Jump to content

ansreas12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ansreas12

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ansreas12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδιά εγω εχω τη μαμισια κάρτα και θελω να βαλω μια 8αρα απο e-shop!ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια η αντιστροφη ωστε να επαναφερω το κινητο στην αρχικη του κατασταση και να βαλω το νεο script.ευχαριστω!
  2. ξερει κανεις αν θα ειναι συμβατο και με το χ8???
  3. εγω που θελω μια 8αρα να παρω απο το e-shop ή οχι???α και ποια ειναι η διαδικασια για νεα καρτα διοτι τωρα εχω την 2αρα?
  4. μηπως εκανες παρτισιον ανω των 1.4gb και γι αυτο κολλαει????επισης κατι αλλο ειναι μηπως δεν δουλευει το app2sd οποτε κανε ενα reflash και καλο θα ηταν να επικοινωνησεις ειτε με τον dark dog eite με τον mobile hacker!
  5. εχεις rooted κινητο απο το super one click???επισης τα ακολουθησες ολα οπως ειναι στο πρωτο ποστ????δοκιμασε αλλη μια φορα και πες τι γινεται.κανε οτι ακριβως λεει το πρωτο ποστ!
  6. παιδια φοβερο κινητο αλλα οφειλω να πω για την βοηθεια του mobile_hacker ο οποιος με βοηθησε και ειχε πολυ καλες ιδεες για το app2sd!!!!Βεβαια εχω ακομα να ρωτησω που μπορω να βρω post για jit γιατι οι xda ειναι καλοι αλλα πολυ ανακατεμενοι ρε παιδι μου!!!ευχαριστω
  7. καλησπερα εχω την εξης ερωτηση!αν σβησω την dalvik cache μεσω root explorer θα εχω καποιο προβλημα ή ολα ειναι οκ???
  8. γεια σας παιδια!καινουριος στο φορουμ και εχω μια ερωτηση???τελικα εχουν βγει custom rom για το χ8 ή τιποτα???
  9. καλησπερα dark dog.ως νεος στο φορουμ εχω ενα θεμα με την εγκαταση της εφαρμογης apps2sd κυριως οταν θελει να περασω την εντολη adb shell οπου μου την εμφανιζει ως λαθος.εχεις καμμια αποψη για το τι μπορει να κανω στραβα??ευχαριστω!
  10. γεια σας παιδια.ειμαι καινουριος στο θεμα και εχω μια ερωτηση για οποιν ξερει να απαντησει.η διαδικασια γινεται και σε rooted χ8 ή θα το παρω στα χερια.το λεω γιατι μου φαινεται ιδια η διαδικασια και τα τηλεφωνα δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες μεταξυ τους!:!!!
×
×
  • Create New...