω για την κάμερα ουτε νεα κάμερα βαλαν ουτε πιο γρήγορη φόρτιση ολααα με το σταγονόμετρο...  Η καλύτερη συσκευή φολντ θα είναι οταν το κάνουν ανθεκτικό σε σκονη κτλ ναμην έχεις το άγχος τοσο κ στη παραλία 

    • Like 1
  5. 16 ώρες πριν, sosimple2 said:

    Πάτα το Κιμ! 

    🙂

    Στην αναμονή για φολντ 5,  μονο σαμι φολνταρα κτλ χα χα 

    Φυσικά κ αστειεύομαι,  ψαχνω κ για θηκη βιβλίο και ο Θεός βοηθός 

    Νόμιζα πως ειχε ταχύτερη φόρτιση απο το 3αρι εχω σουπερ ταχειας φόρτισης φορτιστή αλλα διάβασα πως εχουν τα ίδια watt φόρτισης ακομα ενα φάουλ μαλλον αλλα τεσπα..  Το 3αρι το εχω με 500 gb πιασμένα θα τα περασω ολα μαζι με εφαρμογές στο 5αρι  αν κ σκέφτομαι να το δουλεψω πιο χαλαρα τις πρώτες μέρες κ ψιλοαδειο να δω πως παει γιατί σε ολα τα κινητα σαμι 2 με 3 φορες τα φορτιζα ολα.. Μόνο σε σαμσουνγκ tablet s5e εχει φοβερή μπαταρία κ αναμονη..   

    https://www.skroutz.gr/s/45508767/Supcase-Unicorn-Beetle-Pro-Pen-360-Full-Cover-Plastiko-Anthektiki-Set-me-Tzamaki-Mayro-Galaxy-Z-Fold5.html

     

    Άσχημη μάλλον... Ογκώδες κτλ κ τσιμπημένη τιμη αλλα σε προσφορά για αυτη τη θήκη ελπίζω να πορευτω με αυτή τη συσκευή 3 με 4 χρόνια πρώτα ο Θεός γιατι το μικρόβιο της αλλαγής μου έφυγε αφου εχω επαγγελματική dslr  κ δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάζω καθε 6μηνο κ χρόνο.. 

    Ελπίζω να το προστατευει αλλα κ ναμην μ πέσει ποτέ κ αχρείαστη να είναι...  

    Ωραια περναω μονος μου στο νήμα χα χα 

    • Haha 2
  6. 4 minutes ago, sosimple2 said:

    Πάτα το Κιμ! 

    🙂

    Εσύ μονο ξέρεις. Φαντάζομαι δε σε βολεύει να πληρώσεις ολο το ποσό αλλά σε δόσεις. Ουσιαστικά θα πληρώσεις 300€ παραπανω απο αν το έπαιρνες μετρητής bestPrice, αλλα σε 2 χρόνια βαθος.. Αμα δεν εχεις ολο το πόσο ηδη είναι μια λύση. 

    Το εχω το ποσό, απλά μεσω σκρουτζ δίνει για σήμερα ένα χρόνο ακόμα εγγύηση που έχει 50 ευρώ (δώρο) κ δίνει 20 ευρώ για επόμενη αγορά θήκη πχ..    Κ χωρίς φπα μπορώ ντούκου αλλα όποια μαγαζιά κοίταξα γράφουν για 25 μέρες για απάντηση η δεν δέχονται στην τιμη web αφαίρεση φπα..   Η αφαίρεση φπα θα είναι σε αλλο όνομα για αυτό πάει κ ντούκου κάποια μαγαζιά δεν έχουν θέμα να συνδιασω αφαίρεση φπα κ πληρωμή στο δικό μου όνομα σε άτοκες αλλα ενας λογιστής είπε πως για τον επαγγελματία δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται η πληρωμή σε αλλο όνομα...   Επίσης ο ένας χρόνος εγγύησης επιπλέον εφόσον το εχω σε τέλεια κατάσταση αν χαλάσει με συμφέρει να τον εχω για 200-250 ευρω παραπάνω ...  Καθε πρόταση ή ιδέα ευπρόσδεκτη..  Α το θέλω κ άμεσα διαθέσιμο... 

