Jump to content

duc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.269
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by duc

  1. Just now, kostasw said:

    Καλησπέρα. 

    Κάτοχος κι εγώ τής συσκευής. 

    Με το που το ενεργοποιήσω πόσες ενημερώσεις θα μου έρθουν; 

    Λογικά μια, η τελευταία που ήρθε και σε εμάς νομίζω πριν 20 ημέρες 

    • Like 1
  2. 7 minutes ago, TeoT said:

    Πάντως το 30 Neo που κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν το 40 Neo,  πήρε  το 14 πριν ένα μήνα.... και το 40 το απλό (κυκλοφορία 6 μήνες νωρίτερα απο το Neo)  δεν έχει πάρει ακόμη

    Τι να σου πω, αυτό διάβασα και είδα σε Ινδική ομάδα για αυτό και το ανέβασα.

  3. Just now, manosdoc said:

    Ναι κανονικά μπορείς να έχεις ότι συνδιασμό θες ενεργό.

    Επειδή δεν κατάλαβα, μπορούμε να έχουμε παραπάνω eSim από μια;

    Τι είναι δλδ τα παραπάνω προφίλ;

    • Thanks 1
  4. Να αναφέρω ότι και το δικό μου λειτουργεί κανονικά ως hot spot ...
    Κανένα απολύτως πρόβλημα ...απλά μου είχε κρατήσει ως όνομα το παλιό κινητό ,δεν εμφανιζόταν δλδ ως motorola ..άλλαξα το όνομα στις ρυθμισεις κι όλα οκ...
     
    Επιτέλους κι ένας που λέει ότι δουλεύει το hot spot, νόμιζα πως μόνο το δικό μου ήταν "χαλασμένο" .
    Σε ευχαριστώ που το ανέφερες φίλη μου!!


    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 2
  5. Τελικά ούτε εμένα κάνει hotspot ενώ βρίσκει τον υπολογιστή δείχνει ότι έχει συνδεθεί αλλά δεν μπαίνει σε καμία ιστοσελίδα το έκλεισα το ξανά άνοιξα αλλά τίποτα φαίνεται ότι είναι παρτίδες και παρτίδες τηλεφώνων που έχουν τα θέμα με το hotspot 
    Εγώ πάλι θα πω πως γίνεται ρε γμτ, όλοι την ίδια έκδοση έχουμε, πώς είναι δυνατόν να μην δουλεύει σε εσάς το hot spot.
    Εγώ το συνδέω ανελλιπώς με το αυτοκίνητο κάθε μέρα.
    Πραγματικά πολύ περίεργο.


    Στάλθηκε από το motorola edge 40 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  6. Επίσης και με το πρόβλημα στο Hotspot που έγραψαν κάποιοι δεν είδα να έχει πρόβλημα... 
    IMG_20240102_201808905.thumb.jpg.cc45b41dcb8a276454ee91d45446a60e.jpg
    Θα το παρατηρήσω και αν δω κάτι θα σου πω...
     
    Εγώ όπως έχω γράψει εδώ και καιρό δεν έχω κανένα θέμα με το hot spot, συνδέω σχεδόν καθημερινά το κινητό με την οθόνη του αυτοκινήτου, επίσης έχω δώσει δεδομένα και σε άλλους με τις δικές τους συσκευές για να δω ότι όντως δεν έχει κανένα θέμα.

    Αν παρατηρήσεις κάτι με το τζαμάκι ενημέρωσε σε παρακαλώ, αν είναι να παραγγείλω κι εγώ, αν κι εμένα έχει ήδη φορεμένη hydrogel μεμβράνη.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  7. Δεν βλέπω να έχει καμία εγκοπή...
    Μπορώ να το δοκιμάσω κάπως για να σου πω σίγουρα;
     
    Μπορείς να το παρακολουθήσεις να δεις αν έχεις πρόβλημα με το σβήσιμο της οθόνης όταν μιλάς στο τηλέφωνο ή γενικά αν σου κάνει κουλά. Είχα πάθει το ίδιο στο Realme 7 pro βάζοντας τέτοιο τζαμάκι που μου έκρυβε τον proximity, όποτε αναγκάστηκα να το αφαιρέσω.


    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  8. Τελικά τζαμάκι από Temu. Ταιριάζει μια χαρά!
     
