Jump to content

psail

Members
  • Δημοσιεύσεις

    584
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psail

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

psail's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. psail

    OnePlus 10 Pro

    θέμα με το 10t δεν έχει ανοίξει; Διαφορές με το 10pro? Με το πρόγραμμα ανταλλαγής της oneplus βγαίνει 350€ το 10t και είναι αρκετά δελεαστική προσφορά θα έλεγα.
  2. αν είναι να μας φύγει η πίστη μέχρι να στρώσει από τα bugs όπως με την 12, θα περιμένω κανά εξάμηνο για να την βάλω. Από την άλλη πάντα μαρέσει να δοκιμάζω το πιο νέο. Αλλά πραγματικά η εμπειρία από την 12 ήταν τραυματική. Και όλα δεν έχουν φτιάξει. Απλά έστρωσε τα περισσότερα.
  3. Βασική διαφορά που βλέπω με την c33 είναι ότι έφτιαξε το δακτυλικό αποτύπωμα, το τελευταίο καιρό το είχα απενεργοποιήσει γτ ήθελε τρεις προσπάθειες για να πιάσει, ειδικά ο αντίχειρας. Πλέον δουλεύει σωστά. Πιστεύω έως το τέλος του έτους θα φτιάχνουν τα bugs της 12.
  4. προσωπικά δεν έχω θέμα 2 έτη που το έχω με θερμοκρασίες, μόνο αν το έχω με καύσωνα στο αμάξι στο ταμπλώ έχει βγάλει μνμ προειδοποίησης. να ρωτήσω κάτι; Εμείς με EU κινητά γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις; Τι περιμένουν για να τις δώσουν; edit: μόλις τσέκαρα και είναι διαθέσιμη. Η c.33, προφανώς την .31 την προσπέρασε σε εμάς.
  5. πλέον δεν μπορείς να την βάλεις μόνος σου από τοπικό αρχείο όπως παλιά, οπότε περιμένω πότε θα δοθεί για εμάς η c21. Ενώ γενικά με την c20 έφτιαξαν αρκετά θέματα, υπάρχουν ακόμα αρκετά bugs. Από τα πιο ενοχλητικά η ασύρματη φόρτιση. Έχω τον original φορτιστή και όποτε το αφήνω πάνω 1/3 φορτίζει. Τις άλλες 2/3 όταν το κοιτάω μετά από πχ μισή ώρα δεν έχει ανέβει ούτε 1% παρότι δείχνει ότι φορτίζει. Δηλαδή αυτό θέλει προσπάθεια για να το χαλάσεις. Πραγματικά πολύ απογοητευμένος. Στα όσα χρόνια έχω κινητό και έχω ξεκινήσει με android 1.5 δεν έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση με bugs. Απίστευτο χάλι. Για όσους δεν το έχουν διευκρινίζω ότι είναι πλήρως λειτουργικό το τηλεφωνο, δεν υπάρχει θέμα. Αλλά όταν είχες ένα τηλέφωνο που πήγαινε σφαίρα, δεν είχε κάνενα απολύτως θέμα και ξαφνικά αρχίζει και κάνει διάφορα κόλπα ε σου την δίνει. Γράφοντας θυμήθηκα και άλλα bugs. Η κάμερα μετά από κάποιες φορές δεν ανοίγει (πλέον αργεί πάντα να ανοίξει) και θέλει σβήσιμο πρόσφατων εφαρμογών για να ξανά ανοίξει. tragic
  6. Νέο πρόβλημα με την αναβάθμιση σε 12, δημιουργεί log files και γεμίζει την μνήμη στο πεδίο others. Εμένα ήδη έχει 9gb. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι έχουν φτάσει στο 100% της χωρητικότητας της συσκευής. Λες και το κάνουν επίτηδες με αυτό το update να φύγουμε τρέχοντας από την μάρκα.
  7. βάλανε να λέει warp charge στην ασύρματη φόρτιση. Πόσο πρόχειρη ήταν αυτή η αναβάθμιση σε 12 που το είχαν ξεχάσει; Θέλω να δω πόσα bugs διόρθωσαν. Διάβαζα σε άλλες συσκευές για προβληματικά update αλλά δεν μου είχε ξανατύχει. Τραγική αναβάθμιση. Άπειρα bug, εμένα χθες πριν την αναβάθμιση άρχισε να εξαφανίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα, άνοιγε μόνο με πιν και με επανεκκίνηση επανερχόταν. Για να δούμε αν λύθηκε τώρα με την αναβάθμιση. ΥΓ: τα ακουστικά wireless bullets δυστυχώς δεν λύθηκε η αυτόματη απάντηση και ακόμα πρέπει να απαντήσεις με το χέρι.
  8. επίσης σε σκοτεινό δωμάτιο που την κατέβαζε αυτόματα την φωτεινότητα, τώρα την πάει στο μηδέν και γκριζάρει όλα τα χρώματα με αποτέλεσμα να την ανεβάζω στο 10-15% χειροκίνητα. Πολλά μικρό προβλήματα με την αναβάθμιση, μόλις βρω λίγο χρόνο θα κάνω ένα factory reset και ελπίζω να στρώσουν όλα τα προβλήματα αν και δεν είναι σωστό να σε αναγκάζει να κάνεις reset για να έρθει στα ίσια της. Για τον ασύρματο ταχυφορτιστή έχω παρατηρήσει ότι δεν γράφει warp αλλά φορτίζει το ίδιο γρήγορα, οπότε μπορεί να αφαιρέθηκε για να ταιριάζει με την εμπορική επωνυμία της Oppo. Έχει βρει κανείς γιατί σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη απάντηση σε wireless bullets?
  9. την έκανα χθες και εγώ, χωρίς reset πριν ή μετά. Γενικά δεν έχει κάποιο θέμα, όλα καλά. Αλλά έχει αρκετές διαφορές και μπερδεύεσαι μέχρι να το συνηθίσεις. Επίσης το discover πως αφαιρείται από αριστερά; Tα ακουστικά μου oneplus bullets πλέον δεν απαντάνε αυτόματα όταν ξεκολλάω τα ακουστικά από μεταξύ τους όπως πριν και δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση. Στον ασύρματο φορτιστή δεν μου βγάζει warp όταν το βάζω για φόρτιση. Επίσης τα εικονίδια μου φαίνονται μουντά, βίντεο, φωτογραφίες μια χαρά αλλά τα εικονίδια στην επιφάνεια είτε τα δικά του είτε κάτι αγορασμένα που έχω φαίνονται μουντά. Δεν βλέπω bugs με την έννοια των bugs αλλά είναι διαφορετικό τηλέφωνο. Το πληκτρολόγιο ανοίγει ένα τσικ πιο αργά. Τα εφέ τα έβαλα στο γρήγορο και κάτι έγινε γιατί πριν φαίνονταν και αυτά αργά. Τα εικονίδια και πάνω στην μπάρα (μπαταρία κλπ) και στην οθόνη όταν είναι κλειστό είναι αρκετά μεγαλύτερα. Επίσης στα δίκτυα πλέον λέει και 5g (είμαι με vodafone) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει σε περιοχή με δίκτυο 5g. EDIT: μετά από ψάξιμο στο ίντερνετ σχετικά με τα ακουστικά βρήκα αυτό: «The one major USP of the bullets was to detach the magnetic earpiece to receive the calls and attach the earpiece to drop the call is not working anymore. Upon inquiry, customer care replied that in Android 12 patch the said feature has been disabled. The one feature that sets apart the wireless bullets has been disabled!. Please reconsider this decision and enable the same.» πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Είναι τρελό. Υποψιάζομαι ότι δεν αφορούσε την oppo, οπότε κόπηκε από τον κώδικα. Τι να πω....απογοήτευση...
  10. psail