    • Like 2
  7. Μάγκες 1415 για το 512 με 24 άτοκες κ ενα χρόνο δώρο έξτρα εγγύηση  πως σας φαίνεται σαν πακέτο?  Πενάκι εχω απο το 3 οποτε μια θηκη θα την παρω για αρχη  

    Είμαι ένα βήμα πριν πατήσω το κουμπί..  

  8. 5 ώρες πριν, sosimple2 said:

    Πάντως είναι καπως αστείο να βλέπεις bestPrice samsung fold 5 512 1078€ και το open onplus το αντίστοιχο 1900€..

    Λεω οτι πήρα σαμσουνγκ γιατί ηταν φτηνό αλλιως θα έπαιρνα κινεζικό και γελάνε όλοι νομίζοντας οτι κάνω πλάκα.. 

    Ουσιαστικά το, oneplus δεν έχει νόημα ύπαρξης σε αυτή την τιμή. Το 99% θα πάρει το σαμσουνγκ. 

    Έκαναν φάουλ που το βγάζουν 3 μήνες μετά..   Εμένα με εκνευρίζει ακόμα κ τώρα η σαμσουνγκ που στην ίδια της την εταιρεία το εχει για προσφορά στα 1700 απο 2000 όπως και οι αλυσιδες κ δεν χτυπάνε τιμές ουτε καν του you που το έχει 1448 το 512  ας μην μιλήσουμε για τιμές best price.. 

  9. 4 ώρες πριν, Konstantine73 said:

    Άμα είναι να δώσεις ένα κάρο λεφτά για να την φυλάς στο συρτάρι...emoji28.png

    sent from my S23Ultra12/512 using Tapatalk
     

    Προφανώς κ δεν θα το φυλαω γιατί θα είναι εργαλείο δουλειάς κ για εμένα... Μακάρι ξαναλέω να μ κρατήσει 4ετια, καλα ας είμαστε καλά από υγεία κ ό,τι διορθώνεται με λεφτά κακώς μας δημιουργεί άγχος κ στεναχώρια 

    • Like 2
  10. 12 ώρες πριν, sosimple2 said:

    Μαλλον υπερβολική την κόβω την είδηση. Burn in, ειναι κατι που παθαίνεις μακροχρόνια, και είναι προσθετικη διαδικασία, οχι σε μια βδομάδα που βάλανε one ui. Μαλλον αυτοί που το παθανε θα το πάθαιναν και χωρίς το Update. 

    Ποιο πολυ με ανησυχεί αυτο που διαβάζω στο φόρουμ για s23 ultra, οπου οι περισσότεροι αναφέρουν χειρότερη αυτονομία με 6, παρα αυτά που λέγανε οτι θα βελτιώνοταν. 

    Τοσο άντεξες χωρίς fold  🙂

    Γιατί τελικα δεν πας στο oneplus fold που ελεγες, για να τιμωρήσεις τη σαμσουνγκ, αν θυμάμαι καλά?λογω χαμηλότερης τιμής του fold 5 φαντάζομαι? 

    Ναι μια χαρά θυμάσαι.. Αλλα δεν απαντας στην ερωτηση μου, δεν έχει έρθει ακομα στο σκρουτζ, το σαμσουνγκ ίσως το πάρω κ με άτοκες δόσεις αφου εχω πιστωτική, ναι καλύτερα χαρακτηριστικά βλέπω στο one αλλα 1150 χωρίς φπα κ 1500 το one plus χωρίς φπα δεν είναι τρελη η διαφορά.. Αλλα έχουμε χρόνια να την δοκιμάσουμε κ αυτην κάποια στιγμή..    Διάβασε το ιστορικό κινητων μου ξεχασα μονο το φολντ 3 να προσθέσω.... το αιμα νερο δεν γίνεται χα χα  ακομα τη σιχαίνομαι  με οτι έγινε αλλα άρχισα να σκέφτομαι νεα συσκευή αντε να πέσει παραγγελία κ θα την φυλάω στο συρτάρι όπως θέλει η σαμι για ναμη γίνει γρατζουνιά.. 

