Jump to content

theonike

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by theonike

  1. 8 minutes ago, costsa41 said:

    Και ένα άλλο σκριν από την μπαταρία του. Τα Google services δε φαίνονται γιατί είναι σταθερά από το πρωί στο 1,6% . Φυσικά ακόμα μαθαίνει μοτίβα. 67f83ceea4c61943649d15616b95e5f4.jpg

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Τρέλανε μας. Δώσε πόνο!!!!

    • Like 1
  2. 16 minutes ago, chocbhed_6630 said:

    Πάντως παιδιά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για μια ναυαρχίδα, να πρέπει δηλαδή αφού σκάσεις ένα σκασμό λεφτά και κανείς ρυθμίσεις και πειράματα για να καταφέρεις να φέρεις την συσκευη στα ίσα της και να εύχεσαι να κυκλοφορήσει ο κατασκευαστής αναβάθμιση που θα διορθώνει το οποία θέματα. Κάπου έλεος δηλαδή. Μακάρι οι κάτοχοι σύντομα να αφήσουν πίσω τα οποία προβλήματα και να χαρούν στο 100% την συσκευή τους.

    Είναι κρίμα να έχεις δωσει τόσα χρήματα και να υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Και μην ξεχνάμε οτι ένα πολύ μικρό ποσοστό συσκευών έχουν παραδοθεί. 

    Πάντως στα ξένα φορουμ οι κάτοχοι με τον snapdragon είναι σούπερ ευχαριστημενοι. Μεγάλη χαζομάρα να δώσει 2 επεξεργαστές. Την ψιλοχαντάκωσε την Ευρώπη. Είδωμεν. Μακάρι να λυθούν όλα σύντομα γιατί είναι πολλά τα λεφτα Άρη!!!

    • Like 1
  3. 35 minutes ago, pank said:

    Τελικά οποίος το αγοράσει τώρα, δικαιούται τα buds? Ή ήταν μόνο για τις προπαραγγελιες?

    Μονο για τις προπαραγγελιες ηταν τα buds. Λογικα κοντα στο Πασχα θα παιξει καμια προσφορα-εκπτωση. 

    • Like 1
  4. Καλή παραλαβή και καλορίζικο σε όλους τους φίλους που παρέλαβαν και θα παραλάβουν. Μπορούν να μας που οι φίλοι που παρέλαβαν απο Γερμανό αν είναι branded απο Cosmote;;  Εχω πρόγραμμα απο wind και ρωταώ μήπως παίζει να έχω κανα θέμα. 

    Ευχαριστώ και σύντομα να παραλάβουν όλοι!!!

    • Like 2
  5. Πάντως και στα ξένα forums γίνεται χαμούλης με την γραμμή στην οθόνη. Ο ένας μετά τον άλλον αναφέρει το πρόβλημα. Και ακόμα δεν έχουν παραδώσει μαζικά. Προβλέπω χαμό από εβδομάδα.

    Πάω για ακύρωση αυριο. Είναι πολλά τα λεφτά και θέλω να το κρατήσω το κινητό 3 χρόνια. 

    • Like 2
  6. 56 minutes ago, Anlibafojo said:

    Λοιπόν μόλις επέστρεψα από κατάστημα Γερμανός (Σαλαμίνα) Προπαρήγγειλα το S22 Ultra 5G 512GB Phantom Black με τελική τιμή 1399€ (η προσφορά ισχύει και για τα Galaxy Buds Pro κανονικά μέσω Samsung Members όταν παραλάβης τη συσκευή) Τα μείον 100€ αφαιρούνται στο ταμείο και η έκπτωση αφορά μόνο προπαραγγελίες από φυσικό κατάστημα.

    Σουπερ. Λογικά θα πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι. 

  7. 3 ώρες πριν, costsa41 said:

    Αν και δεν ξέρω τι θα ήθελες να έχουν βελτιώσει, έπειτα από όσα έχουμε δει στις παρουσιάσεις, να ξέρεις ότι βελτιώνεται και μετά που θα το πάρεις. Έτσι είναι η Samsung, αργεί αλλά δε λησμονεί, που λένε. Το ίδιο έγινε και με το 21 και όλα όσα ακούστηκαν αρχικά για την κάμερα του γιατί στα υπόλοιπα ήταν μια πραγματική ναυαρχίδα. Οπότε περιμένεις και μετά αναβαθμίσεις και θα δεις διαφορά. Με το καλό να παραλάβεις!!! Εγώ ακόμα τίποτα από πλαίσιο αλλά ήρθαν από Amazon οι δύο θήκες πολύ καλές.

    Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Καλησπερα. Ποιες θηκες πηρες;;

×
×
  • Create New...