Jump to content

silmarillion02

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by silmarillion02

  1. Το τραγούδι απο το trailer της σειρας life του star το βρηκα τελικα λέγετε mondaurus απο Barrie Gledden & Tim Reilly & Jeff Dale. Δυστυχώς το κομμάτι δεν ειναι διαθέσιμο σε YouTube η κάποιο αλλο παρόμοιο site παρά μονο για αγορά στο audio network. Απο ότι ειδα ειναι σε ενα άλμπουμ το οποίο λέγετε The Lounge Sessions 2012 αλλα δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρη. Μπορείς να κατεβάσεις το άλμπουμ αλλα οχι μεμονωμένα καθε τραγούδι. Αν βρω κατι αλλο θα ενημερώσω αν βρει κάποιος κατιωνωρίτερα ας μου πει! Ελπιζω να βοήθησα. Είμαι και απο το κινητό και δεν μπορω να κανω και πολλα πράγματα. Καληνυχτες!
  2. Και εγω ψαχνω το ιδιο τραγούδι. Του trailer της σειράς life του star. .Επειδη ειμαι απο κινητο ομως δεν μπορω ν το βρω. Σας παρακαλω βοηθηστε! Ευχαριστώ εκ των προτερων.
  3. Ψάχνω ένα τραγούδι από την εκπομπή της ΝΕΤ Ώρα Λονδίνου από 8/8/2012 που είχε αφιέρωμα σε Ελληνίδα ολυμπιονίκη του 2004 στον στίβο. Είναι ελληνικό ροκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Παιδια ξέρει κανείς στο επεισοδιο 23 απο ''Λατρεμένοι μου γείτονες'' το background τραγούδι που ειναι ο Μπαμπης,η Ζαμπέτα και η Πελαγια και ερχεται αυτη η Βροντάει(ή καπως ετσι) απο το Παμε μπουκέτο????Το τραγούδι ειναι ορχηστρικό και πολυ γνωστο!! http://video.google.com/videoplay?docid=-6662747236999664354# αυτο ειναι το βιντεο και ξεκινάει στο 14:56
  5. Καλησπέρα.Μηπως καποιος ξερει τα τραγουδια απο την διαφήμιση των σαμαριτών?Οι διαφημίσεις είναι 2 και παιζουν ΕΡΤ,ΝΕΤ,ΕΡΤ3.Αν δεν τα βρω θα σκασω...Εχω φαει τον κοσμο να τα βρω..Στο youtube βρισκω κατι απο H.R.T. αλλα τιποτα απο τις διαφημισεις,για αυτο δεν μπορω να σας δειξω και βιντεο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...