    • Like 1
    • Haha 1
  11. Καλησπέρα μάγκες, απο μέρα σε μέρα μάλλον θα παραγγείλω κ γω το 5αρι το 512 σκέφτομαι για θηκη βιβλίο για μεγαλύτερη ασφάλεια κ αχρείαστη να ~είναι, πενάκι θα εχω απο το 3αρι   έχετε κάποια να προτείνετε,  μακάρι αυτή τη φορά να βγαλω 4ετια με το κινητό κ οχι να χαλάσει πριν τα 2 χρόνια.. 

    https://www.skroutz.gr/s/45171368/Nillkin-Aoge-Book-Dermatinis-Mayro-Samsung-Galaxy-Z-Fold-5.html

  12. Για black Friday ο Γερμανός το 512 fold 5 από 2000 το πηγε 1700...... 

    Στο best brice κατω απο 1100    χωρίς black Friday... 

    Στο eshop χωρίς black friday το 1 tb.   1600 κ χωρίς φπα 1280 κ με 24 άτοκες   

    Ψωνιζω αρκετά συχνα από αλυσίδες για μεγάλες αγορές αλλα είναι ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ.. 

    • Like 2
  13. Εγω απο Άρτα ηπειρωτακια..  ΔΕΝ εκανα αγορά ακόμα αλλα με φολντ 5 στα 512 με 1200 κ 960 χωρίς φπα  ξερογλυφομαι χα χα,   αν είχαν την ίδια τιμη με one plus μαλλον θα ρίσκαρα για one plus αλλα αυτο τώρα που βγαίνει εχει 1900, απλά το βλεπω σε ολα δυστυχώς καλύτερο...  Αλλα με τόσο διαφορά σε τιμη με βλέπω με σαμι. Επειδή εχω κ βοντ κ κοσμοτε, σε δεδομένα η κοσμοτε είναι φουλ καλύτερη... 

    Εγω λογω του fold 3 κ των γρατσουνιων μαλλον θα βαλω θηκη βιβλιου να καλύπτει κ τον μεντεσε κ ας είναι άσχημο .. Το πιο πιθανό είναι ναμην μ ξαναπέσει κινητό ουτε μ είχε ξαναγίνει κ μου έκατσε στο φολντ 3...   Αν η παλιοθηκη των 80 ευρω με το πενάκι αν εκλεινε με μαγνήτη η κουμπί δεν θα ειχε ουτε σκονη οπότε μάγκες πάρτε κ μια θήκη βιβλίο καλου κακου 20 ευρω είναι..   Κατι άσχετο αποτι είδα υπάρχει τρόπος για αγορά μέσω paypal άρα αν χτύπα ξύλο κλείσει ενα μαγαζί, βαση λογικής δεν στα γυρίζει η paypal πίσω αν δεν παραλάβεις??

  14. 5 ώρες πριν, tasosathan said:

    Μόλις παρέλαβα το z fold5. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ στο χέρι, αν και η τσάκιση στη μεγάλη οθόνη με ενοχλεί ακόμα. Ειδικά που έχω το dark mode παντου, φαίνεται περισσότερο.

    Παρήγγειλα tempered spigen για την οθόνη απέξω και ψάχνω τώρα καμία λεπτή matte θήκη για να φορέσω στο κινητό.

    Όσον αφορά για την εγγύηση που λέτε παραπάνω, μέχρι στιγμής η εμπειρία μου στην Θεσσαλονίκη με το σερβις ειναι άριστη. Θα δείξει βέβαια πως θα πάει για το fold.....

    Google Camera χρησιμοποιει κανεις? Αν ναι, ποια εκδοση?

