Jump to content

sfirojohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by sfirojohn

  1. Καλησπερα, εχει και μενα προβλημα η πλακετα και θελω να το δωσω για service λογω οτι ειναι ακομη μεσα στην εγγυηση. εχω ομως το ΜΙUI 8 με root και δεν θελω να δουν οτι το έχω πειραξει για ευνοητους λόγους. Πως μπορω να το επαναφερω στις εργοστασιακές του ρυθμισεις? μπορει καποιος να με βοηθήσει?
  2. Καλημέρα,

     

    Η συγκεκριμένη προσφορά είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Ναι, θα καταργηθούν.

     

    Και εμένα με πήραν τηλέφωνο, να με ενημερώσουν ότι δεν θα ισχύει το φοιτητικό cu που ειχα, λόγω ότι έληξε το πάσο. Και ότι θα μου έκαναν την πιο πάνω προσφορά εμένα με 14 ευρώ. Τι έγινε ρε παιδιά, έχουν αρχίσει οι εταιρείες να ξεσκαρταρουν τα φοιτητικα, τα οποία δεν ισχύουν πλέον. Θα χάσουν πολύ κόσμο έτσι...! Βέβαια τα έχουν φτιάξει στα μέτρα τους, ωστε το κόστος να κανεις φορητοτητα σε καρτοκινητο αλλης εταιρείας να είναι υψηλό, πχ. 30 ευρω, και να μην μπορείς να φύγεις αλλιως θα χάσεις τον αριθμό!

  3. Για χωρίς καλωδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Air Droid. Είναι αρκετά καλό!

     

    Είμαι στην τελευταία έκδοση του miui, κ παρατηρω ότι αργει να φορτώσει την μπαταρία πανω απο, 5-6 ωρες. Αποτην αλλη βέβαια αργεί κ να εκφορτιστει. Ξέρεις καποιος κάτι?

  4. Τα dt2w/dt2s είναι ενσωματωμένα. Το patch για 160 χαρακτήρες στα SMS δεν το είχα βάλει. Όντως λειτουργεί;

     

     

     

    Φιλε Userxp, οι 160 χαρακτηρες στην stable rom miu δεν λειτουργουν. μπορεις να ανεβασεις to patch? εβαλα το patch απο την προηγουμενη εκδοση, αλλα δεν δουλεψε και μου δημιουργησε προβλημα και επανεγκατεστησα την ρομ απο την αρχη...!!! Κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλη rom!!

  5. Θα παω για επανεγκαταση της rom, γιατί το κινητό μου παρουσιάζει προβλήματα! Εχω την miui 8 την προτελευταία! Να συνεχίσω με την τελευταία του userxp ή να παω σεcm13 που λέει ο φίλος ή στην lenovo vibe 2.8; ποια θεωρείται καλύτερη και να είναι λειτουργικό το κινητό χωρις προβλήματα...!
  6. Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία? Σαν να μη μου τα λέει καλα κ μου αδειάζει γρήγορα! Ίσως όμως να είναι κ θέμα software. Υπάρχει τρόπος να την μετρησω.? Γενικά την κακομεταχειριζομουν λιγουλάκι τελευταία!
  7. Εδω και 3-4 μερες εχω παρατηρήσει οτι καταναλώνετε πολύ γρήγορα η μπαταρία του κινητού! Απο την καταναλωση ειδα οτι τα Google play services καταναλωναν 25% της μπαταριας, ενω αλλες εφαρμογές πολύ λιγότερο! Να σημειωθεί ότι κανω όλες τις ενημερώσεις απο το Google play οπότε αυτες προκύψουν! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο ? Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι? Είμαι στην miui 8 / 6.8. 18
  8. καλησπερα! εχω ενα παλιο f2go νουμερο με τις παλιες χρεωσεις...!! χθες πηρα φοιτητικο πασο. Μπορω το υπαρχον νουμερο να το κανω φοιτητικο (να μην χασω τον αριθμο μου..!). Με συμφερει να το κανω φοιτητικο (οσον αφορα το κοστος χρεωσης γιατο παλιο f2g gia απλες κλησεις, θυμαμαι ηταν πολυ χαμηλο το κοστος...)?

