Jump to content

TAZ_DEV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    775
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by TAZ_DEV

  1. Ρε πάτε καλά???? Ο ένας προτιμάει το iphone. Μπράβο του. Ο άλλος το note. Μαγκιά του. Αν σας βάλουμε στο ιδιο δωμάτιο είστε ικανοί να πλακωθειτε. Το χαβαλέ μας κάνουμε. Και στην τελική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ. Υπάρχει μόνο η συσκευή που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλύπτει τις ανάγκες μας. Αντε και καλά μπάνια.
  2. Επειδή έχω καλώδιο για σύνδεση dex με οθόνη αλλά θέλω να φορτίζει σύγχρονος και να συνδέσω πληκτρολόγιο. Κάνει αυτό το hub https://www.priveshop.gr/product/17001555/KALWDIA-METATROPEIS/SWITCHES/SAMSUNG-EE-P3200-USB-3-0-3-1-GEN-1-TYPE-C-ARGYROS?skr_prm=WyI0NGE0MjZlOC1hMjI5LTQ3ZWItOWE0YS1kOTQ4NjBjZWE1NzUiLDE2MjE0Mjk5MTAyNTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJndGMtYyJ9XQ

     

    Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Έχω παρόμοιο noname και παίζει μια χαρά

  3. Φιλε μου σε γειτονικό φόρουμ πουλάει ένα παλικάρι μια τέτοια. Την είδα από κοντά. Το κινητό άμα τη φορέσεις γίνεται πλιθα όχι απλά τούβλο μη σου πω τόμος από ορθογραφικό λεξικό.

    Εάν βέβαια σε βολεύει να σου στείλω σύνδεσμο σε π μ. Να μιλήσετε.

     

    Φιλε από εκεί το είδα αλλά το πουλάει διπλάσια τιμή από ότι καινούριο. Προφανως δίνει πολύ όγκο αλλά είναι για μια ειδική περίπτωση για να μην κουβαλάς και power bank kai καλώδιο. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.

  4. Το γρήγορο internet στο κινητό ειναι το 1/1000των δυνατοτήτων του 5G. Λέτε ολο αυτό υο χρήμα που έχει πέσει σε παγκόσμιο επίπεδο να έγινε για μπορεί η Κούλα να ανεβάσει πιο γρήγορα τις φωτογραφίες στο Instagram.... Οι δυνατότητες σε Internet of Things είναι τεράστιες.
  5. Προσωπικά θα ήθελα την εξωτερική γυρω στις 6.5 με αναλογίες που έχει ενα κλασσικό κινητό και την αναλογη περιπου 2πλασια εσωτερική
  6. Να πούμε επίσης ότι το "νέο" spen δεν θα ενσωματωθεί στην συσκευή - όπως στα Note, αλλά θα ακολουθήσει τα βήματα του S21 Ultra και θα φυλάσσεται στην ειδική θήκη.

     

    Sent from my SM-G9980 using Tapatalk

    Εδώ τώρα και οι θήκες προσδίδουν πολύ όγκο. Με το s pen θα είναι σαν τούβλο. Επίσης αληθεύει οτι θα μικρύνει η εξωτερική οθόνη?

  7. Καλημερα σε ολους , θα χρειαστω λιγο την βοηθεια σας παιδες

    Μολις αγορασα ενα note 10+ μεταχεισρισμενο αλλα δεν εχει την μαμα screen protector και η αληθεια ειναι εχει κατι ψιλα γδαρσιματακια η οθονη που ελπιζω να τα σβησω με λιγη οδοντροκρεμα και να βαλω καπακι μεμβρανη , το θεμα ομως οτι δεν βρισκω, η smartec στην καλλιθεα λεει οτι δεν εχει (μενω νοτια),και ειχα διαβασει σε καποιο ποστ οτι ξαναμπαινει η εργοστασιακη με 10 ευρω κοστος.

    Που θα μπορουσα να παω ρε παιδια?

    Και μια τρικι ερωτηση, εχω 2 χρονια εγγυηση τι θα μπορουσα να κανω στην οθονη ;) ωστε το σερβις να μου την αλλαξει μεσα στην εγγυηση χωρις δευτερη κουβεντα μπας και γλυτωσω τις γρατζουνιες (φαση να παιζω τερμα φωτεινοτητα μπας και γινει κανενα θαυμα)

    Σας ευχαριστω για οποια βοηθεια

     

    Η οδοντόκρεμα που κολλάει?

  8. Καλησπέρα παιδιά τα σχέδια μου για την επόμενη συσκευή ήταν για note 21 plus αλλά η Samsung φέτος μου τα χάλασε κ καθώς διαβάζω διαφορά (διάβασα όλο το νήμα) είμαι ανάμεσα στο s 21 ultra κ το fold2 που πλέον έχουν 100 ευρώ διαφορά οι δύο μου προβληματισμοι μου είναι οι εξής μπαταρία κ το κενό ανάμεσα στην οθόνη κλειστή από την μια μεριά κ κατά πόσο βολεύει σε τσέπη κ αν φοβάσαι μήπως πιέστει! Κ τέλος κάποιος από τους παλιούς που το έχουν με τον μηχανισμό έχουν παρατηρήσει χαλάρωση η να μην κρατιέται στο άνοιγμα γενικά κάτι στον μηχανισμό;

     

    Προσωπική μου άποψη είναι αν αλλάζεις συχνά συσκευές να πας για fold 2.

    To τηλέφωνο είναι μια εμπειρία. Κι αν δεν σου αρέσει αλλάζεις. Αν θέλεις κατι πιυ θα το κρατήσεις πολύ καιρό πάνε για το 21. Το fold ειναι ταυτόχρονα μια πολυ πολύ ιδιαίτερη συσκευή που σίγουρα κάποιους δεν θα τους βολεψει

  9. Καλημέρα. Είχε αναφερθεί σε κάποιο νήμα ( note 20 ή10) μια εφαρμογή για να ενεργοποιηται η always on display μόνο όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει παρακαλώ.
  10. Καλημέρα. Είχε αναφερθεί σε κάποιο νήμα ( note 20 ή10) μια εφαρμογή για να ενεργοποιηται η always on display μόνο όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει παρακαλώ.
×
×
  • Create New...