Jump to content

ailouros01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ailouros01

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ailouros01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκιμασαι το we travel! ΔΕν ειναι οτι καλυτερο σε GPS ΑΛΛΑ ειναι αρκετα καλο και δοκιμασμενο, δουλευει!
  2. Οι αυξομειωσεις στο σημα νομιζω ωφειλονται στο 3G ΣΗΜΑ που δεν ειναι ακομα παντου δυνατο , οποτε απλα το γυρνας σε απλο και εισαι ΟΚ!!!και οικονομια στην μπαταρια,νομιζω οτι κερδιζεις ετσι!για να το κανεισ απλο πας ρυθμισεις/συνδεσιμοτητα/δικτυα κιν. τηλ./δικτυα GSM/ επιλεγεις ΜΟΝΟ GSM!!! και εισαι ready:D
  3. Ξαναπροσπαθησε, κατι δεν πηγε καλα! για δοκιμασε να βαλεις και τον mgreece απο το we travel στο φακελο map! και να τον επιλεξεις απο το menu / map confg. :cool: kali προσπαθεια!
  4. -αφού τα καταβάσεις τα περνάς στο κινητό ! τα αποθηκευεις στις εφαρμογές και "τρέχεις" αυτές για να λειτουργήσουν! -περιμενω λογαριασμο σε λιγες μερες...!ελπιζω να μην χρεωνει:!: παντως οι μετρητες δεδομενων στο κινητο ειναι 0:!:
  5. Το Α-GPS το απενεργοποιεις!υπηρεσ. εντοπισμου/ρυθμισεις/υποβοηθηση εκκιν.---> επιλεγεις ΠΟΤΕ!!! πας στο we travel co katebazeis το 0 9 12 full προσθετεις τον ελληνικο χαρτη[ maps/ europe / greece} τρεχεις το αρχειο jar kai................................... ETOIMOΣ!!!:cool:
  6. Σου κάνει και πλοήγηση !!δηλ. αν του βάλεις μια συγκεκριμένη τοποθεσία σου ορίζει διαδρομή.:rolleyes:
  7. Kατεβασε απο το site wetravel, το we travel full καν το εγκατασταση βαλε και στο φακελο maps τον φακελο greece 1 90 και εισαι ετοιμος :D! εγω εχω τοW995!!!!ελπιζω να βοηθησα! μην ξεχασεις να επιλεξεις τον χαρτη 1 90 ! απο το menu !
  8. ΟΧΙ φιλε με το we travel δουλευει χωρις την βοηθεια απο το δικτυο!!!αλλα οι χαρτες του we travel για ελλαδα εχουν πολυ λιγες πολεις!!! ΘΕΛΩ ΧΑΡΤΕΣ help meee !!!!!!!!!!!!!!:worry: Τα καταφεραα επιτελους! :D:D:D ελπιζω να μην χρεωνει! :worry:
  9. με τον χαρτη απο το we travel site europe-greece,δουλευει αλλα ο χαρτης δεν εχει τιποτα απο πολεις...! Τα φωτα σας ρε συμφορουμητες!!!! θελω χαρτες για το w995!!!αυτος που δινει το we travel εχει πολυ πολυ λιγα!!!!και οταν βαζω τους αλλους που λετε , μου βγαζει no map data!!!!!!!!!!! please help me... thanks,:worry: ΟΚ τα καταφερα :!:: το forum βοηθησε τρελλα! thank s !!!:D:D:D
  10. Μου βγαζει στην κεντρικη οθονη no map data ξερει κανεις μηπως γιατι? ενταξει νομιζω οτι εχουν σπασει τα νευρα μου...δεν μπορει καποιος να δωσει ολα τα βηματα και ολους τους χαρτες (τους σωστους εννοειτε) σε ενα λινκ? λιγη βοηθεια για τους ασχετους ρε παιδια...και τωρα που ξεσπασα αν θελει καποιος ας με βοηθησει. εκανα εγκατασταση με ολα τα βηματα εκανε σερτσ ρουτ ολα οκ ΑΛΛΑ δεν μου βρισκει τιποτα ! μου γραφει no map data! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ με τον χαρτη απο το we travel site europe-greece,δουλευει αλλα ο χαρτης δεν εχει τιποτα απο πολεις...!
  11. Καλησπέρα σε όλους, ειμαι νεος στην παρεα σας και 1---> ψάχνω να βρώ κάποιο συμβατό πρόγραμμα GPS για το κινητό μου Sony Ericcson W995 μιας που έχει δέκτη GPS. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα GPS για το W995 που να κάνει αποκλειστική χρήση του δέκτη GPS και όχι του GPRS??? το WE-TRAVEL offline GPS program δουλευει στο W995?το ειδα στην κατηγορια LG πως δουλευει καλα και με ελληνικες εντολες!αν καταλαβα καλα! -->2 η τρεχουσα εκδοση λογισμικου μου ειναι R1EA032 το κινητο δουλευει μια χαρα!!! χρειαζεται αναβαθμιση?η θα εχω προβληματα??? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...