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    καλησπερα! εχω ενα παλιο f2go νουμερο με τις παλιες χρεωσεις...!! χθες πηρα φοιτητικο πασο. Μπορω το υπαρχον νουμερο να το κανω φοιτητικο (να μην χασω τον αριθμο μου..!). Με συμφερει να το κανω φοιτητικο (οσον αφορα το κοστος χρεωσης γιατο παλιο f2g gia απλες κλησεις, θυμαμαι ηταν πολυ χαμηλο το κοστος...)? το μηνιαιο κοστος για την wind einai 8,5 euro...!! πολυ υψηλο σε σχεση με τους αλλους (5 ευρω).

    Να μεταφερουμε σε αλλο νουμερο to υπολοιπο χρονου ομιλιας , ακομα η wind δεν το εχει κανει ε? κριμα γιατι η κοσμοτε μεταφερεις τα ευρω απο ενα νουμερο σε αλλο πολυ ευκολα....!!!

    μακαρι να μειωσει το φοιτητικο και να ενεργοποιηση την μεταφορα ευρω απο αριθμο σε αριθμο...!!

  9. Χθες εβαλα την miui 8.6.8.αρχικα μου φαίνεται πολύ καλη rom. Εβαλα αρχικά μόνο το maxx audio αλλά μου φάνηκε μάλλον χαμηλή η ένταση γενικά! Εν συνεχεία έβαλα κ το dolby μαζί και το αποτέλεσμα είναι να εχω πολυ δυνατότερο ήχο. Ομως δεν είναι τόσο ομαλή η διαβαθμιση του ήχου και θέλει μάλλον ρύθμιση με το γνωστό τρόπο!(είναι λίγο πριν το μηδέν και ο ήχος είναι αρκετά δυνατος πχ. στις ειδοποίησεις. Αλλά προβλήματα είναι ότiι που και που θέλει 2 φορες πατημα για να πάρει τηλέφωνο απο συντόμευση επαφής στην επιφάνεια εργασίας! Μου έκλεισε επίσης κανα 2 φορές στο άσχετο η οθόνη. Να σημειώσω ότι έβαλα την v. 15 kernel. Σήμερα όμως μου έφαγε ενα χοντρό κόλλημα! Μαυρη οθόνη, κ δονουνταν σαν κομπρεσερ με ηχο(πρώτη φορά μου έχει τυχει τέτοιο κολλημα! ). Αυτές είναι οι πρώτες μου εμπειρίες απο την έκδοση miui 8.6.6. Θα σας ενημερώνω για την συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες! Σε ευχαριστουμε πολύ φίλε userxp!

     

    Σημαντικό! Σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μπορω να επιλεξω ήχους κλησης για ξυπνητήρι , ήχο κλησης κλπ. Με το που επιλεγω να αλλαξω την ρυθμιση, μου βγάζει "δυστυχώς ρυθμίσεις έχει σταματήσει". Σας το κανει και εσας?

