Jump to content

kostakoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostakoc

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

kostakoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα έχω το tab4 10.1 4g, στα αρχεία στο χρονοδιάγραμμα μου βγάζει κάποιες εικόνες από φίλους στο facebook και κάτι τέτοια χωρίς να της έχω αποθηκεύσει με σκοπό να της σβήνω κάθε μέρα.. Ξέρεις κανείς αν υπάρχει καμία ρύθμιση να μην της βγάζει;;; Ευχαριστώ!!
  2. Παίδες καλησπέρα έχω ένα Galaxy tab 4 και όταν πάω στα αρχεία μου στο χρονοδιάγραμμα μου βγάζει πολλές φωτογραφίες από φίλους facebook παράδειγμα κ αλλά που έχω δει... Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να μην μου τις δείχνει... Ευχαριστώ !!
  3. παιδιά έχει βάλει κανεις πως θα εγκαταστήσω την TCT rls2 gt η 4 είναι πολύ μούφα τελικά πολύ κόλλημα...μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα είναι??ανάγκη γιατί μου κόλλησε το kin....HELP
  4. ******* αυτό και τι έκανες τελικά?? τώρα είναι εντάξει?? έχω βάλει την teaport4 όπως ανέφερα k πες ότι γίνετε κάτι με το να ξαναβάλω την εργοστασιακή rom έχω εγγύηση η χάθηκε??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. καλησπέρα πέρασα την RLS4d εχθές και εξ ένα πρόβλημα με το wifi μου λέει ρύθμιση και είναι λίγο πράσινο απενεργοποιημένο και δεν ξέρω τι να κάνω...ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύονται μηνύματα τύπου sms σύμφωνα με τους όρους χρήσης του myphone.
  6. καλημέρα έβαλα k εγώ την teaport 4 αλλα πια προτείνεται teaport2 η teaport4??
  7. παίδες ας μου πει κάποιος πως θα "φλασαρω" την rom έτσι ώστε άμα χρειαστεί να έχω εγγύηση gt θέλω να βάλω την CT-RLS4d....k κάτι άλλο φόντο δεν γίνετε να βάλουμε k να μην t δείχνει τόσο μεγάλο?? ας μου απάντηση κάποιος παρακαλώ:worry:
  8. ψήθηκα και εγώ να βγάλω τα εικονίδια τις vodafone αν k το έχω 1 εβδομάδα αλλα θέλω να κρατήσω αυτή t rom έτσι ώστε να μπορώ μετά να κάνω backup αν πάθει τίποτα k να είμαι μέσα στην εγγύηση?? γίνετε αυτό?? μπορεί κάποιος να m πει πως θα το κάνω??:rolleyes:
  9. καλημέρα έχει κανένας σας πρόβλημα με το φόντο η μονο εγώ?? μου το δείχνει τράστiο και δεν ξέρω gt..υπάρχει καμια ρύθμιση???:happy:
  10. παιδιά σας παρακαλώ ας μου απάντηση κάποιος αν ξέρει...ευχαριστώ:worry:
  11. χαιρετω την τρελοπαρεα..ειμαι νεο μελος κ οσο κ αν εψαξα δεν βρεικα καπου το πως να βαλω φοντο κ να να ειναι κανονικο οχι τεραστιο οπως μου το δειχνει γτ ωραια ολα τα αλλα αλλα ουτε μια φωτογραφια δεν μπορεις να βαλεις....ας με βοηθηση καποιος αν ξερει.....:p
×
×
  • Create New...