Jump to content

yngwiejo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yngwiejo

  • Ημ. Γέννησης 07/08/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

yngwiejo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήρα το κινητό περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εντυπωσιάστηκα πλήρως από τις δυνατότητες του. Σύντομα όμως έμεινα με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο λόγος ήταν το κακοφτιαγμένο του λογισμικό. Ημιτελές, με υπερβολικα και αδικιολόγητα lags, πολλά άλλα μικρο-προβληματάκια και glitches και γενικώς μια εμπειρία χρήσης πολύ ενοχλητική. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν έκατσα ποτέ να το πειράξω το κινητό (παρόλο που γενικά έχω κλίση σε τέτοιου είδους διαδικασίες). Αρκέστηκα στο ότι μου παρείχε η stock rom και περίμενα για την επίσημη αναβάθμισή. Η υπομονή μου άρχισε να εξαντλείται πρόσφατα με την χρήση του Google Reader (μια απόλυτα καθημερινή συνήθεια η οποία είχε μετατραπεί σε μπελά λόγω του απίστευτου lag που είχε η stock Eclair). Αφου τελικά βγήκε η ρημάδα η official 2.2 και αφού διάβασα αρκετα αρνητικά σχόλια εδώ, ούτε καν μπήκα στον κόπο. Έσπευσα στους xda, έκανα ότι χρειαζόταν για να βάλω custom rom (3 button fix, clockwork mod) έβαλα darky και βρήκα την υγεία μου! Απο 2.1 JM1 σε 2.2.1 Darky 7 πραγματικά η μέρα με την νύχτα... Άλλο τηλέφωνο ρε παιδί μου. Επιτέλους δικαιολογεί την τιμή του το κινητό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέον, όλα πάνε σφαίρα (όπως δηλαδή θα έπρεπε να πηγαίνουν από την αρχή για τα χαρακτηριστικά της συσκευής) τρέχω τις τελευταίες εκδόσεις όλων των εφαρμογών (Google maps 5, YouTube από Gingerbread, Market το τελευταίο κλπ.) Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug μέχρι στιγμής (είτε το πιστεύετε είτε όχι, με την stock Eclair, όποτε αποσύνδεα το SBH-650 bluetooth το τηλέφωνο κρέμαγε - τώρα πια δεν το έχω αυτό) και πραγματικά δεν πρόκειται πλεον να κοιτάξω πίσω! Το μόνο που μένει είναι το GPS μιας και (τουλάχιστον σε μένα) ούτε με την darky διορθώθηκε το αργό lock-άρισμα... Ίδωμεν....
  2. Btw, Άσχετο, αλλά για όσους έχουν προβλήματα με συγκεκριμένες εφαρμογές εγκαθιστόντας την Darky με την "no wipe" μέθοδο, πριν καταλήξουν σε factory reset, ας δοκιμάσουν να σβήσουν απλά τα δεδομένα και τα settings για τις συγκεκριμένες αυτές εφαρμογές. (Settings > Applications > Manage Applications, από εκεί διαλέγουμε την εφαρμογή που έχουμε το πρόβλημα και πατάμε απλά "Clear Data".) Συγκεκριμένα εγώ είχα πρόβλημα με τις κλήσεις (το πλέον βασικό), όταν με έπαιρναν τηλ. κράσαρε η εφαρμογή (μπορούσα μόνο να πάρω) και με ένα απλό Clear Data στην εφαρμογή Call Settings το πρόβλημα λύθηκε απ' ευθείας!
  3. Απλά να επιβεβαιώσω πως η μέθοδος αυτή δουλεύει μια χαρά και σε custom rom. Πιο συγκεκριμένα με την Darky 7.0 που έχω εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα... *Btw, πρώτο μου post στο φορουμ. (Διαβάζω τα threads πάνω από 3 μήνες αλλά τώρα αξιώθηκα να post-αρω πρώτη φορά!)
×
×
  • Create New...