    Με υγεία να το χαρείς κ να μην χρειαστείς εγγύηση...    Και γω για τη σμαρτεκ έλεγα τα καλύτερα.. ... Ήταν βασικός λόγος νανην παω σε αλλη μάρκα.. Παρότι είμαι απο επαρχεία..  Εχω πάει κ 3 φορές εκει Μέχρι 1μιση μηνα πριν που έπαθα αυτο με το fold3..  Έστειλαν λεει φωτο στη σαμσουνγκ το φολντ κ αυτοί ηταν αρνητικοί.. Επίσης η κοπέλα μου είπε πως είναι ο μόνιμος τσακωμός τους με πελάτες φολντ οτι τους πετάνε εκτός εγγύησης...     Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βαλε θηκη βιβλίο να κλείνει με κουμπάκι ναμην ανοίγει η θήκη.. 

  15. 16 ώρες πριν, sosimple2 said:

    Στο bestPrice η αγορά σου είναι ασφαλισμένη σε κανονική ασφαλιστική εταιρεία. Ουτε μήνα δεν εχει που το εφάρμοσε οπότε δεν το ξέρουν πόλοι. Σκρουτζ πλας, εχω, το έδινε τσαμπα για ενα χρόνο μια φορά. Δε βλέπω κάτι αντίστοιχο, εκτός και ισχύει και δεν το γνωρίζω. Πάντως στο bestPrice κάνεις εγγραφή / συμβόλαιο στην ουσία με την ασφαλιστική. Στο σκρουτζ δεν εκανα κάτι αντίστοιχο. 

    Το oneplus καλο φαίνεται. Έχει συν και πλην, με βασικό συν την ποιο νορμάλ εξωτερικη οθόνη. Ταυτόχρονα είναι και μειον, γιατί ναι μεν ειναι πολυ ποιο άνετη από της σαμσουνγκ, αλλα όταν ανοίγει κανει ποιο τετράγωνο το κινητο και στη μεγαλύτερη οθόνη αμα βλέπεις youtube, βιντεο κλπ οι μαύρες μπάρες θα είναι μεγαλύτερες. Αυτός είναι ο βασικός λόγος πιστεύω που έχει τόσα χρόνια η σαμσουνγκ την μικρή οθονη τοσο στενή. Επίσης ολα έχουν συν πλην. Η στενή οθόνη του σαμσουνγκ κανει ποιο μικρο στο χέρι το κινητο όταν είναι διπλωμένο.  Στα υπόλοιπα πολύ αντιγραφή της σαμσουνγκ βλέπω. Έχει την ίδια μπάρα, το ίδιος mode οταν έχεις μισό κλειστό το κινητό κλπ. Η αντιγραφή πάντα είναι χειρότερη του πρωτότυπου.. Είναι ποιο λεπτό (1.7χιλ διαφορά δεν το λες και game changer όμως) , μεγαλύτερη μπαταρία (με μεγαλύτερες οθόνες στα ίδια θα παει η αυτονομία όμως). 

    Δεν έχει ασύρματη φόρτιση, προφανώς για να λεπτεινει 1 χιλ ακόμη.. Καλύτερα να την είχε όμως. Για καλύτερο μεντεσε δεν βλέπω κάτι, πέρα από το μάρκετινγκ. Δε βλέπω γιατί να είναι ποιο ασφαλές. Προσωπικά ποιό πολύ θα εμπιστευομουν της σαμσουνγκ που τουλάχιστον έχει φτιάξει 5 κινητα και κατι περισσότερο εχει δει. Ολα θα παιχτούν και στην τιμή όμως. Εχω παρατηρήσει ότι τα κινέζικα το σκρουτζ δεν τα φέρνει τόσο φτηνα οσο σαμσουνγκ το fold 5 έχει φτάσει 1150 και μέχρι να κυκλοφορήσει πραγματικά το OnePlus μπορεί να βρίσκεις το fold 1000€. Πολύ δύσκολα θα το χτυπήσει η OnePlus. Σίγουρα είναι μια ακόμη επιλογή που αν δεν είχα πάρει θα εξετάζα. Τα φέρνει κανεις Ελλάδα ή μονο μέσω εξωτερικού? Υπάρχει αντιπροσωπεία, εγγύηση εδω? Ξέρει κανείς? 