  10. Αν περασω την miui 8 ν6.8(και των παρελκομενων) πανω από την ν6.6, θα παιξει? Ή θα πρέπει να τα κανω με τον πατροπαραδοτο τρόπο backup, wipe, εγκατασταση κ επαναφορα δεδομενων?
  11. καλήμερα! το κινητο συνεχιζει να μου κανει restart ξαφνικα...! μαλλον οταν ειναι πολλες εφαρμογες ανοιχτες, ή οταν ανοιγω καποια βαρια εφαρμογη (πχ. maps ή viber πχ). ειμαι στην 7.2.2. υπαρχει κατι που θα μπρουσα να κανω, μηπως βελτιωθει αυτη η κατασταση και παμε σε καλυτερη rom? μπορει το κινητο να κανει κακη διαχειρηση της μνημης και να κανει restart? το νοβα που χρησιμοποιουσα δεν υπαρχει πλεον. συγκεκριμενη εφαρμογη που να το ενοχλει δεν νομιζω να ειναι, γιατι δεν το κανει με μια συγκεκριμενη, το εχω τσεκαρει..! υπαρχει καποια λειτουργια να καθαριζει μονο του την μνημη, μπας και σωθω καπως ? εχει κανεις κατι να προτεινει? εχω περιπου 90 εφαρμογες εγκαταστησει, και εχω παγωσει τις εφαρμογες , λογαριασμος mi, αναβαθμιση,mi credit,mi cloud, να ελαφρωσω λιγο την μνημη.
  12. Γιατί δε μου βγάζει / δε βλέπω στην 7.2.2 την επιλογή για " επιλογές προγραμματιστη", στις περισσότερες ρυθμίσεις! Θέλω να ελέγξω το nuplayer που είπε ο fufutos!
  13. Δοκίμασα να αντικαταστησω το nova με το miui για να δω αν πάει καλύτερα τώρα το κινητό! Ο nova είναι πολύ καλύτερος στην παράμετροποίηση κλπ. Για να δούμε...! Σε ευχαριστώ φίλε!
  14. Πεντακάθαρη! Και τις εφαρμογές μια μια! Την πρώτη φορά εγκατέστησα ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ από αντίγραφο! Αλλά την δεύτερη όμως που τις έβαλα μια μια δεν το περίμενα! Χρησιμοποιώ nova launcher αν αυτό λέει κάτι καμια 100στη εφαρμογές...! Μήπως δε κανει σωστή διαχείριση μνήμης και μου τα κάνει αυτά ρε φίλε! Τι να πω! Έχετε πει τα καλύτερα για την 7.2.2
  15. καλησπερα! εχω εγκαταστησει 2 φορες την 7.2.2 (την πρωτη εβαλα τις εφαρμογες απο αντιγραφο ασφαλειας και την δευτερη τις εγκατεστησα μια-μια) αλλα δυστηχως καποιες φορες το κινητο κανει μονο του επανεκινηση( το εχω δει πολλες φορες οταν χρησιμοποιω συνηθως το google maps αλλα το εχει κανει και με αλλες εφαρμογες) . πιθανολογω οτι ειναι μαλλον απο υπερφορτωση...! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...!! η επομενη κινηση ειναι να παω στην 8, αλλα απο οτι βλεπω θα γινουν update σε λιγο καιρο απο τον φιλο μας τον userxp οποτε λεω να περιμενω.... Δεν ξερω τι να κανω , ή αν υπαρχει λυση.. να σκαλισω κατι να μην κανει επαννεκινησεις? κατα τα αλλα η 7.2.2 είναι πολυ καλη...!! εχετε καποια ιδεα...?

     

    φιλε aragon προσπαθησε, οι πληροφοριες ειναι πολυ αναλυτικες...!!

  16. Είμαι στην 7.2.2. Όταν παω να συνδεθω με το λαπτοπ και να διαχειριστω αρχεία του κινητού, μου εμφανίζει το κινητό είναι απασχολημενο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Ξέρει κανείς κάτι?
  17. και ξαφνικα βλεπω το υπολοιπο μου να ειναι κατω απο ενα 1 ευρω και να με ενημερωνει με μυνημα.., ενω ειμαι σιγουρος οτι εχω πολυ παραπανω , δεν εχω στειλει μυνηματα, έχω δωρεαν λεπτα απο πακετο ομιλιας και δεν εχω παρει κλησεις σε ειδικα νουμερα...!! υπαρχει τροπος να ελεγξω το υπολοιπο του λογαριασμου μου που καταναλωθηκε? (cu φοιττητικο)

     

    μου ειπαν στο chat

     

    Έχεις δίκιο, έχει προκύψει κάποια χρέωση λόγω συνδρομής στο internet, ενημέρωσα ήδη τους συναδέλφους από το τμήμα του internet και το συντομότερο δυνατό σε καλούν να το δείτε μαζί!

