Jump to content

KOUNELOS1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KOUNELOS1986

  1. Μήπως έμαθε κανείς καμια λύση για το MEP 0 ? :/
  2. Γεια σας παιδιά... Κάτοχος blackberry bold 9700 δυστυχώς κλειδωμένο σε uk orange. Διάβασα όλο το θέμα... Πρόβλημα Perosnalization: sim disabled network active network subset disabled service provider disabled corpotate disabled NETWORK Mep code (0 left) όταν είναι 0 διάβασα οτι κλειδώνει ακόμα περισσότερο 'hard lock' Tι κάνουμε τώρα εκτός από τον σταυρό μας ? :P καμία λύση ?
  3. Ηelloooo παιδιά. Να ρωτήσω κάτι... έχω το εν λόγο κινητό (κλειδωμένο δυστυχώς) θα το πάω για ξεκλείδωμα στο 9βολτο .... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι .... μπορούμε να βάλουμε πρόγραμμα με χάρτες navigon ή κάποιο παρόμοιο destinator? Η μόνο μέσω google map .... :/
  4. Καλησπέρα παιδιά... Μετά από καιρό είπα να αλλάξω κινητό (είχα το μινι προ το πρώτο μέχρι που το έχασα) λέω να πάω στο μινι προ το νεότερο.... Ερωτήσεις που έχω... Android αναβαθμίσεις ? (θυμάμαι στο πρώτο μινι προ για να αποθηκεύσουμε στην μνήμη και για να πάρουμε κάποια καινούρια έκδοση...κάναμε ΤΡΕΛΕΣ διαδικασίες) Flash player ? Μπαταρία διάρκεια (με φωτισμό στο πόσο %) ? Αν βγάζει προβλήματα (εργοστασιακό) ? Θυμάμαι είχε πρόβλημα με το video στην αναπαραγωγή ακουγόταν βουητό.... λύθηκε αυτό ? Αν μπορείτε να μου πείτε τι άλλα αρνητικά έχει !!! Τώρα αν έχετε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο κινητό (μικρό με qwerty) Ξέρω ότι οι απαντήσεις υπάρχουν στις 256 σελίδες του θέματος, εννοείτε οτι θα βγάλω τα ματάκια μου μέχρι να τις διαβάσω.... Σας ευχαριστώ :)
  5. Ίδιος ενθουσιασμός γινόταν από τι θυμάμαι και με το προηγούμενο παρόμοιο του χ10 mini pro...
  6. Θα αξίζει τελικά όμως :/ μήπως είναι σημαδιακό το ότι έχασα το mini pro για να πάω στο καινούριο :O :P
  7. χμμμ μου κόλησε το κινητό στο λογότυπο... καμία ιδέα ?
  8. Μετά από καιρό είπα να δοκιμάσω και εγώ το xrecovery. Λοιπών τα κατέβασα (να ενημερώσω ότι έχω το busybox installer 1.18.0.git έκδοση busybox), οπότε έβαλα μόνο το xrecovery και το shargemon στον φάκελο system/bin/ . Είδα τα permissions και άλλαξα και στα 3 αρχεία σχιματίζουν ένα μεγάλο Π τα τικ όπως είδα και σε κάποιες εικόνες που είχε βάλει ο DarkDog. Αλλά δεν μου λειτουργεί :/ (έχω jit enable, app2sd ). Για πείτε καμία γνώμη ? Edit: έχω mini pro
  9. Να ρωτήσω βρε παιδιά. Όταν μαζευτούν πολλές κλήσεις υπάρχει περίπτωση να της σβήνει αυτόματα μόνο του το κινητό ? Δέχτηκα μια κλήση, το βάζω στην τσέπη μου και μετά που πάω να δω της κλήσεις δεν υπήρχε ούτε μια.
  10. Να σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι. Μιλάω κανονικά στο κινητό mini pro και αν τη πιέσω λιγάκι (πχ πάνω στο αυτί μου πιέζετε η οθόνη με το πληκτρολόγιο) αρχίζει και κάνει ένα βουητό.Μόλις το χαλαρώσω λιγάκι σταματάει. Επίσης όταν είναι ανοιχτό το wifi μπορώ και ακούω την σύνδεση που κάνει το κινητό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή αρχίζω και γίνομαι superman :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: ??