    Θα το φέρει σίγουρα ο κωτσοβολος εχει βγάλει για προπαραγγελία οπότε θα το φερουν κ οι υπόλοιποι λογικά.. 

    Η εξω οθονη είναι και θετικό γιατί δεν χρειάζεται να ανοίγεις συνέχεια την μεγάλη.. 

    Συμφωνώ οτι είναι το πέμπτο της κ θα έχει εμπειρία ΑΛΛΑ με πέταξαν εκτός εγγύησης για γρατσουνιες στον μεντεσε που όποιος τις βλέπει μου λέει ποσο κλέφτες είναι...   Λογω της χαμηλής τιμής είναι ενας ακόμα λόγος για σαμσουνγκ αλλα θελω να την τιμωρήσω κ καλα κάπως...   Και η μεσα οθονη θετικό είναι που είναι μεγαλύτερη..  Η μπαταρία σε ολα μα ολα τα σαμσουνγκ πάντα φορτιζω 2 κ 3 φορες οπότε εχω σιχαθεί 13 χρόνια τις μπαταρίες της...  ΜΟΝΟ στο ταμπλετ s5e  samsung εχω δει φοβερη μπαταρία ακομα κ ανοιχτό να το εχω  σε αναμονή δεν πέφτει η μπαταρία..   Θα προσπαθήσω να βαλω φωτο να δείτε τις γρατσουνιες...   Τώρα μονο με ποντίκι δουλεύω την εξω οθονη αποταν μου το γυρισαν απο σμαρτεκ στσμστησε να δουλεύει η αφη μπροστά... Ενω μ είπαν οτι δεν το ανοιξαν κ να τους το στειλω παλι να δουνε κ την εξω οθονη μήπως τους αφήσει η σαμι να φτιάξουν εστω την εξω δωρεάν.. 

    • Like 1
  16. Παιδιά το νεο αναδιπλωμενο της one plus πως σας φαίνεται σε σχεση με το fold 5? 

    Εχει μεγαλύτερη μπαταρία,  κανονικη εξω οθονη σε μέγεθος νομιζω κανονικής συσκευής, λιγο μεγαλύτερη η μεσα μεγάλη οθονη, φόρτιση πολυ πιο γρηγορη.. Καλύτερος μεντεσες λενε   Αλλα μετά απο 13 χρόνια στη σαμι, να παω σε καθαρά κινεζικη εταιρεία...   Απο οθονη κ καμερες δεν γνωριζω 

    Οσο για το θέμα τιμής στο σκρουτζ πλας εισαι σιγουρα ασφαλής αλλα βλεπω κ στο best price γράφει για πιστοποίηση μαγαζιού σε καποια... 

    Αλλα θες με 30 θες με 150 200 ευρω πας στο παρακάτω κατάστημα με καλες αξιολογήσεις κ πάλι κερδισμένος θα εισαι αν σκεφτείς ποσο το δινουν οι αλυσιδες...  Αν παρω πάλι αναδιπλωμενο ελπίζω αυτη τη φορα να κρατήσει 4 χρόνια.. 

    • Thanks 1
  17. 13 ώρες πριν, sosimple2 said:

    Παρήγγειλα εγώ εδώ και 28 μερες στο φτηνότερο στο bestPrice το 512 1250€. Έρχεται τελικά σήμερα.. Το περιμένω μες τη μερα . Μέχρι να φτάσει, το μαγαζί το πουλαει πλέον 1150 νομίζω. Εχασα 100€ οσο περίμενα..  Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει κακές κριτικές επειδή καθυστερεί πολύ κυρίως. Αλλά είναι αξιόπιστο, εχω παρει και εγω, και φίλοι πολλές φορές. Βέβαια στο λεει, 18 εργάσιμες οτι κανει, δηλαδή περίπου 1 μηνα. Πάντα κάνει λιγο παραπάνω όμως, γύρω στο μήνα οντως. 

    🙂

    Δεν πίστευα οτι θα πέσει τοσο πολύ ακομα, αλλιως θα περίμενα και αλλο. Ας είναι ολα καλα, να είναι μια χαρά το κινητο και δε βαριέσαι.. 