    Screenshot_2024-01-02-19-54-45-329_com.einnovation_temu.thumb.jpg.85c4a23b59f649223d286fae3dbc62a1.jpg
    Το συγκεκριμένο λένε ότι αφού το βάλουν έχουν θέμα με τον proximity sensor, θέλω σε παρακαλώ να μου πεις.... Όπως κοιτάζουμε το κινητό, αριστερά είναι είναι ο proximity... Το τζαμάκι έχει καμία εγκοπή η είναι το ίδιο από άκρη σε άκρη;

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. Μα αυτό ακριβώς έγραψα, ότι δε ξέρω αν ανήκει αυτή η συσκευή σε αυτές που εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα γνωστό στις συσκευές της Motorola... Εμένα ας πούμε (σε G32) δε λειτουργεί. Όχι βέβαια ότι με πειράζει καθώς τι ίντερνετ να μοιράσω με 4G συνδεσιμότητα (ούτε καν 4G+)
    Τι να σου πω, μάλλον είσαι από τους άτυχους, πάντως έχω καιρό να ακούσω για πρόβλημα σε διαμοιρασμό hot spot.

    Στάλθηκε από το motorola edge 40 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk






  10. Το whatsapp την έχει μόνο του στις ρυθμίσεις του.το viber που ήθελα διπλό εγώ, δεν το βρήκα.μονο αν κατεβάσεις από το play store, εφαρμογή για dual app, αλλά εμένα δεν μου άρεσε λόγω διαφημίσεων.
    Εφαρμογή για φωτογραφίες,ποια χρησιμοποιείται εκτός του Google?
    όχι 


    Πρώτα από όλα υπάρχει η επιλογή για clone app πηγαίνοντας ρυθμίσεις/σύστημα/πολλοί χρήστες και εκεί μπορείς να βάλεις όσους χρήστες προτείνει και να κατεβάσεις εκ νέου ότι εφαρμογές θέλεις να υπάρχουν ως διπλότυπες.
    Εγώ χρησιμοποιώ της Motorola την επίσημη για τις φωτογραφίες και την καινούρια εφαρμογή με την επεξεργασία της Xiaomi Hyper OS.

    Να αναφέρω ότι κάποια μοντέλα της Motorola έχουν θέμα στη λειτουργία hotspot. Δε ξέρω αν αυτή η συσκευή είναι μια από αυτές αλλά όποιος ενδιαφέρεται για αγορά και θέλει να χρησιμοποιεί το hotspot καλό είναι να το ψάξει πρώτα...


    Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις αλλά τουλάχιστον εγώ που το συνδέω κάθε μέρα στο αυτοκίνητο με την Android οθόνη, συνδέεται μια χαρά, γρήγορα και δεν μου χάνει την σύνδεση.

    Στάλθηκε από το motorola edge 40 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk




    • Like 1
  11. Εχει την δυνατότητα για διπλές εφαρμογές, όπως τα xiaomi;
     
