Jump to content

crista_spy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crista_spy

  1. να κανω μια ακομα ερωτηση??διαπιστωσα οτι το ray στο ιταλικο site toy sony ericsson κυμαινεται στα 329 ευρω και ηθελα να ξερω αν θα εχω καποιο προβλημα αν το παραγγειλω απο εκει (μενου σ αλλη γλωσσα ή να μην υποστηριζεται απο τη cosmote ή οτιδηποτε αλλο)
  2. ειμαι ερωτευμενη με τα SE δεν γινεται :) απο το δημοτικο μεχρι τωρα στο πανεπιστημιο,δεν εχω αλλαξει μαρκα κ μ εχει βγαλει ασπροπροσωπη! με συγχωρειτε δεν το γνωριζα...
  3. τη γνωμη σας please! xperia ray ή να περιμενω ενα μηνα το neo V?
  4. ποτε θα φερουν το neo στην ελλαδα??ειναι καλυτερο απ το arc η οχι?
  5. ρε συ το ξερω και γω sony ericsson υποστηριζω εχω τρελη αφοσιωση αλλα και καλα αλλιως εχουν τα πραγματα εδω http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3619&idPhone2=3620&idCamera3=30001 αν προσεξεις φαινεται πιο καθαρη στου samsung αλλα δεν πιστευω.
  6. 2)πως γινεται το arc me xmor+ bravia engine να βγαζει χειροτερες φωτο απ τ samsung δεν το καταλαβαινω...και μου πσιλοφαινεται κ χαζομαρουλα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  7. το αμαζον και το ebay το εμπιστευεστε?
  8. ιντερνετικο μαγαζι ή κανονικο?
  9. παιδια μηπως ξερει κανεις πανω κατω ποτε θα πεσει η τιμη του??εστω και 50 ευρω??ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...