    OnePlus Nord series

    Εντάξει, απαράδεκτη κατάσταση και δεν το παραδέχονται, στο support μου είπαν ότι πρώτη φορά ακούνε να γίνεται κάτι τέτοιο σε nord :lol: και στην αρχή όταν εμφανίστηκε, τους έδωσα ένα ελαφρυντικό ότι οκ, bug ήταν το διορθώσανε. Ένα εξάμηνο μετά να συμβαίνει ακόμα απαράδεκτο. Και θέλουν να μπουν με αξιώσεις στην upper mid range σειρά με τέτοια συμβάντα; Σε κινητά των 450€?
  11. psail

    OnePlus Nord series

    Το πρώτο που είχε βγάλει, νομίζω ήταν 5g. Το μοντέλο είναι αυτό με τα 256gb
  12. psail

    OnePlus Nord series

    Ναι ήταν στην τελευταία έκδοση. Τότε που είχε γίνει ο χαμός που το έκανε σε όλους, το πρόλαβε. Αλλά χθες έκανε μόνο του φορματ στα καλά καθούμενα. Μεγάλη ξενερα.
  13. psail

    OnePlus Nord series

    Ρε παιδιά δεν το διόρθωσαν το θέμα με το φορμάτ που γίνεται στο nord στα καλά καθούμενα; Σήμερα ενώ το είχε στο χέρι, έκανε φορμάτ μόνο του. Νόμιζα ότι είχε διορθωθεί το πρόβλημα αυτό. Απαράδεκτη η oneplus, στο θέμα αυτό. Τα έχασε όλα ο κάτοχος της συσκευής.
  14. Καλορίζικο. Να ρωτήσω εγώ πώς καταφέρνεις τέτοιους χρόνους στην μπαταρία; Εγώ με το ζόρι βγάζω 4 ώρες sot και μια μέρα χρήσης.
  15. να υποθέσω είναι νωρίς να ζητάω καμιά προσφορά από Άμαζον; Αν το έριχνε ένα 100αρι κάτω από τα 899€ το γερμανικό άμαζον και έδινα μια καλή τιμή το 8pro, πιστεύω δύσκολα θα κρατιόμουν και θα το τσίμπαγα. Αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα για προσφορές:lol:
×
×
  • Create New...