    Ναι υπάρχει κανονικότατα κλωνοποίηση εφαρμογών. Βέβαια δεν έχω κάνει ποτέ κλωνοποίηση για να ξέρω αν δουλεύει σωστά, παλιά σε Realme συσκευές είχα διαβάσει πως είχαν θέματα. Αν χρησιμοποιεί κάποιος μπορεί να σου απαντήσει.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Thanks 1
  12. Έχω το realme master edition me 8/256 και 4400 μπαταρία 
    Δεν θέλω να πάω σε ένα ίδιο ....
    Πληρώνεις με κάρτα ή PayPal, για την πληρωμή, ειδικά με το amazom δεν έχεις κανένα φόβο. Το edge 40 είναι σε κάποια καλύτερα κι απ' το neo, π.χ κάμερα και επεξεργαστής. Αλλά κι εγώ θα προτιμούσα το edge 40 neo.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    • Like 1
  13. Εγώ πάντως θα προχωρήσω σε αγορά του motorola μετά τις γιορτές .
    Χρόνια πριν ήμουν fun της μοτορολα ! Θυμάμαι ένα αναδιπλωμενο που είχα και το καμαρωνα κάποτε ! Μετά ,για κάποιον λόγο θεώρησα ότι η motorola έμεινε πίσω και προχώρησα σε άλλες εταιρίες αλλά πάντα στα motorola είχα μια αδυναμία !
    Δύο χρόνια τώρα με το realme master edition και είχα αποφασίσει ότι θα μείνω πίστη .
    Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η επιστροφή στην motorola .
    Φίλη μου η Motorola πλέον συνεργάζεται με την Lenovo η οποία είναι κράτος, ήδη φαίνεται πως δίνουν μεγάλη βάση στην επιστροφή της Motorola στα μεγάλα σαλόνια. Όπως βλέπουμε όλοι έχουν μπει δυναμικά με πολλά μοντέλα που ποικίλλουν για όλες τις τσέπες και τα γούστα.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    • Like 2
  14. Καλησπέρα σας !! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !!
    Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το κόβω δεν πιστεύω πως το καλοκαίρι με 35 βαθμούς η θερμοκρασία της μπαταρίας θα είναι κάτω 45 βαθμούς είτε με τον 10αρι είτε με τον 68αρι φορτιστή.
    Ήδη το MI A2 παίζει να πιάνει 45 το καλοκαίρι, αν δεν το έχω μετρήσει, θα το κάνω όμως αυτό το καλοκαίρι που έρχεται. Αν το 40 Neo με τον 68αρι πιάνει 48-50 βαθμούς τότε σίγουρα δεν θα τον χρησιμοποιήσω.
    Η αλήθεια είναι ότι τα 10W μου φαίνονται κάπως λίγα για 5.000 μπαταρία, ίσως ένας 20W φορτιστής να ήταν καλύτερος, ανάλογος βέβαια τις θερμοκρασίες που θα πιάνει.
    Προφανώς και δεν έλαβες καθόλου υπόψιν τις δικές μου απαντήσεις, φυσικά δεν έχω απαίτηση να ενστερνιστείς με τις δικές μου απόψεις και εμπειρίες, αλλά εγώ σου απάντησα με παραδείγματα 4 χρόνων.
    Τώρα αν θέλεις να έχεις ένα κινητό με γρήγορη φόρτιση στα 68W αλλά να το φορτίζεις με ένα υπερβολικά αργό γιατί πιστεύεις ότι θα χαλάσει η μπαταρία του, εγώ αυτό το βρίσκω εντελώς λάθος.
    Απλά να τονίσω πως με ένα γρήγορο φορτιστή δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ να φορτίζεις νύχτα και ακόμη πιο σημαντικό είναι πως σε όποιο επίπεδο και να είναι η φόρτιση του κινητό μπορείτε να φορτίσετε 15 λεπτά και να έχετε μπαταρία για ώρες.
    Αυτά, και η επιλογή είναι του καθένα που θέλει να πάρει ένα τηλέφωνο με αυτό το προνόμιο αλλά να παλεύει να πάρει ένα 10% μέσα στην επόμενη μισή ώρα.....


    Επίσης να σημειώσω πως σχεδόν όλα τα τηλέφωνα τώρα με γρήγορη φόρτιση έχουν και την προστασία της υπερφόρτισης, όλα φορτίζουν γρήγορα μέχρι το 90% και μέχρι το 100% φορτίζουν με λιγότερα Ampere, επίσης υπάρχει και η έξυπνη φόρτιση για την νύχτα που φορτίζει αργά και αφού μάθει το AI τι ώρα σηκώνεστε ανάλογα φροντίζει να είναι φορτισμένο την ώρα που θα σηκωθείτε.
    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



    • Like 1
  15. Σε αυτό θα συμφωνήσω και γω...
    Δεν είναι θέμα κακής μπαταρίας αδερφέ, είναι θέμα κακού λειτουργικού, γιατί καλώς ή κακώς το λειτουργικό της Google με τα GMS έχει την πιο κακή διαχείριση. Τα HMS αντίθετα είναι κλάσεις πιο πάνω σε διαχείριση του λειτουργικού του.
    Θα σου φέρω και απτά παραδείγματα, είχα τηλέφωνο Huawei με Harmony OS και Huawei με Android λειτουργικό αλλά με HMS, η διαχείριση ήταν απλά απίστευτη του Harmony OS σε σχέση με το Android.
    Όπως επίσης και στα smart watch, είχα Huawei μέχρι πριν ένα μήνα, watch 3 και GT τα οποία τρέχουν harmony OS, τώρα πήρα ένα Xiaomi watch 2 pro που τρέχει wear OS...... Μιλάμε τα Huawei τα φόρτιζα κάθε 4 ή και 5 ημέρες και με τα πάντα ανοιχτά, αντίθετα το Xiaomi το φορτίζω κάθε 1,5 ημέρα και σχεδόν όλα κλειστά.
    Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι τεράστια διαφορά και χάσμα υπάρχει μεταξύ των 2 λειτουργικών.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


  16. Κι εγώ πάντως με το realme master edition δεν έχω κανένα θέμα με την γρήγορη φόρτιση  2 χρόνια τώρα.Η υγεία της μπαταρίας είναι άριστη...
    Σε ευχαριστώ φίλη για την επιβεβαίωση, τουλάχιστον η Realme έχει από τις καλύτερες super vook φορτίσεις που υπάρχουν....



