Jump to content

GiannisMiniX10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GiannisMiniX10

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

GiannisMiniX10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει μερικές απορίες:). Κατ'αρχάς έχω το x10 mini, είναι rooted και έχω εγκατεστημένο το xRecovery. Εάν εγκαταστήσω την ROM που αναφέρεται στο thread και για κάποιο λόγο αλλάξω γνώμη και θέλω την αρχική ROM (εργοσταστιακή), μπορώ να το πετύχω αυτό μέσω του xRecovery? Και επίσης αν κάνω Format Data partition και factory reset (full wipe) μπορώ μέσω του xRecovery να κάνω restore σε backup που είχα κάνει πριν κάνω την οποιαδήποτε ενέργεια? Περιμένω απαντήσεις :)
  2. Αδερφέ να'σαι καλά. Εξαιρετικός οδηγός! Πάντως η διαδικασία μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας και την 2.10.2 έκδοση του Root Explorer. Και πάλι μπράβο :)
  3. Φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα. Το έψαξα αρκετά αλλά δεν έβρισκα λύση. Έτσι στράφηκα σε άλλους τρόπους για root. Μπες να δεις το παρακάτω video απο youtube. Είναι στα αγγλικά αλλά και πάλι βοηθάει πολύ. Για την διαδικάσια θα χρειαστείς 1 πρόγραμμα που λέγεται SuperOneClick. Θα το βρεις εδώ: http://www.multiupload.com/SD1Y64QF6T (-> Download από Megaupload) Το κατεβάζεις και στη συνέχεια extract. ( Ίσως το antivirus σου να το αναγνωρίσει ως Trojan, γι'αυτό κάντο pause.) Στον φάκελο που θα προκύψει τρέξε την εφαρμογή με όνομα SuperOneClick. Όλες τις απαραίτητες οδηγίες για X10i/pro/mini (ίδιες διαδικασίες) θα τις βρεις στο video που σου έδωσα παραπάνω. Καλή τύχη :)
×
×
  • Create New...