Jump to content

Nicospanas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nicospanas

  1. Μακάρι να το ήξερα νωρίτερα, αλλά τη χρειαζόμουν επειγόντως. Αφού βέβαια δοκίμασα να την παραγγείλω δωρεάν. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μέσα σε 24 ώρες αλλά μετά από μια 7μαδα δεν μου τη στείλανε ούτε με πήραν τηλ κι έτσι θεώρησα πως έπρεπε να αγοράσω και το χρόνο ομιλίας. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, χρήσιμη πληροφορία για το μέλλον.
  2. Τελικά αγόρασα μια Vodafone CU SIM με 6€ καθώς στην online "δωρεάν" παραγγελία, δεν μου απάντησαν καν.
  3. Γνωρίζει μήπως κανείς ποια είναι αυτή τη στιγμή η πιο φτηνή κάρτα sim να αγοράσει κανείς; Έφαγα καμιά ώρα στο ίντερνετ και δε βρήκα τίποτα! Παρά έχω ζήσει στο εξωτερικό μου φαίνεται. Τέλος πάντων, κάρτα sim λοιπόν, χωρίς σύνδεση, pay as you go, ίσα-ίσα για να ενεργοποιήσω το web banking γιατί δεν δέχονται το αγγλικό κινητό μου. Λοιπόν, τι έχω βρει μέχρι στιγμής. Η Vodafone φαίνεται να στέλνει δωρεάν SIM. Η Wind έχει δωρεάν τη SIM αλλά πρέπει να αγοράσεις minimum 10€ Q ή F2G. Επίσης κάποια online καταστήματα πουλάνε SIM COSMOTE WHAT'S UP με δώρο 500MB για 3 μήνες 4.25+2.5 ταχυδρομικά=6.75€, ή SIM FROG ΜΕ 5€ δωρεάν χρόνο ομιλίας στην ίδια τιμή (6.75€)
  4. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια. Κατάφερα να το επαναφέρω με το adb και τη βοήθεια ενός υπομονετικού τύπου από τα androidforums. Χωρίς το update βέβαια και χρειάστηκε να ξαναεγκαταστήσω το TWRP recovery, αλλα τουλάχιστον έχω τάμπλετ. Ήμουν σίγουρος πως πάει για πέταμα. Αύριο θα δω τι μπορώ να κάνω και για το upgrade. Thanks. EDIT: Κατάφερα τελικά να κάνω το Upgrade. Χρειάστηκε να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά δεν πειράζει, αυτό είναι το λιγότερο. Ανακάλυψα και τι προκαλούσε το πρόβλημα. Το flashify δεν εγκαθηστούσε σωστά το stock recovery και αυτό προκαλόυσε το fastboot loop. Χρησιμοποίησα όμως το adb και όλα εντάξει! Και πάλι ευχαριστώ.
  5. Δυστυχώς το ταμπλετ ειναι απισημα bricked 2ου βαθμου. Ολα πήγαν καλά με το unroot και τη εγκατασταση του stock recovery, αλλα όταν πήγε να κάνει το update κώλλησε στο fastboot menu και ό,τι και να κάνω είναι σε boot loop. Δυστυχώς δεν υπάρχει kdz για το stock rom του μοντέλου μου αλλιώς έχει η LG ένα εργαλείο που λέγεται LG flash tool που ίσως να μπορούσα να κάνω κάτι. :( Πάντος ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, τα βήματα και οι οδηγίες ήταν σωστές και λειτουργούν για τους περισσότερους. Φαντάζομαι ήμουν άτυχος....
  6. Δυστυχώς δεν πρέπει να υπάρχει. Και το stock που κυκλοφορεί είναι rooted. Αναρωτιέμαι εάν μπορώ να δοκιμάσω απλά να ξερουτάρω το δικό μου γιατί δεν έχω ποτέ αφαιρέσει ή απεγκαταστήσει τίποτα απο αυτά που είχε το τάμπλετ μέσα, από τότε που το πήρα.
