Jump to content

Skychild

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Skychild

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Skychild's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ ermi για τις πληροφορίες. 2 κάρτες από όσο έχω καταλάβει δεν υπάρχουν αφού εγώ δεν χρεώνομαι κ επίσης την έχω αφήσει χωρίς χρόνο ομιλίας επίτηδες, αλλά παρόλαυτα, συνεχίζει και στέλνει. Γιαυτό κατέληξα ότι ίσως γίνεται online. Δεν νομίζω να λήξει το θέμα με αλλαγή της sim, αλλά από ότι καταλαβαίνω αν κάποιος αρχίσει και κάνει τέτοιες επιθέσεις με το κινητό σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι να αλλάξεις νούμερο. Αν κάποιος ο οποίος έλαβε τα sms κάνει μήνυση? Ποιος θα την πληρώσει?... Εγώ λογικά, χωρίς να φταίω!
  2. Αχά, οκ, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα κοιτάξω αυτό με την μήνυση... :)
  3. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Όσο για το κέντρο μηνυμάτων, είναι δύσκολο να το μάθω όταν κ εγώ ο ίδιος όταν ψάχνω της πληροφορίες ενός οποιουδήποτε sms το κινητό μου (ericsson w980) δεν μου παρέχει κάτι παραπάνω από ώρα αποστολής και παραλαβής. Επίσης δεν είχα ποτέ κάποια σχέση με το txtme ούτε μου έχει στείλει κάποιος από εκεί. Λογικά θα ήθελε και κάποιο sms ενεργοποίησης που εγώ δεν έχω λάβει..
  4. Γεια σας! Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω μία περίεργη κατάσταση με το κινητό μου για την οποία δεν έχω βρει λύση ούτε μέσω ίντερνετ ούτε με την βοήθεια της Cosmote. Λαμβάνω υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα από χρήστες όλων των δικτύων που μου λένε ότι τους έστειλα sms από το κινητό μου χωρίς εγώ να έχω στείλει ποτέ τίποτα. Τα κινητά τους δεν υπάρχουν στις επαφές μου, μου είναι όλοι τους άγνωστοι και δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ μαζί τους και τα μηνύματα στέλνονται μαζικά ακόμα και όταν το κινητό μου είναι κλειστό ή εκτός δικτύου και στις 4 συσκευές που έχω βάλει την κάρτα sim. Επίσης ο χρόνος ομιλίας μου δεν μειώνεται και δεν χρεώνομαι ούτε λεπτό για τα sms. Όταν μίλησα με κάποιον από αυτούς που έλαβαν τα μηνύματα μου είπε πως είναι σεξουαλικού περιεχομένου και γενικότερα υβριστικά. Η Cosmote μου απάντησε πως δεν είναι δικό της φταίξιμο και πως δεν μπορεί να υπάρχει άλλη κάρτα σιμ ενεργοποιημένη όσο είναι και η δικιά μου ανοιχτή. Φαντάζομαι λοιπόν πως αυτό γίνεται από κάποιον κακοπροέραιτο μέσω ίντερνετ ο οποίος έχει βρει κάποιον τρόπο να στέλνει sms με το δικό μου νούμερο χωρίς να μεσολαβεί η Cosmote σε αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποδείξω αυτό? Πώς μπορώ να βρώ ποιος στέλνει αυτά τα sms και από ποια υπηρεσία? Από την έρευνα που έκανα, υπάρχουν πολλές σελίδες που στέλνουν sms με υποκλοπή αριθμού (spoof sms). Πως μπορούμε να προφυλαχτούμε από τέτοιες καταστάσεις? Αυτή τη στιγμή πρέπει να αλλάξω νούμερο με επαφές μιας δεκαετίας. Φοβάμαι ακόμα και για μηνύσεις χρηστών εναντίων μου χωρίς καν να φταίω! Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!
×
×
  • Create New...