  11. Χωρίς root δεν έχεις πλεονεκτήματα σε κάποιες εφαρμογές που χρειαζοντε άδεια. Ξεκινάς την συσκευή σου με αναβάθμιση σε 2.1 την κανείς ροοτ, κατεβάζεις το titanium backup (μέσω ίντερνετ αν ψάξεις θα βρεις donate version) κανείς install και το busybox (που το κάνεις μέσα από το titanium backup). Mετά η συσκευή είναι όλη δικιά σου :D
  12. Δεν υπάρχει ραδιόφωνο για offline internet. Γιατί δεν σε καλύπτει όμως ? εμένα μια χαρά μου φαίνεται.
  13. http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=x10+mini+pro+white+cover&_sacat=0&_odkw=x10+mini+pro+cover&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
  14. Βασικά εγώ το pro το είχα πάρει στο λευκό πέρλα και δεν αλλάζω το καπάκι με τίποτα :D
  15. Θα συμφωνήσω και εγώ με εσένα απλά και σε καινούριες συσκευές χωρίς να πειραχτούν απλά με ένα update σε 2.1 και τίποτα άλλο, τρώνε διάφορες φλασιές χωρίς λόγο πιστεύω. Εγώ απάντησα ότι θα τα επέστρεφα αλλα όχι με τόση σιγουριά, για δικούς μου λόγους. Αν γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον για την συσκευή θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
  16. Αν σας δινόταν η δυνατότητα μετά από τόσα προβλήματα που βγάζει στον κάθε ένα (ακόμη και όταν λύνονται) να μπορούσατε να επιστρέψετε το x10, x10 mini, x10 mini.pro και να πέρνατε τα λεφτά σας πίσω θα το κάνατε ?
  17. Λογικά κάνανε λάθος στην τιμή, αν δεις εδώ http://www.getitnow.gr/cat/ilektronika/kinita/?trail=24006%253ASONY%2bERICSSON&addFacet=36052%253A200.00-478.90%257CLAST&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=#prod_listing που πάνε ανάλογα με την τιμή είναι ανάμεσα σε κινητά από 200 euro και πάνω. Οπότε τυπογραφικό λάθος. Edit: Έχει πολλά λάθει μέσα το site πχ http://www.getitnow.gr/cat/ilektronika/kartes-mnimis-analosima/?trail=&addFacet=24006%253AKINGSTON&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=#prod_listing 16gb class 10 34,60euro δεν υπάρχει :) και μόλις πατάς στο link της κάρτας σου δίχνει 16gb class 2
  18. Πρέπει να περάσεις από 2.1 περίμενε λίγο μέχρι να πει και κάποιος άλλο την γνώμη του.
  19. Περνα build.prop nordic να γίνει το φλασαρισμα κανονικά και μόλις τελειώσει περνα το build.prop για mini προ. Εσύ όταν έβαλες το build.prop για mini prο, είχες είδε μέσα το build.prop για mini? Επίσης μπορεί το service update είδε το κινητό σαν mini και έκανε εγκαταστάσεις του mini και μετά κράτησε τισ ρυθμίσεις και το build.prop για mini prο που έβαλες μετά να έκανε ξανά flash για mini. (Έτσι τα σκέφτομαι εγώ μπορεί να είμαι σωστός, μπορεί να είμαι λάθος) ας πει και κάποιο άλλο παιδί που γνωρίζει λίγο καλύτερα.
  20. Από τι είδα σου είπαν τα παιδιά ότι θες build.prop από mini pro και εσύ βάζεις για mini. Τι προσπαθείς τότε ? βρες κάποιον που να γνωρίζει και να σου στείλει ελληνικό build.prop από mini prο.
  21. Το ro.semc.version.cust=1238-8536 είναι για nordic το είδα από το δικό μου. Λογικά το άλλο πρέπει να είναι ελληνικό.
  22. Να ρωτήσω κάτι. Το z4root κάνει την δουλειά του superoneclick η μας δίνει και καμια άλλη δυνατότητα?
  23. Το έχω πάθει και εγώ κάμποσες φορες :) φτου και από την αρχή. Δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις adb αν δεν φορτώσει το σύστημα. Eκτός αν κάποιος έχει βρει άλλη λύση.
×
×
  • Create New...