Jump to content

urukhai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by urukhai

  1. αα πολύ όιμορφα,οκ θα δοκιμάσω για Browser....... αλλά αυτό το launcher τι είνια????
  2. χμμμμ,εγώ ακολούθησα προσεχτικά ο΄λες τις οδηγίες και όλα έγιναν κανονικά.και χώρο έχω πλέων οπότε κανένα πρόβλημα. Αλλά.......υπάρχει κάποιος να μας πεί ποιές εφαρμογές απο μέσα μπορούμε να σβήσουμε???? εντάξει έσβησα κάποιες τις cosmote αλλά υπάρχουν κι άλλες? εαν ναι ποιές είναι αυτές. και δέυτερον το ιντερνετ ρε παιδιά είναι τραγικό,σέρνεται σαν σκουλικαντέρα..........αμάν δηλαδή,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω κα ιεγω όπως και οι υπόλοιποπι που πιθανόν έχουν το ιδιο θέμα??? να σημειώσω πως προέρχομαι απο 3gs iphone και εκεί πετούσε.......καλά να μην γίνει και τέτοιο αλλά λίγο καλυτερο.......?????
  3. http://www.youtube.com/watch?v=d41VIw8IV7c αυτό νομίζω θα σε βοηθήσει..
  4. καλησπέρα παιδιά. εγω ελέω κατάστασης γενικότερα το βρήκα καινούργιο απο φίλο στα 90 ευρω,ειναι το απλο οχι με τις δυο καρτες και λέω να το πάρω αφου το θέλω κυρίως για κάποια προγράμματα ποδηλασίας που με ενδιαφέρουν. πιστευω οτι ως κινητό γνωρίζοντας τις αδυναμίες του δεν θα εχω πρόβλημα.
  5. urukhai

    iOS 5

    καλησπέρα παιδιά. εμενα το κατέβασε σε δυο ώρες και το κανω αναβαθμιση τωρα......σε 3gs
  6. καλησπέρα παιδια,καλός σας βρήκα. εχω δυο μέρες που απέκτησα το ομνια 900 ι και για πρωτο wm κινητο καλό το βρήκα. ακολούθησα και κάπιοια λίνκ που δωσατε και τα βρηκα πολυ καλά και εγκατεστησα κάποιες εφαρμογες που θα βοηθησουν σίγουρα. θα ήθελα ομως ενα καλο λινκ για να μπορεσω να αλλάξω την εμφανιση του και διάβασα για το spb shell το οποίο ομως δεν μπορεσα να βρω. εαν εχετε κάποιο λίνκ θα το εκτιμουσα. θα τα ξαναπουμε συντομα παιδια καλά να περνάτε.
×
×
  • Create New...