Jump to content

eliassot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by eliassot

  1. Καλησπέρα...

     

    Έχει βρει κανείς πως ενεργοποιούμε την εξοικονόμηση κόστους στα μηνύματα ώστε να στέλνουμε 160 ελληνικούς χαρακτήρες;

     

    Ευχαριστώ :-)

  2. Περί απεσταλμένων μηνυμάτων και αναφορών 3 μόλις σελίδες πιο πριν έχω ήδη απαντήσει για πολλοστή φορά με πλήρες άρθρο:

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3275095#post3275095

     

    Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά εμένα όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα με αγνοεί παντελώς.

    Βέβαια αν εννοείς να το κάνω στο handcent, δεν το έχω εγκαταστήσει. Δηλαδή το είχα βάλει στην αρχή, αλλά μετά το έβγαλα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο τρόπος που τα εμφανίζει η προεγκατεστημένη εφαρμογή.... τι να πεις :-)

  3. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να μένει αναμμένη η οθόνη όταν είναι ανοιχτός ο Browser ή το Gmail;

    Είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να διαβάσεις κάτι και να ακουμπάς την οθόνη για να μη σβήσει.

     

    Επίσης, στα συμβατικά κινητά όταν στέλνεις ένα μήνυμα και αυτό δεν παραδίδεται μετά από κάποιες μέρες σου έρχεται ειδοποίηση από το δίκτυο ότι η αποστολή απέτυχε. Εδώ γίνεται κάπως αυτό ή πρέπει να κοιτάμε αν έχει μπει το τικ ή όχι;

  4. Καλησπέρα,

    Δυστυχώς, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Βάζω την δική μου sim στο κινητό της γυναίκας μου, πάω στις ρυθμίσεις βλέπω τον αριθμό κέντρου (έχουμε και οι δυο Vodafone). Το δοκίμασα και με "0030" και με "+30". Κάνω αποθήκευση. Βάζω στη συνέχεια την κάρτα sim στο δικό μου κινητό και πάω στις ρυθμίσεις --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Κέντρο SMS και μου βγάζει "Δεν ορίστηκε". Μήπως παίζει να φταίει που έκανα απενεργοποίηση το 3g όχι μόνο από το τηλέφωνο αλλά και από τον πάροχο. Δηλ. την 1η μέρα που το είχα, ανακάλυψα ότι κάθε φορά που το ανοίγω αφαιρουνται μονάδες από την κάρτα. Πήρα τηλ. στον πάροχο και μου είπε ότι συνδέεται με το Ιντερνετ. Του είπα να μου απενεργοποιήσει το 3g γιατί δεν στέλνω mms. Μπαίνω ιντερνετ μόνο μέσω wifi (όταν μπαίνω....).

    Λέτε να φταίει αυτό. Δεν μπορώ άλλο. Εχει και ζέστη... :wacko:

     

    Σκίζω τα πτυχία μου :ninja: :X

    Μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις την κάρτα σου σε κινητό που έχει κάρτα άλλης εταιρείας;

  5. Δυστυχώς δεν γίνεται φίλε μου. Εβαλα την κάρτα sim στο κινητό της γυναίκας μου πήγα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, και εκεί είδα ότι το +306942190000 υπάρχει. Βάζω μετά την κάρτα στο δικό μου και δεν υπάρχει αριθμός...

    Τι να πω; Θα με τρελάνει...

     

    Άλλαξέ στης γυναίκας σου το κέντρο σε 00306942190000, αποθήκευσέ το και μετά βάλε τη sim στο mini πάλι και λογικά θα το έχει κρατήσει, οπότε αλλάζεις το 0030 σε +30 και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον σε μένα έτσι διορθώθηκε το πρόβλημα.

×
×
  • Create New...