    Καλά βέβαια υπάρχουν κ κάτι συσκευές που κ τις χρυσοπληρωνεις κ φορτιστή δεν δίνουν και άθλια μπαταρία κ διαχείριση έχουν κ θέλουν κ πολύ ώρα να φορτίσουν...οπότε κ εκεί να λείπει γιατί τι να τα κάνω τα πολλά μπλιμπλικια όταν για να τα εχω ,θα πρέπει να φορτίζω 2 φορές τη μέρα από μία ώρα και 1 τεταρτο τη φορα??
    Απόψεις βέβαια είναι αυτές ....



    Βλέπε Samsung, Honor, iPhone κ.τ.λ, τουλάχιστον η Motorola σου δίνει ολοκληρωμένη συσκευή με όλα τα παρελκόμενα.
    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    • Like 2

  17. Όχι φίλε μην το λες αυτό, πολλές λύσεις που παρουσιάζει η βιομηχανία γενικότερα, λύνουν κάποια θέματα και δημιουργούν κάποια άλλα...


    Εγώ με βάση την δική μου εμπειρία μιλάω, τουλάχιστον 4 σχεδόν χρόνια με κινητά που έχουν γρήγορη φόρτιση και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.


    Η γρήγορη φόρτιση είναι ότι πιο άχρηστο έχουν βρει για να καλύψουν τις άθλιες μπαταρίες που βάζουν, και να αργήσει κανένα μισάωρο να φόρτιση δεν θα πάθω και τίποτα.


    Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, εγώ πάλι πλέον το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε ένα κινητό είναι η γρήγορη φόρτιση και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη τόσο το καλύτερο.


    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  18. Αν μπορείς να το φορτίζεις με λίγα watt είναι ότι καλύτερο για την μακροζωία της μπαταρίας, η γρήγορη φόρτιση μόνο ζημιά κάνει, έχουμε δύο ίδια realme στην οικογένεια εγώ το φορτίζω με αργό φορτιστή η σύζυγος με τον δικό του, στον ενάμιση χρόνο που τα έχουμε το δικό μου η μπαταρία δεν έχει την παραμικρή φθορά της συζύγου θέλει αλλαγή μπαταρίας.


    3 χρόνια σχεδόν με το Realme 7 pro και όταν το έδωσα είχε υγεία 95%, 2+ χρόνια με το Realme GT neo 2 έχω υγεία μπαταρίας στο 98%, αυτό που λες δεν ισχύει και το μυστικό είναι ένα.... Να μην αφήνεις το τηλέφωνο ενώ έχει φτάσει στο 100% να φορτίζει συνέχεια.
    Αν είναι να πάρω ένα τηλέφωνο που έχει γρήγορη φόρτιση αλλά να μην την χρησιμοποιώ τότε καλύτερα να επιλέξω ένα iPhone να περιμένω καμία εβδομάδα να φορτίσει .
    Αν υπήρχε θέμα με την γρήγορη φόρτιση δεν θα την είχαν δώσει στα κινητά εδώ και αρκετά χρόνια.


    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk






  19. Καλησπερα !! Μπορει να μου καποιος που εχει το κινητο αυτο με απλο φορτιστη 10W, με ποσα watt, ampere φορτιζει ;;
    Επισης με τον δικο του των 68W τι θερμοκρασιες πιανει η μπαταρια και σε τι θερμοκρασια δωματιου ;;
    Τα ρωταω αυτα γιατι μου φενονται πολλα τα 68W για το καλοκαιρι που πιανει 35αρια μεσα στο σπιτι.
    Αυτο που εχω τωρα το MI A2 με τον δικο του φορτιστη 10W σε 17 βαθμους θερμοκρασια δωματιου πιανει η μπαταρια 27 βαθμους.
    Ευχαριστω πολυ !!


