Jump to content

zilbios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zilbios

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zilbios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδία χρειάζομαι την βοήθειά σας. Όποιος μπορεί ας μου το ελληνικό firmware του κινητού και αν το έχει κανενας ας μου το στειλει στο zilbios@hotmail.com γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στο internet.
  2. Φιλε μου Michalis28 το firmeware μπορεσα και το αλλαξα συμφωνα με αυτα που εγραφε το site που σου ειχα στειλει.δεν ειναι δυσκολο αν ακολουθησεις τις οδηγιες.Οσο για τα υπολοιπα ειναι ακομα πιο ευκολα τα πραγματα.Τα αρχεια πο κατεβαζεις εχουνε οδηγιες μεσα. Προσοχη ομως!!!Αν αλλαξεις το firmeware σβηνεις ολα τα αρχεια(τηλεφωνα, μηνυματα, φωτο, τραγουδια κ.τ.λ.)απο το κινητο σου και βαζεις την αγγλικη γλωσσα.Αυτο σημαινει οτι και μηνυμα να θελεις να γραψεις θα πρεπει να το γραψεις με greekenglish... Γνωμη σκεψου το καλα πριν κανεις οτιδιποτε στο κινητο σου.
  3. Φιλε Michalis28 Μάλλον πρέπει να κατεβάσεις απο αυτη την σελιδα (http://www.samsungfirmwareworld.com/samsung-s5620-firmwares-flashguide-t41.html) Εγω δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα τωρα το προσπαθω.Αν εχω κατι νεοτερο θα σου πω.Μεχρι τοτε ακολουθησε τις οδηγιες που λεει στο youtube...
  4. Παίδες καλησπέρα.Εχω το κινητό εδώ και 2 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά θελω να κάνω την εξής ερώτηση.Υπάρχει καμιά πιθανότητα να διαγραφεί το κλειστό λειτουργικό της samsung και να εγκατασταθεί android?Βρήκα κατι στο internet και κυρίως στο youtube αλλά από ότι κατάλαβα είναι θέμα android και οχι λειτουργικό.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...