Jump to content

pantapanta1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pantapanta1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

pantapanta1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας! Εχω ενα samsung tocco lite το οποι ειχα παρατησει με phone lock!Τωρα δεν θυμαμαι τον κωδικο του τηλεφωνου.Βρηκα καποιους κωδικους αλλα οταν πατω το # στο τελος λεει unsupported character.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Δεν με νοιαζει αν διαγραφτουν δεδομενα αρκει να ανοιξει!Επισης το reflash του firmware νομιζετε οτι θα βοηθησει?
  2. Γεια σας παιδια!!! Αποφασισα να κανω root το κινητο μου με σκοπο μετα να εγκαταστησω νεα ROM γιατι η επισημη δεν μου αρεσει και θελω το Gingerbread(2.3)... Ξερω πως το root επηρεαζει την εγγυηση αλλα ακουσα οτι υπαρχει διαδικασια unroot και ετσι κατεβασα το RUU_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405.1_Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10_release_160191_signed με σκοπο μετα αμα θελω να το βαλω... (θα κανω root με unrevoked) Και εδω εχω πολλες ερωτησεις και φοβηθηκα πολυ το root.....To unrevoked βαζει ενα custom recovery image πανω...Οταν κανω το unroot αυτη η εικονα θα επανελθει στην κανονικη(default) Οταν γινει unroot και παει για εγγυηση αυτοι εκει δεν θα καταλαβουν οτι εγινε root??? Και τέλος, ακουσα για καποιους οταν περνουσαν την νεα custom ROM πανω το κινητο να μενει μαγγωμενο και στο τελος να γινει brick...Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι υπαρχει περιπτωση να γινει brick?AAAANNNN γινει brick (και μακρια απο εμας!!!) μπορουμε να το επαναφερουμε? Αυτα!!!Συγγνωμη αν σας κουρασα!!! Οποιος εχει υπομονη ας μου απαντησει!!!! και οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη! Ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. Γεια σε όλους!!!! Είμαι νέο μέλος στο myphone.gr. Εχω ενα πρόβλημα. Αγορασα κινητό απο το εξωτερικο (Samsung tocco lite) και είναι κλειδωμένο στην T-Mobile. Μετά απο αρκετό ψαξιμο και μπερδεμα βρηκα κωδικούς για reset του κινητου. Τα έκανα, χωρις αποτελεσμα. Επιπλέον, τώρα μου λέει και Phone Freeze:(:(:wacko: . Σας παρακαλώ βοηθηστε με να το ξεκλειδωσω!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ειναι και Freeze..........
×
×
  • Create New...