  18. και ξαφνικα βλεπω το υπολοιπο μου να ειναι κατω απο ενα 1 ευρω και να με ενημερωνει με μυνημα.., ενω ειμαι σιγουρος οτι εχω πολυ παραπανω , δεν εχω στειλει μυνηματα, έχω δωρεαν λεπτα απο πακετο ομιλιας και δεν εχω παρει κλησεις σε ειδικα νουμερα...!! υπαρχει τροπος να ελεγξω το υπολοιπο του λογαριασμου μου που καταναλωθηκε? (cu φοιττητικο)
  19. Ε, τις απαντήσεις τις έδωσες ήδη μόνος σου. Ναι, το free2talk σου δίνει 300' προς όλους, στις δύο πρώτες ανανεώσεις από 10€ κάθε μήνα. Δεν παίρνεις τα 300' χωρίς ανανέωση. Αν θέλεις να απενεργοποιήσεις το bonus, υπάρχουν τρόποι: (1) Μπαίνεις στο live chat από τον myF2G λογαριασμό σου, ή καλείς (χωρίς χρέωση) στο 8005000200 και τους λες να σου απενεργοποιήσουν εντελώς την προσφορά. Προσωπικά δε σου το συνιστώ, αν και η τελική απόφαση είναι δική σου. (2) Μπες στον myF2G λογαριασμό σου, επιλογή bonus free2all και άλλαξέ το σε free2surf. Αντί για λεπτά θα παίρνεις δωρεάν MB, στις δύο πρώτες ανανεώσεις από 10€ κάθε μήνα και δε θα χρεωθείς τα 5€ ετήσιο τέλος χρήσης. Παράλληλα, όταν και αν το θελήσεις, θα μπορείς να επιλέξεις ξανά το free2talk, πληρώνοντας βέβαια (τότε) τα 5€. Όσο για το sharing, δυστυχώς όχι, μόνο στην Wind δε γίνεται.

     

    δεν βρισκω το live chat....!! μπορεις να με βοηθησεις?

  20. Καλημερα! Εχω F2go και έχω 3 ερωτησούλες γιατι μπερδευτηκα λιγο με ολα τα παραπανω....!!

    1. Στην πρωτη ανανέωση χρονου ομιλία πχ. με 10 ευρω θα μου κρατήσουν 5 ευρώ ετήσιο τέλος? Θα γίνεται έτσι απο εδώ και μπρος?

    2. Μου ηρθε και εμενα η προσφορά με τα 300 λεπτά. Θα μου ανανεωουν καθε μηνα με 300 λεπτα, χωρίς να βάλω καρτα? (δεν νομιζω ε?) απλά για να έχω την δυνατότητα καθε που θα βαζω 10αρα να μου δινουν το 300αρι ετσι, και θα μου αφαιρεσουν το 5ευρω...!! Αν δεν γουσταρω... έχω την επιλογή να μην μου το αφαιρεσουν το 5ευρω? Υπενθύμιζω οτι είναι ήδη ενεργοποιημένο το free2all, δηλαδή να μου δίνουν τα 300λ με ανανέωση πάνω απο 10 ευρώ. Μπορω να το απενργοποιησω για να μην μου παρουν το 5ευρω?

    3. Μπορω να στείλω χρόνο ομιλίας (εχω 20 ευρω στην καρτα μου), στην αδερφή μου που δεν έχει καθολού στο F2go της? Εχεις αυτη την δυνατότητα στην Wind? Στο Whats up της cosmote, γίνεται πάντως γιατι το έχω δοκιμασει....!! Κρίμα να μην το έχει και η wind....!!!

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....!!!

  21. Και εγω αυτό εννοώ! Το κινητο δεν δίνει τα δεδομένα 3g στις αλλες συσκευές παροτι οτι έχουν συνδεθει με WiFi tethering! Ο browser των άλλων συσκευων δεν ανοίγει τις ιστοσελίδες! Κατι (κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόγραμμα) μου το μπλοκάρει!
×
×
  • Create New...