  7. Δεν είμαι σιγουρος οτι οι οδηγίες είναι για το μοντέλο μου. Οπότε για να ανκεφαλαιώσω, πρέπει να αλλάξω το TWRP recovery με stock recovery (βρίσκοντας κάπου το αυθεντικό image και φλασάροντας το ίσως με το flashify?). Στη συνέχεια να κάνω factory reset προκειμένου να απαλλαγώ απο το root (εκτός αν βρω άλλο τρόπο, αλλά εσύ προτείνεις το πρώτο). Τέλος να κάνω το update μέσω του software update. Σωστά;
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμη το ψάχνω για το ξερουτάρισμα. Όταν το ρούταρα νωμίζω πως εγκατέστησα και ένα custom recovery image με το flashify και γι αυτό πιστεύω βρέθηκα με το TWRP (είχα ακολουθήσει τις οδηγίες εδώ). Αλλά δεν ξέρω πως να το επαναφέρω. Η ενημέρωση μου εμφανίζεται στο software update και μοιάζει σα να μην ξέρει τι να κάνει με το TWRP και κωλλάει στο boot screen του. Φαντάζομαι πως αν δεν ήταν rooted η ενημέρωση θα πραγματοποιούταν ομαλά. Πρέπει λοιπόν να βρω πώς να το ξερουτάρω, αλλιώς δεν γίνεται η ενημέρωση.
  9. Είμαι σχετικά καινούργιος με τα android και μάλλον έχω κάνει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά και χρειάζομαι τη βοήθεια σας, μήπως και το σώσω. Λοιπόν, έχω ένα LG G-Pad 7 v410 tablet με λειτουργικό 4.4.2 το οποίο το είχα κάνει root χρησιμοπιώντας κάποιο software που λέγεται purple drake. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν είχα όμως ακολουθήσει τις οδηγίες του tutorial και χωρίς να καταλαβαίνω τι κάνω, εγκατέστησα και ένα custom recovery image χρησιμοποιώντας το Flashify. Δεν ξέρω απο ποιόν ήταν customized ούτε είμαι ακόμη σίγουρος τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Λέγεται Bump’s TWRP recovery και είναι για το μοντέλο του τάμπλετ μου. Καθώς το TWRP και SU δεν εμφανιζόντουσαν στη λίστα των εφαρμογών μου, τα ξέχασα. Χθες λοιπόν εμφανίστηκε στο τάμπλετ μια ενημέρωση συστήματος, που φαντάζομαι είναι για το Lollipop. Όταν απερίσκεπτα προσπάθησα να την εγκαταστήσω, είπα να κάνω και ένα backup καλόυ-κακού και εγκατέστησα το TWRP και στη συνέχεια μετέφερα το backup στην εξωτερική SD. Στην επανεκίνηση του upgrade το τάμπλετ κώλλησε στο boot screen του TWRP. Βρήκα μια λύση στο internet και κατάφερα να ξαναμπουτάρω αλλά χωρίς φυσικά το Upgrade. Εγκατέστησα το SU app και προσπάθησα να ξερουτάρω το τάμπλετ αλλά το app απέτυχε και αυτό προκάλεσε το εξής πρόβλημα. Το τάμπλετ εμφανίζεται σαν να μην είναι rooted αλλά όταν πάω να κάνω το upgrade boot-αρει στο TWRP και ξανακωλάει (ξεκωλάει μόνο με κάποιες εντολές στο command prompt του TWRP). Θα ήθελα λοιπόν να το ξερουτάρω τελείως και να το ενήμερώσωμε το καινούριο λειτουργικό. Πώς όμως να το ξερουτάρω αφού ήδη εμφανίζεται ως un-rooted και πώς να απαλλαγώ από το TWRP και το recovery image που έιχα τότε εγκαταστήσει; Please, σώστε με.
×
×
  • Create New...