Jump to content

vas_skg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vas_skg

  1. Για να μπορέσω να κάνω εγκατάσταση τα apps μέσω kies και μετά από πολύ ψάξιμο, διαπίστωσα ότι έπρεπε να είναι default memory για το media library location το phone και όχι το memory card.
  2. Έχω και εγώ ένα ίδιο τέτοιο. Πραγματικά, δεν συγχρονίζει με Outlook Calendar!
  3. Ούτε firmware, ούτε Apps. Μόνο συγχρονισμό τις επαφές με το Outlook κάνω. Ούτε καν το ημερολόγιο δεν συγχρονίζει με Outlook!
  4. Στο παρελθόν έχω ξαναπάρει συσκευή (SonyEricsson) από Vodafone και είχα παρόμοια προβλήματα, αλλά το είχα θεωρήσει τυχαίο. Να όμως που μάλλον δεν είναι! Θυμάμαι τότε η Ericsson μου είχε ξανα-εγκαταστήσει το original λειτουργικό (όχι Vodafone) και δεν είχα πλέον πρόβλημα. Αναζητώντας λύση στα forums, το πρόβλημα φαίνεται να είναι διαδεδομένο σε χρήστες Vodafone-Wave σε όλο τον κόσμο. Αλήθεια η Samung τι πρόκειται να κάνει για να υποστηρίξει εμάς τους πελάτες της; Έχω ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Samsung αλλά μου είπαν ότι δεν είχαν ξανακούσει τέτοιου είδους πρόβλημα!!! Θα προσπαθήσω πάλι (και στη Vodafone) και ελπίζω να έχω καλύτερη τύχη.
  5. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Samsung Wave. Ενώ έχω κατεβάσει τις εφαρμογές με το Kies στο PC, δεν είναι δυνατό να τις εγκαταστήσω στο Wave. Στο Kies, στο παράθυρο του Apps δεν δείχνει να είναι συνδεδεμένο το Wave, ενώ στο κεντρικό παράθυρο του Kies δείχνει ότι είναι!!! Υπάρχει κάποιος που έχει εγκαταστήσει εφαρμογές στο Wave με το Kies; Πως είναι δυνατόν στο ίδιο πρόγραμμα (Kies), στο ένα παράθυρο να φαίνεται συνδεδεμένο το Wave και στο άλλο να μην υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο; Η συσκευή είναι Vodafone.
  6. Ευχαριστώ για την βοήθεια laden, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Η συσκευή σου είναι Vodafone; Η δική μου είναι Vodafone. Ελπίζω κάποια στιγμή να δοθεί λύση με νέα έκδοση λογισμικού, καθώς ψάχνοντας στα forums διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουν πολλοί χρήστες σε όλον τον κόσμο!
  7. Δοκίμασα και με default installation στην κεντρική μνήμη, αλλά ούτε πάλι μπόρεσα να εγκαταστήσω. Υπάρχει κάποιος που έχει εγκαταστήσει εφαρμογές στο Wave με το Kies; Πως είναι δυνατόν στο ίδιο πρόγραμμα (Kies), στο ένα παράθυρο να φαίνεται συνδεδεμένο το Wave και στο άλλο να μην υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο;
  8. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα!!! Και εμένα είναι από Vodafone!!! Ενώ έχω κατεβάσει τις εφαρμογές με το Kies στο PC, δεν είναι δυνατό να τις εγκαταστήσω στο Wave (στην εξωτερική μνήμη. Στην μνήμη του κινητού δεν προσπάθησα). Στο Kies, στο παράθυρο του Apps δεν δείχνει να είναι συνδεδεμένο το Wave, ενώ στο κεντρικό παράθυρο του Kies δείχνει ότι είναι!!!
×
×
  • Create New...