    Πάντως είναι η απόλυτη κοροϊδία να πάρεις αυτό το κινητο απο κατάστημα. Θα πληρώσεις άλλα 1000€.

     

    Ενας μήνας είναι πολυ αλλα με αυτη την τιμη.... Με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς..     Περιμένουμε εντυπώσεις και οτι ολα πήγαν καλά με το κινητό και οτι είναι ευρωπαϊκό κ ήταν όντως σφραγισμένο...  Πάλι σε δυνατή τιμη το πήρες και εγώ το σκέφτομαι για το ένα τέρα αφου δυστυχώς η σαμι έβγαλε τις κάρτες μνήμης λογω apple.. κ αισχδροκερδιας...  Δυστυχώς η ευτυχώς στο android ΔΕΝ πρέπει τελικά να το παιρνουμε day one..   Τωρα στη black Friday πιστεύω το πολυ να τις ριξουν σε τιμες του eshop και του you που ειναι αρκετά χαμηλοτερες απο τις αλυσίδες..  Αν κ εχω κ πιστωτικη για δοσεις αλλα ας το παρω κ ντουκου αν ειναι να γλιτωσω πολλά.. 

    Ενα ακομα θεμα ειναι αν σου παρουν τα λεφτά περιμένεις 20 μερες κ τους πάρεις και σου. Πουνε δεν υπάρχει διαθέσιμο κ μετά να περιμένεις τα λεφτά πισω με άγχος.. 

    Κ αλλη μια ερώτηση ρητορική ίσως... για αυτο κ οποιοδήποτε μαγαζί γιατί ναμην γράφει απο την αρχη ενα μηνα καθυστέρηση για ναμην εχει κ κακες κριτικες κτλ

    Η γιατι ναμην τα φέρνει ολα στην ώρα τους κ να το εκθειαζουν ολοι στα σχολια.... 

    17 ώρες πριν, Konstantine73 said:

    Να συμπληρώσω επίσης ότι αυτοί που το έχουν πάρει πανάκριβα και επίσημα μετά όταν έρχονται να το πουλήσουν είναι απέναντι στα καινούργια απείραχτα σφραγισμένα του best price και εκεί κλαίνε μανουλες...

    sent from my S23Ultra 12/512

     

    Ισχύει αυτο που λες.. Γιατί εκατσα κ είδα αγγελίες  για το 5αρι σε τιμες καινουργιου απο το best, καταλαβαίνω ότι το αγορασαν απο κωτσο κτλ 2000 κ αναγκαστικά ριχνουν κ αυτοι τρελα τις τιμες τους αλλα... Μπήκα κ γω στο τρυπακι τι 1200 μτχ αφου μπορω να το παρω καινούργιο τοσο... 

  18. Οι τιμες πέφτουν τρελά ειδικά στο best price  1240 το 1 tera τιμη web 1360 κ χωρίς φόρο 1080  βέβαια το κατάστημα έχει αρκετές κακες κριτικές..  Αλλα κ σε αναμονη 20 μερες να το πάρει κάποιος ειναι δώρο Χριστουγέννων αρκεί ναμην έρθει τότε...   Το 512 το βρίσκεις 1200 σε καταστηματα με καλες κριτικές...  Καθόλου κακή τιμή αν σκεφτείς πότε βγηκε κ πόσο το δίνουν οι αλυσίδες.

    Μια απορία ρε παιδιά οι μεγάλο αλυσιδες (απο αυτές ψωνιζω σχεδον πάντα) για τον χψ λογο το δίνουν 2000

    Η samsung eu  γιατι δεν κατεβάζει τις τιμες της αφου προμηθεύει ολα αυτά τα καταστηματα,άραγε?? λίγα λεπτά που δούλεψα το 5αρι αν κ λέτε πως αξίζει η μετάβαση απο το 3  φουλ, επειδή ξενέρωσα που χάλασε το 3αρι χωρίς να φταιω...  Κ δεν είχα σκοπο να το αλλαξω..  Δεν εχω κ την διάθεση, δεν είδα κ κάτι τρελό σε αλλαγές προφανώς αν το πάρω κ το δουλέψω θα είναι αλλιώς... 