    Με πόσα ampere φορτίζει με 10 W φορτιστή δεν ξέρω να σου πω γιατί εδώ και 3+ χρόνια δεν χρησιμοποιώ πλέον τέτοιους φορτιστές, κυριολεκτικά θα γίνω ψυχαναγκαστικός αν ποτέ γυρίσω σε τέτοιες φορτίσεις.
    Για το neo δεν ξέρω να σου πω για καλοκαίρι τι θερμοκρασίες πιάνει μιας και Σεπτέμβριο βγήκε η συσκευή, με βάση αυτά όμως που βλέπω με το Realme GT 2 neo που έχω και έχουν σχεδόν πανομοιότυπο φορτιστή, θα σου πω πως μέσα στο σπίτι που είχα μέχρι και 30 βαθμούς εντός, η συσκευή έπιανε μέχρι και 45 βαθμούς όταν το φόρτιζα, αλλά στιγμιαία, όταν φορτίζει σε μισή ώρα max το να πιάσει για 10 λεπτά την μέγιστη θερμοκρασία δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα. Λογικά κάπου τόσο θα πιάνει και το edge 40 neo. Μην φοβάστε τις γρήγορες φορτίσεις φίλοι, δεν υπάρχουν θέματα, φορτίστε ελεύθερα.

    Στάλθηκε από το motorola edge 40 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



  20. Εγώ πάντως το έχω βάλει αγγελία σε διπλανό φόρουμ , ανοίχτηκε 26/10 , από Γερμανό έχει αγοραστεί ... θα επιστρέψω iOS σε λίγο, μέσω huawei .. θα δοκιμάσω το mate 50 pro φίλου και θα περιμένω να βαρεθεί το 15 pro max του .
    Δε τα κρατάει πολύ ... τώρα πήρε το p60 pro ως 2ο 

    Realme 7 pro έχει ο αδερφός , βαστάει γερά ακόμα !
    Εντάξει με Huawei όλοι μας έχουμε συμβιώσει κάποια στιγμή, απλά τηλέφωνα άλλου επιπέδου, κι εγώ τώρα τελευταία είχα το P40 αλλά δυστυχώς No Google No party....
    Το Realme 7 Pro το είχα πάρει προπαραγγελία και το κράτησα 2,5 χρόνια πίνοντας του το αίμα, πολύ δυνατό.


    Καλησπέρα,εγώ δεν είχα ποτέ realme ...
    Παιδί της Huawei ήμουν...από τότε που σταμάτησαν τα google services κι ενώ το πάλεψα χωρίς αυτά για λίγο προσπαθησα να βρω ένα τηλέφωνο που να με καλύπτει ..
    Πέρασα από Samsung για λίγο από Oppo και τελικά κατέληξα στο Motorola ,το οποίο ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη απ' όλα ...
    Στο θέμα κάμερα ,πάντα θα θεωρώ τα τηλέφωνα της Huawei καλύτερα ..συνολικά ομως είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή ,πανέμορφη σε όλα της
    Εμένα με κέρδισε πάντως (και να έχεις κατά νου ότι επί της ουσίας ήταν τυφλή αγορά γιατί δεν την έβρισκα κάπου ανοιχτή να την δω).
    Αυτά...
     


    Φίλη μου όπως είπα παραπάνω όλοι είχαμε και έχουμε την Huawei πάνω ψηλά, αλλά δυστυχώς χωρίς GMS τα πράγματα ζορίζουν πολύ.
    Το Motorola όντως είναι μια ευχάριστη έκπληξη σε όλα του και εύχομαι να πάρει και τις 2 major αναβαθμίσεις που υποσχέθηκε η Motorola και να φθάσει στο Android 15.
    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk





    • Like 1
  21. Λέω να το τολμήσω ....
    Η τιμή είναι μάλλον Φιξ παντού....Γερμανός,Σκρουτζ,best price....όλοι τα ίδια ! 
    Εξωτερικό δεν το βρίσκω κάπου ....
    Πιστεύω ότι θα σε εκπλήξει ευχάριστα η αγορά του, εμένα το είδε ο κουμπάρος μου και πήγε την επόμενη ημέρα και το αγόρασε κι αυτός, είχε Realme 7 pro πριν μεταβεί στο edge 40 neo. Από ότι μου είπε είναι πολύ ευχαριστημένος με την αναβάθμιση που έκανε.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  22. Το κατάλαβα ....από κάμερα τι λέει σε σύγκριση με το realme σου ?
    Αρκετά καλύτερη στις νυχτερινές το Motorola, σε συνθήκες ημέρας να σου πω δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά, μόνο σε υπολογιστή αν δεις τα ίδια σενάρια θα καταλάβεις σε ζουμ λίγο πίξελ παραπάνω στο Realme, αλλά στο κινητό οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

    Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

×
×
  • Create New...