  19. Καλησπέρα υπάρχει κάποια πιθανότητα το πενάκι απο το 3 να δουλεύει στο 5??   Η θηκη η αυθεντική με το πενάκι αν ειχε μαγνήτη κ δεν ανοιγε σαν ναμην πω τι στο 3αρι.. Δεν θα ειχε κάποιος πρόβλημα κ να του έπεφτε. Ααααν τυχον έρθω στο 5 βρήκα μια θηκη βιβλίο με 20ευρω, οκ δεν θα είναι κ το πιο όμορφο αλλα δεν με νοιάζει, προέχει η ασφάλεια ώστε αν βγει off πριν τα δυο χρόνια ναμην έχει ίχνος σκόνης κ να τους το δώσω να το φάνε κ να το φτιάξουν δωρεάν... 

    • Haha 1
  20. Οι πωλήσεις θεωρώ είναι μικρες γιατι εχει λίγο καιρό στην αγορά..  Με κάποια γενναία έκπτωση στη black Friday ισως γίνει κάτι..   Το 512 σε shop 1250 οπότε καπου 980 χωρίς φπα κ με δόσεις...  Δυστυχώς ακομα είμαστε τεστερς παρότι εχουν βγει 5...  Στο σκρουτζ εχουν γράψει απειρελάχιστοι για το 5 ενω για το 4 και το 3 αρκετοι..   

  21. 5 ώρες πριν, sbxgr said:

    Φίλε Tresor_jim θέλεις να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία της συσκευής σου για να έχουμε και εμείς μια καλύτερη εικόνα του μεγέθους που σε βγάλανε εκτός εγγύησης;

    Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Ναι θα ανεβασω κάποια στιγμή,  ξέρεις κάτι ας πούμε οτι φταίω...  Με βγάζουν εκτός εγγύησης από φωτογραφίες που έστειλε η σμαρτεκ στη σαμι...  Η μπροστά οθόνη δουλευε κ έκανα τα πάντα... Μου την γυρίζουν πίσω κ δεν δουλεύει η αφη... Μόνο με ποντίκι την χειρίζομαι...  Μ είπαν να το ξαναστείλω πάλι κ πως δεν το πείραξαν αυτοί να δούνε την μπροστά κ αν δώσει το οκ η σαμι να φτιάξουν μόνο τη μπροστά...  Λογικά θα πούνε οτι φταίω εγω κ για αυτην ενω δούλευε... Κ θα θέλει άλλα 150...   Κ να ρωτήσω κάτι το κινητο κατά 95% είναι σε τέλεια κατάσταση, πρόβλημα η οθόνη η μεγάλη δεν γίνεται να χαλάσε τελείως γιατί ναμην δούνε ποιο καλώδιο κάνει τη ζημιά κ δεν ανάβει κ ζητάνε καινούργια οθόνη...   Αν δεν μπορούν να το ανοίξουν γιατί πάει ολο μαζι... Ας αλλάξουν τρόπο που το φτιάχνουν...  

    Αν πάντως μπορέσω να παρω το 5 χωρίς φπα 980 το σκέφτομαι σοβαρά... Αλλα αν βγάλει ζημιά χωρίς να του εχω κάνει γρατζουνιά όπως s3 note 2 note3 note 4 s7 edge s8 plus s9 plus κ σ10 plus θα παω νσ τους το βάλω να το φάνε χα χα 

  22. Εγω τα ξαναγράφω Τα αναδιπλωμενα είναι το μελλον...    Κ γω μέχρι πριν 15 μέρες έλεγα φολνταρα δεν ξαναπάω πουθενά...  Μου ζητάνε 630 γιατι με βγάλανε εκτός εγγύησης λογω γρατσουνιων...  Δεν ειχα κάνει ποτέ γρατζουνιά σε κινητό... Το επαθα σε αυτήν..  Σε κανονική συσκευή δεν θέλω να παω... Κ εσύ που γράφεις όποιος φοβάται κτλ οταν θα σε πετάξουν εκτός εγγύησης χωρίς να φταις εδω θα είμαστε να δούμε τι θα γράφεις...   Σκέφτομαι κ για fold 5 αλλα οταν μετά από αυτό που  έπαθα θα κοιτάξω κ την τσέπη μου..  Γιατί έφαγα μεγάλη ηττα μετά απο 13 χρόνια στη σαμι να μας πετάνε εκτός εγγύησης... Κ λόγια σμαρτεκ έχουμε βρει τον μπελά μας με τα αναδιπλωμενα τσακωνομαστε με ολους τους πελάτες γιατι τους βγάζουμε εκτός εγγύησης... 

    • Like 2
  23. 29 minutes ago, MeteorX said:

    Μα οταν διαβαζεις σε ξενα φορουμ στα περισσοτερα οτι υπαρχει θεμα ειναι δυνατον να δωσεις λεφτα σε κατι που σιγουρα θα βγαλει θεμα?και αφου βγαλει θεμα δεν καλυπτεται απο εγγυηση.ποσο σοβαρα να παρεις καποιον που το εχει και επιμενει οτι ειναι μονοδρομος?τεσπα ο καθε ενας κρινει και κανει.εγω δεν θα αγοραζα κατι τετοιο τουλαχιστον για ακομα 5 χρονια.οσοι τα εχουν να τα χαιρονται και να πανε ολα καλα.

    Δεν είχα διαβάσει κάτι δεν έψαξα...  Είπα οταν ειχε βγςι το 3 οτι δοκιμάστηκε σαν συσκευή οπως το ιδιο θα πίστευα τωρα π πηγε στο 5 επίσης ένιωθα ασφάλεια λογω σμαρτεκ κ τελικά την πάτησα και έμεινα απο κινητό.... Κ δεν ξερω προς τα που να παω κ πόσο να περιμένω...   Να σου πω κάτι... Μαλλον μόνο οταν θα βγάλει η apple αναδιπλωμενο με σαμσουνγκ οθονη μετά απο κανα χρονο θα ειναι εμπιστοσύνης... 

  24. 5 ώρες πριν, Konstantine73 said:

    Όσο και αν κάποιος προσέχει το κινητό του η συγκεκριμένη οθόνη είναι τρομερά εύθραυστη...
    Έχει πολύ μέλλον ακόμα μία τέτοια συσκευή για να φύγει από την beta κατάσταση... Μας αρέσει ή όχι έτσι είναι...
    Και από ότι φαίνεται μέχρι τώρα η samsung δεν έχει σκοπό να κάνει σύντομα κάτι για αυτό.

    sent from my S23Ultra 12/512
     

    Γιατι να κάνει αφου μπορεί στις 10 συσκευές απο τις 8 η από τις5 να παίρνουν 630 ευρώ για αλλαγη οθόνης κ να τις πετάνε εκτός εγγύησης... Για γρατσουνιες ακομα κ στο μεντεσε...   Εδω βγάλανε τον φορτιστή ενω κορόιδευαν την apple για 3μηνες... Βγάζει κάρτες μνήμης Και στα γραφω ενω είμαι 13 χρόνια στη σαμι.. Κ σκέφτομαι να φυγω...  Κ πάλι ομως σκέφτομαι για s23 ultra, αλλα πως θα την τιμωρήσω....  Αν της δωσω παλι 1300....  Και σιχαίνομαι την apple ρε γαμωτο...  Το πρώτο φολντ έκανε 900 η αλλαγή οθονης τωρα 630.. Όταν πέσει κατω απο 300 ευρω η οθονη μην πω και παρακάτω.. Σε κανα φολντ 8 ισως ειναι καλύτερα τα πράγματα... Να είναι κ ανθεκτικά απο σκονη...  Κ ξαναγράφω τα φολντ είναι το μελλον και οσο δουλεύουν οπως πρέπει ειναι απίστευτα αν εξαιρέσεις λιγο μπαταρίες..  Λιγο χειροτερες καμερες , 

    • Like 2
    • Thanks 1
×
×
  • Create New...